• 1/4 Sensitive Relief gel krema za njegu kože nakon sunčanja
 • 2/4 Sensitive Relief gel krema za njegu kože nakon sunčanja
 • 3/4 Sensitive Relief gel krema za njegu kože nakon sunčanja
 • 4/4 Sensitive Relief gel krema za njegu kože nakon sunčanja
 • 1/4 Sensitive Relief gel krema za njegu kože nakon sunčanja
 • 2/4 Sensitive Relief gel krema za njegu kože nakon sunčanja
 • 3/4 Sensitive Relief gel krema za njegu kože nakon sunčanja
 • 4/4 Sensitive Relief gel krema za njegu kože nakon sunčanja

Eucerin Sensitive Relief gel krema za njegu kože nakon sunčanja

5.0
27 recenzija
Umiruje i pomaže  u obnavljanju kože pod stresom
Sa sustavom za obranu od oksidansa
Za lice i tijelo

Nakon sunčanja za lice i tijelo. Za osjetljivu kožu i kožu sklonu alergijama na sunce. Umiruje kožu izloženu suncu.

Njega nakon sunčanja za lice i tijelo. Pogodna za sve tipove kože, uključujući osjetljivu i kožu sklonu alergijama na sunce. Inovativna CELLULAR REPAIR formula kombinira likokalkon A i gliciretiničnu kiselinu koja podržava vlastiti mehanizam obnavljanja DNK kože.

 

 

 

*Izvor: IQVIA Hrvatska-prema vrijednosnoj prodaji iz veledrogerije u hrvatske ljekarne 2016. - 2023. godine/tržište dermokozmetike za zaštitu od sunca.

 

Održivost i odgovornost

Bez mikroplastike (prema definiciji UNEP-a)

Saznajte više o programu 'Recikliram i dobivam'.

Više o njezi

Eucerin Sensitive Relief gel krema za njegu kože nakon sunčanja

Odmah umiruje osjetljivu i nadraženu kožu od sunca i obnavlja oštećenje kože izazvana suncem.

Inovativna CELLULAR REPAIR formula umiruje kožu izloženu sunčevim zrakama i nadraženu kožu s likokalkonom A koji štiti od slobodnih radikala i gliciretiničnom kiselinom koja podržava vlastiti mehanizam obnavljanja DNK kako bi se smanjila oštećenja kože izazvana suncem.

Trenutačno i dugotrajno hidrira kožu. Svježe i rashlađujuće. Nemasno i neljepljivo. Ugodnog mirisa i prikladno za djecu.

Kliničke i dermatološke studije

Kliničke i dermatološke studije pokazuju vrlo dobru podnošljivost kože čak i na osjetljivoj koži sklonoj alergiji na sunce kao što je PLE.

Gel-krema nakon sunčanja za osjetljivu kožu sklonu alergiji na sunce

Eucerin umirujuća gel-krema nakon sunčanja je preparat za njegu osjetljive kože i kože sklone alergiji na sunce. Umiruje i pomaže regenerirati kožu izloženu suncu.

Inovativan sustav za obranu od oksidansa dolazi od alfa-glukozil-rutina koji neutralizira slobodne radikale - ključni okidač osjetljivosti i alergije. Formula također uključuje likokalkon A za ublažavanje kože i regeneraciju.

Klinički i dermatološki je dokazano da ovaj gel-krema, bez parfema, smanjuje rizik od iritacije kože, ima ugodnu teksturu te je prikladan za osjetljivu kožu i kožu sklonu alergijama na sunce.

Pročitajte više o prepoznavanju simptoma i razumijevanju uzroka alergija na sunce.

Svojstva

 • bez parfema
 • prikladno za sve tipove kože
 • nemasna i neljepljiva tekstura

Kako koristiti

1. Čišćenje

Nakon izlaganja suncu, nježno očistite kožu lica i tijela koristeći odgovarajuće Eucerin sredstvo za čišćenje i mlaku vodu. Nježno tapkajte kožu dok ne bude suha.

Više teksta

2. Njega

Nanesite Eucerin Sensitive Relief gel kremu za njegu kože nakon sunčanja na dobro očišćenu kožu nakon izlaganja suncu. Ponovite ponovno navečer ukoliko je potrebno.

Više teksta

Što možete činiti, a što je bolje izbjegavati

Koristite ovaj preparat ako…

Tražite preparat koji će umiriti kožu izloženu utjecaju sunca:

 

Eucerin Sensitive Relief gel krema za njegu kože nakon sunčanja umiruje i podržava regeneraciju kože izloženu suncu.

 

Vaša koža je osjetljiva i/ili sklona alergijama na sunce:

 

Eucerin Sensitive Relief gel krema za njegu kože nakon sunčanja je posebno formulirana za vašu kožu i klinički je i dermatološki dokazana njena prikladnost za osjetljivu kožu i/ili kožu sklonu alergijama na sunce.

 

Pokušajte s nekim drugim preparatom ako…

Trebate preparat koji će umiriti i ublažiti kožu pod utjecajem sunca, ali nemate kožu sklonu alergijama na sunce:

 

 

 

 

 

 

Sastojci

How it works

EUCERIN After Sun with CELLULAR REPAIR  immediately soothes sun-stressed, irritated skin with Licochalcone A which protects against free radicals and  Glycyrrhetinic Acid which supports skins own DNA repair mechanism to protect skin from long term consequences of sun induced skin damage. 


Immediately soothes and relieves sun-sensitive, sun stressed & sun allergy prone skin with long lasting effect. Reduces sun induced skin damage. Relieves skin tighness instantly. Soothes the sensation of burning skin. Anti-redness effect. Instantly & long-lastingly moisturizes skin. Fresh & cooling. Non-greasy & non-sticky. Pleasant to apply. Quickly absorbed. Pleasantly fragranced. Kids conformity.

