• 1/5 Photoaging Control tinted gel-krema
 • 2/5 Photoaging Control tinted gel-krema
 • 3/5 Photoaging Control tinted gel-krema
 • 4/5 Photoaging Control tinted gel-krema
 • 5/5 Photoaging Control tinted gel-krema
 • 1/5 Photoaging Control tinted gel-krema
 • 2/5 Photoaging Control tinted gel-krema
 • 3/5 Photoaging Control tinted gel-krema
 • 4/5 Photoaging Control tinted gel-krema
 • 5/5 Photoaging Control tinted gel-krema

Eucerin Photoaging Control tinted gel-krema za zaštitu kože lica od sunca, srednje tamna nijansa SPF 50+

4.8
37 recenzija
Vrlo visoka UVA i UVB zaštita za lice
Vidljivo smanjuje znakove starenja poput finih linija ili neujednačenog izgleda kože
S obojenim pigmentima za dvostruki učinak

Pouzdana krema za sunčanje za lice za sve tipove kože s obojenim pigmentima za ujednačen izgled kože.

Eucerinova napredna spektralna tehnologija kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA/UVB filtere za vrlo visoku UV zaštitu s likokalkonom A za neutralizaciju slobodnih radikala uzrokovanih UV i HEVIS svjetlošću.

Formula s hijaluronskom kiselinom pomaže vidljivo smanjiti znakove starenja, poput finih linija ili neujednačen izgled kože & obojenim pigmentima za dvostruki učinak: Trenutno ujednačava ten kože lica & pruža dodatnu zaštitu od HEVIS induciranih znakova starenja kože.

 

*Izvor: IQVIA Hrvatska-prema vrijednosnoj prodaji iz veledrogerije u hrvatske ljekarne 2016. - 2023. godine/tržište dermokozmetike za zaštitu od sunca.

 

 

Održivost i odgovornost

Bez mikroplastike (prema definiciji UNEP-a)

Vanjska ambalaža izrađena od FSC certificiranog papira

UV filter zaštite bez octocrylena

Saznajte više o programu 'Recikliram i dobivam'.

Više o njezi

Krema za zaštitu kože lica za sve tipove kože s obojenim pigmentima

UV svjetlost je glavni uzrok oštećenja kože uzrokovan suncem, no visokoenergetske vidljive svjetlosti (HEVIS) također može potaknuti stvaranje slobodnih radikala koji uzrokuju daljnje naprezanje kože. 

Eucerin Sun Photoaging Control tinted  gel-krema SPF 50+  srednje tamne nijanse svakodnevna je zaštita od sunca za kožu lica koja trenutno ujednačava izgled kože i vidljivo smanjuje znakove starenja kože poput finih linija ili neujednačenog izgleda kože.

Napredna spektralna tehnologija kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA/UVB filtereza visoku UV zaštitu s likokalkonom A za neutralizaciju slobodnih radikala uzrokovanih UV i HEVIS svjetlošću.

Eucerin Sun Photoaging Control tinted gel-krema u srednje tamnoj nijansi sadržava visoki faktor zaštite od sunca potreban za sprječavanje fotostarenja, sa dugotrajnom pokrivenošću i brzim upijanjem zahvaljujući svojoj laganoj i neljepljivoj teksturi bez parfema. Prikladna za korištenje 4 dana nakon laserskog/kemijskog tretmana.

Hijaluronska kiselina i mineralni pigmenti u formuli odmah ujednačuju ten i vidljivo smanjuju znakove starenja, kao što je pojava finih linija ili neujednačen ton kože.

Kliničke i dermatološke studije dokazuju vrlo dobru podnošljivost čak i na osjetljivoj koži.

(1) Udovoljava visokim standardima za UVA i UVB zaštitu koju definira udruženje Cosmetics Europe. Razine UVA zaštite su veće od preporuke EU.

Kliničke i dermatološke studije

Kliničke i dermatološke studije pokazuju dobru podnošljivost čak i na osjetljivoj koži.

