• (9)
Pročitajte recenzije Napišite recenziju

Eucerin Photoaging Control CC tonirana krema za zaštitu lica od sunca, svijetla nijansa SPF 50+

Pouzdana krema za sunčanje za lice za sve tipove kože koja sadrži pigment svijetle nijanse.

Eucerinova napredna spektralna tehnologija nudi visoko do vrlo visoki faktor UVA/UVB zaštite i zaštitu od visokoenergetske vidljive svjetlosti (HEVIS). Krema za sunčanje podržava mehanizam obnavljanja DNA kože, smanjuje znakove starenja kože i ujednačuje ten.

 

Kupite online

     

     

Tonirana krema za zaštitu za lice koja štiti sve tipove kože od fotostarenja

UV svjetlost je glavni uzrok oštećenja kože uzrokovan suncem, no visokoenergetske vidljive svjetlosti (HEVIS) također može potaknuti stvaranje slobodnih radikala koji uzrokuju daljnje naprezanje kože. 

Eucerin tonirana krema svijetle nijanse za zaštitu od sunca za lice i sprečavanje fotostarenja 50+ je svakodnevna krema za sunčanje za lice koja svim tipovima kože pruža lagani ujednačeni ton te prirodno preplanuli izgled. Napredna spektralna tehnologija kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA/UVB filtereza visoku UV zaštitu s likokalkonom A za neutralizaciju slobodnih radikala uzrokovanih UV i HEVIS svjetlošću. Tonirana krema za sunčanje također uključuje gliceretiničnu kiselinu koja podržava vlastiti mehanizam obnavljanja  DNA kože.

Hijaluronska kiselina i mineralni pigmenti u formuli odmah ujednačuju ten i vidljivo smanjuju znakove starenja, kao što je pojava finih linija ili neujednačen ton kože.
Eucerin tonirana krema svijetle nijanse za zaštitu lica od sunca i sprečavanje fotostarenja  SPF 50+ ne sadrži parfem i ima ugodnu laganu teksturu koja se brzo upija. Kliničke i dermatološke studije dokazuju vrlo dobru podnošljivost na osjetljivoj koži.

Saznajte više od utjecaju UVA, UVB i HEVIS svjetlosti na kožu.

Ostale preparate iz Eucerin Hyaluron-Filler njege za kožu koja stari potražite ovdje.

(1) Udovoljava visokim standardima za UVA i UVB zaštitu koju definira udruženje Cosmetics Europe. Razine UVA zaštite su veće od preporuke EU.

Kliničke i dermatološke studije

Kliničke i dermatološke studije pokazuju dobru podnošljivost na osjetljivoj koži. Proizvod je također ispitan i dokazan kao prikladan u vlažnoj klimi.

GLAVNI NALAZI

Među ostalim kliničkim i dermatološkim studijama, studija provedena na 100 žena (između 30 i 55 godina) testirala je proizvod u toploj i vlažnoj klimi s izvrsnim rezultatima. Rezultati su pokazali:

• Laganu teksturu (100%)
• Trenutno ujednačivanje tena (100%)
• Vidljivo glatku kožu (98%)
• Hidratiziranu kožu (98%)
• Pokrivanje nedostataka (90%)
• Prozračan izgled kože (87%)
• Mladolik izgled kože (85%)

Često postavljana pitanja

Koja je razlika između UVA i UVB zraka?

UVA zrake prodiru u dublje slojeve kože. One stimuliraju proizvodnju slobodnih radikala na koži što uzrokuje oksidacijski stres i može dovesti do neizravnog oštećenja DNA (gdje slobodni radikali tijekom vremena modificiraju staničnu DNA). UVA zrake najčešće su povezane s fotostarenjem (prerano starenje kože uzrokovano suncem). One također mogu potaknuti alergije na sunce kao što je polimorfna svjetlosna erupcija (PLE). UVB zrake također mogu izazvati alergije, ali u manjoj mjeri.

UVB zrake osiguravaju energiju koja je potrebna vašoj koži da stvori vitamin D i stimulira proizvodnju melanina koji je odgovoran za tamnjenje. Ne putuju duboko kao UVA zrake, koje prodiru do najudaljenijih slojeva kože, no uzrokuju više neposrednih oštećenja poput opeklina od sunca. UVB zrake izravno se apsorbiraju putem stanične DNA što može dovesti do bolesti kože kao što su aktinska keratoza i rak kože.
Obje vrste UV zraka mogu izazvati hiperpigmentaciju i pridonijeti stanjima kao što su sunčane mrlje (također poznate kao staračke mrlje) i melazma.

