eucerin sun

Zaštita od sunca​

Snažna UVA/UVB zaštita​

Eucerin zaštita od sunca

Više od UV zaštite

Eucerin Sun zaštita od sunca pruža sveobuhvatnu zaštitu od oštećenja uzrokovanog suncem i posebno je prilagođena različitim potrebama i indikacijama kože.Inovativna napredna spektralna tehnologija kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA/UVB filtere1 za pouzdanu UV zaštitu s protuupalnim antioksidansom likokalkonom  A za zaštitu od visokoenergetske vidljive svjetlosti (HEVIS). Gliciretinična kiselina osigurava dodatnu DNA zaštitu. 

Vrhunski asortiman Eucerin njege za zaštitu od sunca uključuje preparate koji su prilagođeni individualnim potrebama kože i sadrže aktivne sastojke za specifična stanja kože, a mogu ih koristiti odrasli i djeca:

  • Ako je vaša koža masna i/ili sklona aknama, formula koja sadrži Oil Control tehnologiju za regulacije sebuma te pigmente koji apsorbiraju lipide ostavlja površinu suhu na dodir te pruža dugotrajan učinak protiv sjaja.
  •  Ako je vaš primarni problem s kožom preuranjeno starenje, preparati za sprječavanje fotostarenja s kratkolančanom i dugolančanom hijaluronskom kiselinom vidljivo smanjuju znakove starenja kože uzrokovanog suncem.
  • Ako je vaša koža sklona alergijama na sunce, formule za zaštitu kože od sunca i zaštitu nakon izlaganja suncu s alfa-glukozil-rutinom pomažu spriječiti alergije uzrokovane suncem, kao što je PLE (polimorfna erupcija svjetlosti).
  • Ako su na vašoj koži vidljive tamne mrlje, Eucerin Sun zaštita s patentiranim sastojkom thiamidolom, učinkovito će djelovati na smanjenje hiperpigmentacija i sprječavanje njihovog ponovnog pojavljivanja.

Eucerin Sun asortiman uključuje i preparate za zaštitu dječje kože od sunca koji su posebno formulirani kako bi ublažili i zaštitili osjetljivu i nježnu kožu vašeg djeteta od negativnom sunčevog zračenja, kao i preparate koji se mogu primijeniti na koži sklonoj atopijskom dermatitisu.2

Eucerin Sun njega za zaštitu od sunca dostupna je u rasponu srednjih, visokih i vrlo visokih faktora zaštite od sunca (SPF). Svi su klinički i dermatološki dokazani kao vrlo učinkoviti i dobro podnošljivi i na osjetljivoj koži.

(1) - Udovoljavanje najviših standarda za UVA/UVB zaštitu kako je definiralo udruženje Cosmetics Europe. Razine UVA zaštite veće su od zahtjeva EU.
(2) - Eucerin Kids mineralni losion za zaštitu od sunca ne uključuje naprednu spektralnu tehnologiju, ali koristi klinički dokazane nekemijske filtere. Eucerin ekstra lagani losion za zaštitu osjetljive kože od sunca, Eucerin sprej za zaštitu osjetljive kože od sunca, Eucerin prozirni sprej za zaštitu osjetljive kože od sunca i Eucerin prozirni sprej za zaštitu od sunca suh na dodir ne sadrže gliceretiničnu kiselinu.

 

 

Zaštita od sunca

Saznajte kako zaštititi kožu od sunca