Glavna otkrića

Preparat u primjeni (PiU) je uključivao izjave 86 žena o preparatu.1. Izjavile su sljedeće rezultate: 

 

Potvrdilo
Vidljivo smanjuje znakove starenja poput finih linija i neujednačenog izgleda kože 90%
Trenutno ujednačava ten kože lica 92%
Učinkovito i trenutno prekriva nečistoće i nesavršenosti 92%
Pruža  mojoj koži mladenački izgled 92%
Pruža ultra laganu teksturu
95%

 

Potrošačko ispitivanje s 86 volontera  

Svojstva

TINTED CREAM LIGHT and MEDIUM

Štiti od oštećenja kože uzrokovanih suncem  

Sprječava fotostarenje

Dugotrajna pokrivenost

Lagana, brzoupijajuća, neljepljiva tekstura

Nekomedogena

Prikladna za osjetljivo područje oko očiju

Prikladna za primjenu 4 dana nakon laserskog/kemijskog tretmana

Bez parfema

 

 

   

  Kako koristiti

  Pozornost

  Zaštita od sunca nije samo za ljude koji se sunčaju. Lagana do umjerena svakodnevna izloženost suncu također utječe na vašu kožu. Zato je važno uključiti zaštitu od sunca u vašu dnevnu rutinu njege kože.

  Tri koraka do optimalne zaštite od sunca

  1. Odaberite pravi preparat

  Odaberite preparat koji nudi odgovarajuću razinu zaštite za vašu kožu. Treba osigurati zaštitu od UVA i UVB zraka i zaštitu od visokoenergetski vidljive svjetlosti (HEVIS). Također bi trebao biti prilagođen vašem tipu i stanju kože.

  Više teksta

  2. Koristite odgovarajuću količinu

  Važno je upotrijebiti dostatnu količinu preparata i ponovo ga primjenjivati u redovitim intervalima.
  Možete upotrijebiti dlan za mjerenje količine preparata koji će se koristiti. Preporučujemo da, za pokrivanje lica, vrata i dekoltea, koristite deblju liniju fluida za sunčanje koja se proteže od vrha vašeg srednjeg prsta do zgloba ruke.

  Više teksta

  3. Temeljito nanesite

  Neke dijelove tijela lako je zaboraviti namazati. Nemojte zaboraviti uši i stražnji dio vrata.

  Više teksta

  Važne upute za korištenje

  •Obilno nanesite prije izlaganja suncu i često ponovno nanesite – posebno nakon plivanja, znojenja ili brisanja ručnikom – kako biste zadržali izvornu zaštitu
  •Smanjenje količine značajno će smanjiti razinu zaštite
  •Nemojte ostati predugo na suncu, čak ni dok koristite preparat za zaštitu od sunca
  •Prekomjerno izlaganje suncu ozbiljna je prijetnja zdravlju
  •Držite bebe i djecu podalje od direktnog sunca
  •Izbjegavajte kontakt očima
  •Pričekajte da se njega potpuno upije, i izbjegavajte izravan kontakt s tekstilom i tvrdim površinama kako biste spriječili mrlje

  ŠTO MOŽETE ČINITI, A ŠTO JE BOLJE IZBJEGAVATI

  Koristite ovaj preparat ako...

  Tražite toniranu kremu za zaštitu od sunca kako biste zaštitili svoje lice od fotostarenja:

  Eucerin Sun Photoaging Control tinted gel-krema SPF 50+ u svijetloj nijansi pruža vrlo visoku zaštitu od sunca koja će vam pomoći u sprečavanju fotostarenja. Jednostavno ujednačuje vaš ten i smanjuje znakove starenja poput finih linija i neujednačenog tena kože.

   

  Tražite njegu za zaštitu od sunca koji štiti vaše lice od UVA i UVB zraka, kao i od negativnih učinaka HEVIS svjetlosti:

  Eucerin napredna spektralna tehnologija nudi pouzdanu UVA i UVB zaštitu i zaštitu od HEVIS svjetlosti.

   

  Tražite dnevnu kremu za sunčanje koju možete upotrijebiti kao bazu za šminku:

  Eucerin Sun Photoaging Control tinted gel-krema SPF 50+ u svijetloj nijansi idealna je baza za šminkanje.