Saznajte više od utjecaju UVA, UVB i HEVIS svjetlosti na kožu.

 

Što je fotostarenje?

Fotostarenje je naziv za prerano starenje kože uzrokovano suncem. Procjenjuje se da je 90% preranog starenja kože uzrokovano sunčevim zrakama.2

(2) Ramos-e-Silva i sur., 'Anti-aging kozmetika: činjenice i kontroverze'. Clin Dermatol. 2013. studeni-prosinac; 31 (6): 750-8.

Kako mogu znati koji SPF koristiti?

Kreme za sunčanje dostupne su u četiri različite razine zaštite: niska (faktor 6 do 10), srednja (15 do 25), visoka (30 do 50) i vrlo visoka (50+). Što je veći faktor zaštite, to je bolja zaštita vaše kože, ali važno je da svaka dva sata u dostatnoj količini i temeljito nanesete proizvod (pazite da vam ništa ne promakne).

Što je visokoenergetska vidljiva svjetlost i zašto svoju kožu moram od nje zaštititi?

Spektar svjetlosti sastoji se od UV, vidljivog i infracrvenog svjetla. Ljudsko oko može otkriti vidljivu sunčevu svjetlost, ostala sunčeva svjetlost ostaje nevidljiva golim okom. Dio vidljivog spektra ima visoku razinu energije i poznat je kao visokoenergetska vidljiva svjetlost. Također se naziva HEVIS svjetlost, HEV svjetlost, HEVL a ponekad „plavo svjetlo“ ili „plavo ljubičasto svjetlo“

Poput UVA zračenja, HEVIS svjetlost prodire u dublje slojeve kože (dermis) i može stvoriti slobodne radikale. Ovi slobodni radikali jedan su od glavnih uzroka fotostarenja (preranog starenja kože uzrokovanog suncem). Oni interferiraju sa stanicama kože i razgrađuju kolagen i elastin koji našoj koži daje punašan, mladenački izgled. HEVIS svjetlost je također povezana s neujednačenom pigmentacijom kože i melazmom
Mnoge moderne kreme za sunčanje nude učinkovitu zaštitu od UVA i UVB zračenja, no preporučujemo da pazite na proizvode koji također pružaju zaštitu od negativnih učinaka HEVIS svjetlosti. Ovi proizvodi će pružiti vašoj koži pouzdanu zaštitu od fotostarenja te dugoročno mogu pomoći u borbi protiv vidljivih znakova starenja kože poput bora.

 

Zašto je potrebno integrirati njegu zaštite lica od sunca u vlastitu dnevnu rutinu?

Koža lica je osjetljivija na UVA/UVB zračenje i HEVIS svjetlost od kože tijela  jer je izložena suncu tijekom cijele godine. Zaštita od sunca može vam pomoći u izbjegavanju oštećenja stanične DNA uzrokovane UV-om, fotostarenja (prerano starenje uzrokovano suncem) i hiperpigmentacije. Važno je zaštititi kožu lica uvijek kad je izložena suncu.

 

Saznajte zašto zaštita lica od sunca treba biti dio svakodnevne rutine njege.

Mogu li koristiti šminku preko Eucerin tonirane kreme svijetle nijanse za zaštitu kože od sunca i sprečavanje fotostarenja SPF 50+?

Eucerin tonirana krema svijetle nijanse za zaštitu kože od sunca  i sprečavanje fotostarenja SPF 50+ će izjednačiti blijede tonove kože i ostaviti vašu kožu prirodno preplanulom. Također pomaže u prikrivanju pigmentnih mrlja i nepravilnosti kože. Ali, ako ju želite koristiti kao osnovu za dodatnu pokrivenost, i to je u redu. Predstavlja idealnu bazu za šminku, bilo u tekućem i praškastom obliku, koji se može sigurno primijeniti bez utjecaja na samu zaštitu od sunca. Zapamtite, međutim, da redovito primjenjujete zaštitu od sunca tijekom dana.

Koja je razlika između Eucerin kreme svijetle nijanse za zaštitu od sunca i sprečavanje fotostarenja SPF 50+ i Eucerin fluida za zaštitu od sunca i sprečavanje fotostarenja SPF 50?

