Novo
 • 1/7 Hyaluron-Filler dnevna krema refill
 • 2/7 Hyaluron-Filler dnevna krema refill
 • 3/7 Hyaluron-Filler dnevna krema refill
 • 4/7 Hyaluron-Filler dnevna krema refill
 • 5/7 Hyaluron-Filler dnevna krema refill
 • 6/7 Hyaluron-Filler dnevna krema refill
 • 7/7 Hyaluron-Filler dnevna krema refill
 • 1/7 Hyaluron-Filler dnevna krema refill
 • 2/7 Hyaluron-Filler dnevna krema refill
 • 3/7 Hyaluron-Filler dnevna krema refill
 • 4/7 Hyaluron-Filler dnevna krema refill
 • 5/7 Hyaluron-Filler dnevna krema refill
 • 6/7 Hyaluron-Filler dnevna krema refill
 • 7/7 Hyaluron-Filler dnevna krema refill

Eucerin Hyaluron-Filler Refill dnevna krema za suhu kožu s SPF 15 i UVA zaštitom

5
65 recenzija
Upotrijebljeno 90% manje plastike u odnosu na standardno Hyaluron-Filler pakiranje
Ambalaža za ponovno punjenje izrađena je od 91,7% recikliranog papira
Nova generacija Hyaluron-Filler njege: Anti-age krema s hijaluronskom kiselinom, saponinom i enoksolonom

Anti-age dnevna njega za suhu kožu s 3X Hyal Effectom

 1. Ispunjava
 2. Stimulira
 3. Štiti

Subija proces starenja. Za vidljivo glatku, blistaviju kožu mladenačkog izgleda. Refill - ponovno punjenje za Hyaluron-Filler dnevnu njegu za suhu kožu može se koristiti u kombinaciji s bilo kojom Eucerin teglicom za njegu lica. Ušteda više od 16 tona plastike godišnje. *Godišnja ušteda na temelju interne jednogodišnje prognoze.

 

 

*Izvor: IQVIA Hrvatska-prema vrijednosnoj i komadnoj prodaji iz veledrogerije u hrvatske ljekarne 2020. i 2021. godine / tržište dermokozmetike u kategoriji njege protiv starenja kože.  

Održivost i odgovornost

Bez mikroplastike (prema definiciji UNEP-a)

Vanjska ambalaža izrađena od FSC certificiranog papira

Saznajte više o programu 'Recikliram i dobivam'.

Više o njezi

Anti-age dnevna krema za suhu kožu SPF 15

Kako starimo, proizvodnja hijaluronske kiseline u koži se smanjuje, uzrokujući bore i stariji izgled.

Eucerin Hyaluron-Filler Refill dnevna krema SPF 15 s 3X Hyal učinkom suzbija ovaj proces:

1. Ispunjava: Visoko i niskomolekularne kiseline hidriraju i popunjavaju bore.
2. Stimulira: Antioksidans glicin-saponin aktivira vlastitu proizvodnju hijaluronske kiseline u koži do 256% i štiti kožu od slobodnih radikala.
3. Štiti: Enoksolon smanjuje brzinu razgradnje hijaluronske kiseline za više od 50%.

Eucerin Hyaluron-Filler Refill dnevna krema SPF 15 rješava prve znakove starenja suhe kože. Popunjava fine linije pa čak i duboke bore za pomlađen izgled. Učinkovito sprječava fotostarenje izazvano UV zračenjem (prerano starenje kože uzrokovano suncem), produbljivanje bora i štiti kožu od slobodnih radikala.

Eucerinova jedinstvena kombinacija visoko i niskomolekularnih hijaluronskih kiselina, glicin-saponina i enoksolona vidljivo popunjava čak i duboke bore. Visokomolekularna hijaluronska kiselina poboljšava hidraciju i zaglađuje najdublje slojeve kože, dok niskomolekularna hijaluronska kiselina, koja je 40 puta manja1, prodire dalje u slojeve kože epiderme gdje nastaju dublje bore. Antioksidans glicin saponin podržava proizvodnju hijaluronske kiseline u sloju kože gdje nastaju najdublje bore i štiti od slobodnih radikala. Enoksolon štiti  hijaluron kože od propadanja.

1 - U usporedbi s visoko molekularnom hijaluronskom kiselinom koja se također koristi u formuli.

Kako koristiti

Uputa za korištenje

Za vašu svakodnevnu rutinu

Čišćenje

Više teksta

Toniranje

Blazinicom nanesite Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] tonik za lice kako biste kožu pripremili za nanošenje njege.

Više teksta

Posebna njega

Nanesite Eucerin Hyaluron-Filler koncentrirani tretman, a zatim Eucerin Hyaluron-Filler dnevnu kremu i Eucerin Hyaluron-Filler kremu za područje oko očiju.