  Pokušajte s drugim preparatom ako…

  Ako tražite sve prednosti Eucerin Photoaging Control tinted gel-kreme SPF 50+ u srednje tamnoj nijansi, ali mislite da bi vam ta nijansa bila pretamna:

  Isprobajte Eucerin Photoaging Control tinted gel-kremu SPF 50+ u svijetloj nijansi ili kreirajte svoju savršenu nijansu tako da obje nijanse pomiješate zajedno.

  Tražite prednosti koje pruža Eucerin Photoaging Control tinted gel-krema SPF 50+ u svijetloj nijansi, ali preferirate njegu koja nije tonirana:

  Isprobajte Eucerin Photoaging Control fluid za zaštitu kože lica od sunca SPF 50.

  Tražite anti-age učinak i niži SPF faktor:

  Isprobajte Hyaluron-Filler dnevnu kremu sa SPF 15 i UVA zaštitom za normalnu i mješovitu kožu ili suhu kožu, ali budite svjesni da ne pruža zaštitu od negativnih posljedica HEVIS svjetlosti.

   

  Sastojci

  Kako djeluje

  UV zrake nisu jedine koje oštećuju kožu. Visokoenergetski vidljiva svjetlost (HEVIS) također proizvodi slobodne radikale, koji uzrokuju fotostarenje (preuranjeno starenje kože uzrokovano suncem). Eucerin Photoaging Control tinted gel-krema SPF 50+ u srednje tamnoj nijansi nudi naprednu spektralnu tehnologiju koja štiti kožu od UV zraka i negativnih posljedica HEVIS svijetlosti. Formula također  podržava vlastiti mehanizam obnavljanja DNK kože, a s hijaluronskom kiselinom, pomaže vidljivo spriječiti znakove starenja kože. 

  Napredna spektralna tehnologija 
  Superiorni širokopojasni i fotostabilni UVA/UVB filteri su kombinirani s likokalkonom A za neutralizaciju slobodnih radikala uzrokovanih UV i HEVIS svjetlošću.
   
  Hijaluronska kiselina
  Eucerin njega obuhvaća dvije vrste hijaluronske kiseline kako bi pružila intenzivnu hidrataciju, ispunila bore i vidljivo smanjila znakove starenja kože.

  Eucerin Photoaging Control tinted gel-krema SPF 50+ u svijetloj i srednje tamnoj nijansi također sadržava mineralne pigmente koji trenutno ujednačavaju izgled kože lica.

  1 - Ispunjava visoke standarde za UVA i UVB zaštitu definiranu od strane Cosmetics Europe. Razina UVA zaštite su više nego EU uvjeti.

  FAQ (5)

  • Što je fotostarenje?

   Fotostarenje je naziv za prerano starenje kože uzrokovano suncem. Procjenjuje se da je 90% preranog starenja kože uzrokovano sunčevim zrakama.2

   (2) Ramos-e-Silva i sur., 'Anti-aging kozmetika: činjenice i kontroverze'. Clin Dermatol. 2013. studeni-prosinac; 31 (6): 750-8.

  • Kako mogu znati koji SPF mogu koristiti?

   Kreme za sunčanje dostupne su u četiri različite razine zaštite: niska (faktor 6 do 10), srednja (15 do 25), visoka (30 do 50) i vrlo visoka (50+). Što je veći faktor zaštite, to je bolja zaštita vaše kože, ali važno je da svaka dva sata u dostatnoj količini i temeljito nanesete preparat (pazite da vam ništa ne promakne). 

  • Što je visokoenergetska vidljiva svjetlost i zašto svoju kožu moram od nje zaštiti?

