Zaštita kože od sunca - za suhu kožu

0 min čitanja
Prikaži više

Učestalo izlaganje kože suncu nosi za sobom brojne posljedice. Osim onih pozitivnih, tu su i negativne posljedice. Jedna od najčešćih je suha koža koja se peruta. Na nekim dijelovima kao što su laktovi, koljena i pete može biti i posebno gruba.

Potrebno je posvetiti posebnu pažnju koži kako bismo je regenerirali nakon ljeta i pripremili za hladnija godišnja doba.

Zaštita kože od sunca i dehidracije

Zaštita kože od sunca

Ekstremno visoke temperature mogu izazvati dehidraciju kože i zato joj je potrebno vratiti vlažnost odgovarajućom njegom kao što je Eucerin pH5.

Ako vam je koža zategnuta, gruba i hrapava, potrebna joj je dubinska hidratacija. Eucerin UreaRepair PLUS linija njege sadrži ureju koja veže vodu u gornjim slojevima kože te akvaporin tehnologiju koja poboljšava hidrataciju kože.

Koža na stopalima je izrazito osjetljiva na vanjske učinke, a često je i puno deblja od kože na ostalim dijelovima tijela pa joj je potrebna posebna njega.

Nemojte zaboraviti i na njegu ruku koje su ljeti vrlo često izložene vodi koja ih može isušiti.

Koža lica

Sunce i suh i vruć zrak mogu imati negativan utjecaj na kožu lica, posebno ako je i inače suha. Bore mogu postati dublje i izraženije i možete imati neugodan osjećaj zatezanja. Koži je potrebna posebna njega kao što je Hyaluron-Filler+Urea koja istovremeno djeluje na uzročnike suhe kože i sprečava nastanak bora.

Često zaboravljamo na kožu usana kojima je potreban djelotvoran balzam Lip Active koji umiruje i obnavlja suhe i ispucale usne.

Vrijednosti našeg brenda

Pioniri u njezi kože

Pružamo holistički dermo-kozmetički pristup kako bismo zaštitili vašu kožu, održali ju zdravom i sjajnom.

Preporuke dermatologa

Surađujemo s vodećim partnerima - dermatolozima i ljekarnicima diljem svijeta na stvaranju inovativnih i učinkovitih preparata za njegu kože kojima mogu vjerovati i preporučiti.

Posvećenost inovacijama

Više od 100 godina, posvetili smo se istraživanju i inovacijama na području znanosti o koži. Vjerujemo u stvaranje aktivnih sastojaka i umirujućih formula s visokom podnošljivošću koje vam pomažu da kvalitetnije živite svoj život iz dana u dan.