Eucerin održivost
Održivost

Preuzimamo odgovornost. Za vašu kožu. I za naš planet.

Imamo samo jedan planet za život.
On održava nas, a na nama je da mi održimo njega.

Eucerin ambicije za 2025. godinu

Kao globalni pionir u njezi kože, redefiniramo svoj pristup održivosti i predani smo ambicioznom planu. Slijedeći četiri ključne ambicije održivosti, obvezujemo se formulirati i pakirati Eucerin preparate koje poznajete i volite na održiviji način.Eucerin odgovornost

Vjerujemo u moć dermatološke njege kože koja mijenja život. Također vjerujemo da je naša odgovornost stvoriti njegu kože sa smanjenim utjecajem na okoliš, a pozitivnim utjecajem na naše društvo i vas.

Ostvarivanje promjene

Eucerin je posvećen znanosti o njezi kože na farmaceutskoj razini više od 100 godina. Neprestano tragamo za znanstvenim otkrićima i predani smo razvoju učinkovitih, visoko podnošljivih i klinički dokazanih rješenja.

Svjesni smo potrebe za jačanjem održivosti naših preparata i procesa sada, ali i dugoročno. Vjerujemo da je održivost putovanje kroz koje nastavljamo s inovacijama, procjenom i poboljšanjem.

Stalo nam je do dobrobiti okoliša, našeg društva i vas.

Djelujmo zajedno, za zdraviju, zeleniju i socijalno uključenu budućnost.

Kao dio obitelji Beiersdorf, Eucerin je sastavni dio Beiersdorfove dugoročne vizije održivosti.

Naša strategija - Beiersdorf

 ¹ cilj tvrtke Beiersdorf

² Kozmetičke formulacije isključujući OTC proizvode (SAD) i mikroplastiku prema definiciji UNEP-a (Program Ujedinjenih naroda za okoliš)

Vrijednosti našeg brenda

Pioniri u njezi kože

Pružamo holistički dermo-kozmetički pristup kako bismo zaštitili vašu kožu, održali ju zdravom i sjajnom.

Preporuke dermatologa

Surađujemo s vodećim partnerima - dermatolozima i ljekarnicima diljem svijeta na stvaranju inovativnih i učinkovitih preparata za njegu kože kojima mogu vjerovati i preporučiti.

Posvećenost inovacijama

Više od 100 godina, posvetili smo se istraživanju i inovacijama na području znanosti o koži. Vjerujemo u stvaranje aktivnih sastojaka i umirujućih formula s visokom podnošljivošću koje vam pomažu da kvalitetnije živite svoj život iz dana u dan.

Povezani članci