Obje formule nude Eucerinovu naprednu spektralnu tehnologiju koja kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA/UVB filtres likokalkonom A za neutraliziranje slobodnih radikala uzrokovanih UV-om i visokoenergetski vidljivom svjetlosti. Obje formule također uključuju gliceretiničnu kiselinu koja podržava vlastiti mehanizam obnavljanja DNA kože i hijaluronsku kiselinu koja vidljivo smanjuje bore.
Glavne razlike između dva proizvoda su sljedeće:
     - Jedan nudi vrlo visoku zaštitu od sunca (SPF 50+) dok drugi nudi visoku zaštitu od sunca (SPF 50)
     - Jedan sadrži pigment boje (koji ostavlja kožu prirodno preplanulom i ravnomjerno toniranom bojom), a drugi proizvod to ne sadrži.

Tekstura je također vrlo malo drugačija: oba proizvoda imaju ugodnu laganu teksturu, ali tonirani proizvod je malo kremastiji od netoniranog proizvoda.

Ostale preparate iz Eucerin Hyaluron-Filler njege za kožu koja stari potražite ovdje.

(1) Udovoljava visokim standardima za UVA i UVB zaštitu koju definira udruženje Cosmetics Europe. Razine UVA zaštite su veće od preporuke EU.

Sastojci

Krema za sunčanje kao dio vaše dnevne rutine

• Nanesite ujutro poslije, ili umjesto svog redovitog proizvoda za dnevnu njegu
• Može se koristiti u kombinaciji s drugim Eucerin proizvodima za njegu lica, poput onih iz asortimana Eucerin Hyaluron-Filler
• Vaša koža odmah je zaštićena od sunca - nije potrebno vrijeme čekanja.
• Po potrebi nanesite šminku

 

 

Zaštita od sunca nije samo za osobe koje se sunčaju. Lagana do umjerena svakodnevna izloženost također utječe na kožu. Zato je važno uključiti zaštitu od sunca u svakodnevnu njegu kože.

Saznajte važnost korištenja odgovarajuće zaštite od sunca za lice i tijelo.

Tri koraka do optimalne zaštite od sunca

Čišćenje lica

Odaberite proizvod koji nudi odgovarajuću razinu zaštite za vašu kožu. Treba osigurati zaštitu od UVA i UVB zraka i zaštitu od visokoenergetski vidljive svjetlosti (HEVIS). Proizvod bi također trebao biti prilagođen vašem tipu i stanju kože.

Saznajte više od utjecaju UVA, UVB i HEVIS svjetlosti na kožu.

Tonik za lice

Važno je upotrijebiti dostatnu količinu proizvoda i ponovo ga nanijeti u redovitim intervalima. 
Možete upotrijebiti dlan za mjerenje količine proizvoda koji će se koristiti. Preporučujemo da, za pokrivanje lica, vrata i dekoltea, koristite deblju liniju fluida za sunčanje koja se proteže od vrha vašeg srednjeg prsta do zgloba ruke.

Serum za lice

Neke dijelove je lako zaboraviti namazati. Nemojte zaboraviti uši i stražnji dio vrata.

 

Važne upute za uporabu

• Nanesite u dostatnoj količini prije izlaganja suncu i ponovo redovito nanesite - posebno nakon kupanja, znojenja ili brisanja ručnikom - za održavanje izvorne zaštite
• Smanjenje količine značajno smanjuje razinu zaštite
• Nemojte dugo ostati na suncu, čak i tijekom korištenja proizvoda za zaštitu od sunca
• Prekomjerno izlaganje suncu predstavlja ozbiljnu zdravstvenu prijetnju
• Držite bebe i malu djecu podalje od izravne sunčeve svjetlosti
• Izbjegavajte kontakt s očima
• Dopustite da se proizvod potpuno upije i izbjegavaje izravni kontakt s tekstilom i tvrdim površinama kako bi se spriječilo bojenje

ŠTO MOŽETE ČINITI, A ŠTO JE BOLJE IZBJEGAVATI

Koristite ovaj proizvod ako …

Pokušajte s drugim proizvodom ako …

Tražite toniranu kremu za zaštitu od sunca kako biste zaštitili svoje lice od fotostarenja:

Eucerin Sun tonirana krema za zaštitu lica od sunca, svijetla nijanse SPF 50+ pruža vrlo visoku zaštitu od sunca koja će vam pomoći u sprečavanju fotostarenja. Jednostavno ujednačuje vaš ten i smanjuje znakove starenja kao što su fine linije, bore i neujednačen ton kože.