FAQ (3)

 • Koji su simptomi alergije na sunce?

  Alergije na sunce vrlo su česte, osobito među mladim ženama i ljudima svijetle puti. Najčešći oblik sunčane alergije je polomorfna svjetlosna erupcija (često skraćeno PLE)Tipični simptomi uključuju iritirajući osip i crvenilo kože, no također se mogu javiti prištići i bubuljici. Simptomi se javljaju dan ili dva nakon sunčanja i obično se javljaju na donjoj strani ruku i prsima - koža lica može biti zahvaćena, ali to je manje često.

  Druge alergije na sunce uključuju akne. Simptomi akni slični su onima za PLE. Obično pogađa žene između 25 i 40 godina koje su imale akne tijekom puberteta.

  Saznajte Pomaže li sunce aknama ili ih pogoršava?

 • Je li koži sklonoj alergijama na sunce potrebna posebna zaštita od sunca?

  Poput osjetljive kože, koža sklona alergiji ima oslabljenu zaštitnu barijeru što ju čini osjetljivijom na vanjske nadražujuće tvari. Jedan od tih vanjskih iritansa je sunce. Određene kemikalije - kao što su parfemi - također mogu izazvati reakciju kod osjetljive kože sklone alergijama. Eucerin krema-gel za zaštitu kože od alergija SPF 50 pruža koži sklonoj alergijama na sunce visoku razinu zaštite koja joj je potrebna. Sadrži i sustav za obranu od oksidansa koji smiruje kožu i ojačava vlastiti zaštitni sustav kože od slobodnih radikala izazvanih UVA-om, čime se sprječava stvaranje alergija na sunce.

  Saznajte više o utjecaju sunca na osjetljivu i problematičnu kožu.

 • Kako mogu izbjeći stres kože nakon sunčanja?

  Umjereno izlaganje suncu dobro je za našu cjelokupnu dobrobit, ali nezaštićena i prekomjerna izloženost sunčevim zrakama može imati kratkoročne i dugoročne posljedice koje uključuju opekline od sunca, fotostarenje (prerano starenje kože uzrokovano suncem), pa čak i rak kože. Saznajte više o utjecaju sunca na kožu tijela

  Ograničavajući izloženost vašeg djeteta, te korištenje odgovarajuće zaštite, bitni su koraci za njegu kože na suncu. I zaštita lica od sunca trebala bi se smatrati dijelom dnevne njege kože, jer ne možemo dobiti oštećenje naše kože samo na odmoru.

  Evo nekih od zlatnih pravila za zaštitu od sunca:

  • Izaberite preparat koji je posebno namijenjen za kožu sklonu alergiji na sunce i nudi razinu zaštite koju trebate: Eucerin Krema-gel za zaštitu kože osjetljive na sunce SPF 50 štiti od alergija na sunce i oštećenja kože uzrokovanih suncem. 
  • Nanesite u dostatnoj količini prije izlaganja na sunce i ponovo primijenite redovito - posebno nakon kupanja, znojenja ili brisanja ručnikom- kako biste zadržali originalnu zaštitu.
  • Pazite da ne propustite nijednu površinu koja će biti izložena
  • Ne zaboravite da smanjenje količine koju koristite značajno smanjuje razinu zaštite
  • Nemojte previše dugo ostati na suncu, čak i kad koristite preparat za zaštitu od sunca - ne zaboravite da se oštećenja kože mogu pojaviti prije nego što su opekline vidljive 
  • Prekomjerno izlaganje suncu predstavlja ozbiljnu zdravstvenu prijetnju
  • Držite bebe i malu djecu podalje od izravne sunčeve svjetlosti

5.0
27 Recenzije*
27
0
0
0
0
 • Marija Šoštar 28.6.2024.
  Olakšanje za moju kožu
  Nakon što je moja obitelj zaboravila na vrijeme tijekom uživanja na plaži i suncu, vratili se crveni ko paprike kući. No, uz ovaj osvježavajući gel brzo je svima laknulo. Odmah kupujem još! :)
 • Nataša Torić Drčić 18.8.2023.
  Savršeno
  Savršena krema,imam jako osjetljivu kožu na mjestima zahvacenu psorijazom,navečer poslije tuširanja shvatila sam da sam i dosta pocrvenila od sunca,koža mi je bila suha i na dodir bolna,u ljekarni su mi preporučili tu kremu,nakon prvog nanošenja odmah sam osjetila koliko je hidrantna jer je koža bila nevjerojatno mekana i nije bilo više one boli,ujutro crvenila nije niti malo bilo,a i psorijaza mi se umirila,preporuka svima,vrijedi ama baš svakog centa!!!!
 • Zdravka Ćalušić 5.8.2023.
  Krema poslje sunčanja
  Top krema,sve pohvale,nježna,umiri kožu i čak ublaži crvenilo topla preporuka svima 👍
 • Učitaj više

Potpuna rutina njege

Vrijednosti našeg brenda

Pioniri u njezi kože

Pružamo holistički dermo-kozmetički pristup kako bismo zaštitili vašu kožu, održali ju zdravom i sjajnom.

Preporuke dermatologa

Surađujemo s vodećim partnerima - dermatolozima i ljekarnicima diljem svijeta na stvaranju inovativnih i učinkovitih preparata za njegu kože kojima mogu vjerovati i preporučiti.

Posvećenost inovacijama

Više od 100 godina, posvetili smo se istraživanju i inovacijama na području znanosti o koži. Vjerujemo u stvaranje aktivnih sastojaka i umirujućih formula s visokom podnošljivošću koje vam pomažu da kvalitetnije živite svoj život iz dana u dan.