Anti-Pigment njega

97% učinkovito uklanja tamne mrlje!

Anti-Pigment rutina njege s patentiranim thiamidolom.

Eucerin Anti-Pigment

Za ujednačeniju, sjajniju kožu

Sunce, utjecaj hormona i starenje mogu izazvati hiperpigmentaciju: pigmentne mrlje i staračke pjege (također poznate kao mrlje od sunca) koje kožu čine neujednačenom. Eucerin Anti-Pigment njega posebno je formulirana kako bi smanjila hiperpigmentaciju za ujednačeniju i sjajniju kožu.

Cijela linija - Anti-Pigment dnevna njega SPF 30, noćna njega, dvofazni serum, spot korektor za ciljanu primjenu, Skin Perfecting serum, dnevne tonirane njege SPF 30 (svijetla i srednje tamna nijansa) i krema za područje oko očiju - sadrže thiamidol, učinkovit i patentiran sastojak koji djeluje na pojavu hiperpigmentacije smanjujući proizvodnju melanina. Klinički i dermatološki dokazano smanjuje hiperpigmentacije i sprječava njihovo ponovno pojavljivanje. Prvi rezultati su vidljivi nakon dva tjedna i kontinuirano se poboljšavaju uslijed redovite primjene.

U svoju rutinu njege protiv hiperpigmentacija važno je dodati i prigodnu zaštitu od sunca. Eucerin Pigment Control fluid za zaštitu kože lica od sunca SPF 50+ pruža pouzdanu zaštitu od sunca za sve tipove kože te učinkovito sprječava hiperpigmentaciju izazvanu suncem. Također je dostupna u svijetloj i srednje tamnoj nijansi trenutno prekrivajući nesavršenosti kože te ujednačavajući ten lica.

 

OVDJE saznajte više o hiperpigmentacijama i otkrijte korake uz koje ćete zauvijek pobijediti tamne mrlje.

 

Povezani članci