Tražite proizvod za zaštitu od sunca koji štiti vaše lice od UVA i UVB zraka, kao i od negativnih učinaka HEVIS svjetlosti:

Eucerin napredna spektralna tehnologija nudi pouzdanu UVA i UVB zaštitu i zaštitu od HEVIS svjetlosti.

Saznajte više o utjecaju UVA, UVB i HEVIS svjetlosti na kožu.

Tražite dnevnu kremu za sunčanje koju možete upotrijebiti kao bazu za šminku:

Eucerin Sun tonirana krema za zaštitu lica od sunca, svijetla nijanse SPF 50+ idealna je baza za šminkanje.

Tražite sve prednosti Eucerin Sun tonirana krema za zaštitu lica od sunca, svijetla nijanse SPF 50+, ali za tonove kože srednje tamne nijanse:
Tražite prednosti Eucerin tonirane krema svijetle nijanse za zaštitu od sunca i sprečavanje fotostarenja SPF 50+, ali volite netonirane proizvode:
Tražite CC kremu s učinkom protiv starenja i nižim SPF-om:

Isprobajte Eucerin Hyaluron-Filler CC kremu SPF 15 svijetle ili srednje tamne nijanse, ali budite svjesni da ona ne pruža zaštitu od negativnih učinaka HEVIS svjetlosti.

Tražite kremu za tijelo s visokim zaštitnim faktorom uz zaštitu od fotostarenja:

Eucerin zaštita od sunca Pouzdana zaštita od sunca prilagođena uvjetima kože

Proizvodi za zaštitu od sunca tvrtke Eucerin Sun pružaju sveobuhvatnu zaštitu od oštećenja uzrokovanog suncem.

Inovativna napredna spektralna tehnologija kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA/UVB filtereza pouzdanu UV zaštitu s protuupalnim antioksidansom likokalkonom  A za zaštitu od visokoenergetske vidljive svjetlosti (HEVIS). Gliceretinična kiselina osigurava dodatnu DNA zaštitu. 

Vrhunski asortiman zaštite od sunca uključuje proizvode koji su prilagođeni individualnim potrebama kože i sadrže aktivne sastojke za specifična stanja kože:

 - Ako je vaša koža masna i/ili sklona aknama, formula koja sadrži Oil Control tehnologiju za kontrolu masnoće za regulaciju sebuma te pigmente koji apsorbiraju lipide ostavlja površinu suhu na dodir te pruža dugotrajan učinak protiv sjaja.

 - Ako je vaš primarni problem s kožom preuranjeno starenje, proizvodi za sprečavanje fotostarenja s kratkolančanom i dugolančanom hijaluronskom kiselinom vidljivo smanjuju znakove starenja kože.

- Ako je vaša koža sklona alergijama na sunce, formule za zaštitu kože od sunca i zaštitu nakon izlaganja suncu s alfa-glukozilrutinom pomažu spriječiti alergije uzrokovane suncem, kao što je PLE.

Asortiman uključuje i Eucerin proizvode za zaštitu kože od sunca za djecu (koji su posebno oblikovani kako bi ublažili i zaštitili osjetljivu i nježnu kožu vašeg djeteta), kao i proizvode za odrasle i djecu primjerene za atopičnu kožu.2

Proizvodi tvrtke Eucerin za zaštitu od sunca dostupni su u rasponu  srednjih, visokih i vrlo visokih faktora zaštite od sunca (SPF). Svi su klinički i dermatološki dokazani kao vrlo učinkoviti i dobro ih podnosi osjetljiva koža.

(1) - Udovoljavanje najviših standarda za UVA i UVB zaštitu kako je definiralo udruženje Cosmetics Europe. Razine UVA zaštite veće su od zahtjeva EU.
(2) - Eucerin Kids mineralni losion  za zaštitu od sunca ne uključuje naprednu spektralnu tehnologiju, ali koristi klinički dokazane nekemijske filtere. Eucerin ekstra lagani losion za zaštitu osjetljive kože od sunca, Eucerin sprej za zaštitu osjetljive kože od sunca, Eucerin prozirni sprej za zaštitu osjetljive kože od sunca i Eucerin prozirni sprej za zaštitu od sunca suh na dodir ne sadrže gliceretiničnu kiselinu.

