Žene s Eucerin simbolom za zaštitu od sunca na ramenu

Vrhunska zaštita od sunca koja dubinski jača vašu kožu.

Eucerin njega za zaštitu od sunca Vrhunska zaštita od sunca za specifične potrebe vaše kože

Eucerin njega za zaštitu od sunca nudi sveobuhvatnu zaštitu od oštećenja uzrokovanih izlaganjem suncu, a tu su i kreme za sunčanje prikladne za svaki tip kože. Ova njega sadržava vrlo djelotvoran fotostabilan UVA i UVB sustav filtera za zaštitu stanica kože te DNK staničnu zaštitu.

Eucerin njegu za zaštitu od sunca čine kreme za sunčanje koje sadržavaju posebnu formulu za različite tipove kože (normalna, suha, masna, sklona aknama) te za lice i tijelo. Također, ovaj program sadržava i njegu s formulom posebno namijenjenom dojenčadi, djeci i odraslima. Tu su čak i kreme za sunčanje formulirane u skladu s indikacijama stanja kože, kao što su alergije na sunce, akne ili kože sklona aknama i atopijskom dermatitisu.

Sve formule lagane su teksture, pogodne za lako nanošenje i brzo upijanje. Koriste se isključivo odabrani aktivni sastojci čija je djelotvornost i podnošljivost na koži klinički dokazana.

Izbrišite sve filtere

Savjeti

Nakon kemijskog pilinga, laserskog tretmana ili u slučaju fotoosjetljivosti izazvane lijekovima, koristite vrlo visok faktor zaštite od sunca (SPF 50+).
Izbjegavajte pretjerano izlaganje suncu, jer čak ni proizvodi za zaštitu od sunca s visokim zaštitnim faktorom (SPF) ne nude 100%-tnu zaštitu.
Izbjegavajte jako podnevno sunce, što je obično od 11 do 15 sati, premda to ovisi o mjestu na kojem se nalazite.
Ne izlažite dojenčad i malu djecu direktnom suncu. Izbjegavajte opekline od sunca pod svaku cijenu! Djecu dobro zaštitite od sunca, uključujući i kapu, majicu i sunčane naočale.
Za malu djecu, uvijek koristite zaštitu od sunca s visokim zaštitnim faktorom (SPF).
Pretjerano izlaganje suncu ozbiljna je prijetnja zdravlju. Nanesite obilnu količinu proizvoda za zaštitu od sunca prije izlaganja sunčevom zračenju.
Često ponovno nanosite zaštitu od sunca kako biste ostali zaštićeni, posebno ako ste se oznojili, plivali ili se brisali ručnikom.

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.

Newsletter