   Spektar svjetlosti sastoji se od UV, vidljivog i infracrvenog svjetla. Ljudsko oko može otkriti vidljivu sunčevu svjetlost, ostala sunčeva svjetlost ostaje nevidljiva golim okom. Dio vidljivog spektra ima visoku razinu energije i poznat je kao visokoenergetska vidljiva svjetlost. Također se naziva HEVIS svjetlost, HEV svjetlost, HEVL a ponekad „plavo svjetlo“ ili „plavo ljubičasto svjetlo“

   Poput UVA zračenja, HEVIS svjetlost prodire u dublje slojeve kože (dermis) i može stvoriti slobodne radikale. Ovi slobodni radikali jedan su od glavnih uzroka fotostarenja (preranog starenja kože uzrokovanog suncem). Oni interferiraju sa stanicama kože i razgrađuju kolagen i elastin koji našoj koži daje punašan, mladenački izgled. HEVIS svjetlost je također povezana s neujednačenom pigmentacijom kože i melazmom

   Mnoge moderne kreme za sunčanje nude učinkovitu zaštitu od UVA i UVB zračenja, no preporučujemo da pazite na preparate koji također pružaju zaštitu od negativnih učinaka HEVIS svjetlosti. Ovi preparati će pružiti vašoj koži pouzdanu zaštitu od fotostarenja te dugoročno mogu pomoći u borbi protiv vidljivih znakova starenja kože poput bora.

  • Zašto je potrebno integrirati njegu zaštite lica od sunca u vlastitu dnevnu rutinu?

   Koža lica je osjetljivija na UVA/UVB zračenje i HEVIS svjetlost od kože tijela  jer je izložena suncu tijekom cijele godine. Zaštita od sunca može vam pomoći u izbjegavanju oštećenja stanične DNA uzrokovane UV-om, fotostarenja (prerano starenje uzrokovano suncem) i hiperpigmentacije. Važno je zaštititi kožu lica uvijek kad je izložena suncu.

  • Koja je razlika između Eucerin Photoaging Control tinted gel-kreme SPF 50+ u svijetloj ili srednje tamnoj nijansi i Photoaging Control fluida za zaštitu kože lica od sunca SPF 50?

   Obje formule nude Eucerinovu naprednu spektralnu tehnologiju koja kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA/UVB filtrelikokalkonom A za neutraliziranje slobodnih radikala uzrokovanih UV-om i visokoenergetski vidljivom svjetlosti. Obje formule također uključuju hijaluronsku kiselinu koja vidljivo smanjuje bore.

   Glavne razlike između ova dva preparata su:

   • Jedan pruža vrlo visoku zaštitu od sunca (SPF 50+) dok drugi pruža visoku zaštitu od sunca (SPF 50)
   • Jedan sadržava obojene pigmente (trenutno ujednačava izgled kože i pruža dodatnu zaštitu od HEVIS induciranih znakova starenja kože) dok drugi preparat ne sadržava

   (1) Udovoljava visokim standardima za UVA i UVB zaštitu koju definira udruženje Cosmetics Europe. Razine UVA zaštite su veće od preporuke EU.

  4.8
  37 Recenzije*
  34
  1
  1
  0
  1
  • Maja P 5.6.2023.
   Izvanredan!
   Jako lijepo izgleda na licu i stapa se s bojom tena, prekriva gotovo kao puder ali koža izgleda njegovano jer ne naglašava pore i borice što je slučaj s tekućim puderima. Miris je neutralan, dobro se razmazuje i nanosi, i lagan je baš kako gel-fluid treba biti. SPF ne može biti bolji. Definitivno preporučam, mojoj mješovitoj koži savršeno odgovara
  • Mirela Razum 4.6.2023.
   Odlično
   Ljetni make UP sa zaštitom
  • Tamara Bajčić 3.6.2023.
   Odlično
   5
  • Učitaj više

  Potpuna rutina njege

  Vrijednosti našeg brenda

  Pioniri u njezi kože

  Pružamo holistički dermo-kozmetički pristup kako bismo zaštitili vašu kožu, održali ju zdravom i sjajnom.

  Preporuke dermatologa

  Surađujemo s vodećim partnerima - dermatolozima i ljekarnicima diljem svijeta na stvaranju inovativnih i učinkovitih preparata za njegu kože kojima mogu vjerovati i preporučiti.

  Posvećenost inovacijama

  Više od 100 godina, posvetili smo se istraživanju i inovacijama na području znanosti o koži. Vjerujemo u stvaranje aktivnih sastojaka i umirujućih formula s visokom podnošljivošću koje vam pomažu da kvalitetnije živite svoj život iz dana u dan.