Navečer: Nanesite Eucerin Hyaluron-Filler koncentrirani tretman, zatim Eucerin Hyaluron-Filler noćnu kremu i Eucerin Hyaluron-Filler krema za područje oko očiju. Ako želite koristiti i Eucerin Hyaluron-Filler noćni piling i serum, nanesite ga kao prvi korak prije Eucerin Hyaluron-Filler koncentriranog tretmana.

Više teksta

Korekcija i/ili zaštita tena

Ako želite dnevnu kremu s većim SPF-om, isprobajte Eucerin Hyaluron-Filler dnevnu kremu SPF 30 koja je pogodna za sve tipove kože. Za dodatnu zaštitu od UVB i UVA zraka, kao i od negativnih učinaka HEVIS svjetlosti, isprobajte Eucerin Photoaging Control fluid za zaštitu kože lica od sunca SPF 50. Ovu dodatnu zaštitu od sunca treba nanijeti nakon preparata za njegu.

Više teksta

Sastojci

Hijaluronska kiselina
Hijaluronska kiselina smanjuje pojavu finih linija i bora

Kako djeluju zajedno

Srž jedinstvene Eucerin Hyaluron-Filler formule jedinstvena je kombinacija visoko i nisko molekularne hijaluronske kiseline:

 • Visokomolekularna hijaluronska kiselina (također poznata kao dugolančana hijaluronska kiselina) ostaje na površini kože kako bi poboljšala hidraciju u najudaljenijem sloju epidermisa – gdje nastaju fine linije i bore.
 • Molekule u niskomolekularnoj hijaluronskoj kiselini (također poznatoj kao kratkolančana hijaluronska kiselina) su 40 puta manjeod onih u visokomolekularnoj hijaluronskoj kiselini i stoga mogu prodrijeti dalje u slojeve epiderme gdje potiče vlastitu proizvodnju hijaluronske kiseline u koži.

U većini formula hijaluronska kiselina kombinirana je s bioaktivnim antioksidansom glicin saponinom koji prodire još dublje, u dermalne slojeve kože, potičući proizvodnju hijaluronske kiseline i vraćajući vlagu tamo gdje nastaju dublje bore. Nadalje, štiti kožu od slobodnih radikala.

Hyaluron-Filler formula nove generacije također sadrži enoksolon, aktivni sastojak koji usporava stopu razgradnje vlastite hijaluronske kiseline kože inhibicijom hijaluronidaze.

Rezultat: 200% više hijalurona.
Fine linije i bore primjetno su popunjene. Za glatku, blistavu i mlađu kožu.


1 Standardna jedinica za mjerenje mase atoma je kilo Dalton (kDa). Dugolančana hijaluronska kiselina ima kDa 2000, a kratkolančana hijaluronska kiselina ima kDa 52. Obje su sadržane u formulama Hyaluron-Filler i Hyaluron-Filler + Elasticity.

Često postavljana pitanja (13)

5
65 Recenzije*
65
0
0
0
0
 • JELENA MOCONJA 29.3.2023.
  Lijepa koža lica
  Krema koja umiruje i hidrira moju kožu lica.Ova linija mi posebno odgovara,popunjava bore smijalice oko očiju ,blago zateže i stvara osjećaj ugode na licu .Jedan zadovoljan korisnik EUCERIN krema:)
 • Džehva Mujanović 29.3.2023.
  Dnevna krema za suhu kožu
  Veoma sam zadovoljna sa vašim proizvodima koje sam isprobala trenutno koristim dnevnu kremu i veoma sam zadovoljna toplo preporučujem kolegicama i prijateljicama 😊
 • Esada Pasalic 29.3.2023.
  Suha koza
  Imam jako suhu kozu, koja se ljusti, posebno u prelaznom vremenu.Puno veci problem mi stvara pucanje koze, koje je jako neugodno, negdje se cesto pojavi i krv.Koristim vrlo kratko vrijeme eucerin kremu, ali sam primijetila malo poboljsanje, kazem vrlo kratko koristim ju, nadam se da ce duzim i konstantnim koristenjem moj problem sa suhom kozom zauvijek nestati..
 • Učitaj više

Potpuna rutina njege

Vrijednosti našeg brenda

Pioniri u njezi kože

Pružamo holistički dermo-kozmetički pristup kako bismo zaštitili vašu kožu, održali ju zdravom i sjajnom.

Preporuke dermatologa

Surađujemo s vodećim partnerima - dermatolozima i ljekarnicima diljem svijeta na stvaranju inovativnih i učinkovitih preparata za njegu kože kojima mogu vjerovati i preporučiti.

Posvećenost inovacijama

Više od 100 godina, posvetili smo se istraživanju i inovacijama na području znanosti o koži. Vjerujemo u stvaranje aktivnih sastojaka i umirujućih formula s visokom podnošljivošću koje vam pomažu da kvalitetnije živite svoj život iz dana u dan.

Povezani članci