Eucerin Sun tonirana krema za zaštitu lica od sunca, svijetla nijansa SPF 50+

Fotostarenje

Photoaging Control CC tonirana krema za zaštitu lica od sunca, svijetla nijansa SPF 50+

 • (9)

- Vrlo visoka zaštita od sunca za lice
- Napredna spektralna tehnologija: UVA/UVB zaštita i zaštita od visokoenergetske vidljive svjetlosti (HEVIS)
- za sve tipove kože
- Ujednačuje ten i vidljivo smanjuje znakove starenja
- Poboljšava izgled kože
- Dugotrajan mat završni izgled
- Ugodna lagana struktura: ne lijepi se, ne masti se, brzo se upija
- Nekomodogen, bez parfema

Saznajte više
Tonirana krema za zaštitu lica od sunca, srednje tamna nijansa SPF 50+

Fotostarenje

Photoaging Control CC tonirana krema za zaštitu lica od sunca, srednje tamna nijansa SPF 50+

 • (12)

- Vrlo visoka zaštita od sunca za lice
- Napredna spektralna tehnologija: UVA/UVB zaštita i zaštita od visokoenergetske vidljive svjetlosti (HEVIS)
- Za sve tipove kože
- Ujednačuje ten i vidljivo smanjuje znakove starenja
- Poboljšava izgled kože
- Dugotrajan mat završni izgled
- Ugodna svjetlosna struktura: neljepljiva, nemasna, brzo se upija
- Nekomodogen, bez parfema

Saznajte više
Novo

Za neujednačen ten kože

Eucerin Pigment Control fluid za zaštitu kože lica od sunca SPF 50+

 • (24)

 • Vrlo visoka zaštita od sunca za lice
 • Napredna spektralna tehnologija: UVA/UVB zaštita i zaštita od visokoenergetske vidljive svjetlosti HEVIS
 • Za sve tipove kože
 • Sprječava hiperpigmentaciju uzrokovanu suncem
 • Učinkovitio smanjuje tamne mrlje 
 • Sprječava njihovo ponovno pojavljivanje uslijed redovite primjene
 • Za ujednačeniju, sjajniju kožu
 • Ugodna lagana tektura: ne lijepi se, nemasna formula, brzo upijanje
 • Prikladno za primjenu ispod šminke
 • Nekomedogeno

Saznajte više
Novo

Fotostarenje

Eucerin Photoaging Control losion SPF 50+

 • (19)

- Vrlo visoka zaštita od sunca za tijelo
- Napredna spektralna tehnologija:  zaštita od UVA/UVB i HEVIS svjetlosti
- Za sve tipove kože
- Pomaže u sprječavanju fotostarenja
- Vidljivo smanjuje znakove starenja na koži
- Daje koži svježiji, ujednačeniji izgled
- Izuzetno lagana tekstura: neposredno se upija, ugodan osjećaj na koži
- Otporan na vodu
- „Anti-Stain After Wash“ zaštita protiv mrlja nakon pranja

Saznajte više
Eucerin Ekstra lagani losion za zaštitu od sunca SPF 30

Za osjetljivu kožu

Eucerin Sensitive Protect ekstra lagani losion za zaštitu od sunca SPF 30

 • (14)

- Vrlo visoka zaštita od sunca za tijelo
- Napredna spektralna tehnologija:  zaštita od UVA/UVB i HEVIS svjetlosti
- Ublažava osjetljivu kožu i štiti od oštećenja kože uzrokovanog suncem
- Također pogodan za atopičnu kožu
- Izuzetno lagana tekstura: neposredno se upija, ugodan osjećaj na koži
- Otporan na vodu
- „Anti-Stain After Wash“ zaštita protiv mrlja nakon pranja

Saznajte više
Eucerin Ekstra lagani losion za zaštitu od sunca SPF 50

Za osjetljivu kožu

Eucerin Sensitive Protect ekstra lagani losion za zaštitu od sunca SPF 50+

 • (11)

- Vrlo visoka zaštita od sunca za tijelo
- Napredna spektralna tehnologija: zaštita od UVA/UVB i HEVIS svjetlosti
- Ublažava osjetljivu kožu i štiti od oštećenja kože uzrokovanog suncem
- Također pogodan za atopičnu kožu
- Izuzetno lagana tekstura: neposredno se upija, ugodan osjećaj na koži
- Otporan na vodu
- „Anti-Stain After Wash“ zaštita protiv mrlja nakon pranja

Saznajte više
Ukupna ocjena
 • (9)
5 od 5 bodova / 9 recenzija
5 Stars
9
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Uvijek nastojimo poboljšati svoje proizvode.
Recite nam svoje mišljenje i ocijenite naš proizvod.
Lucija Cvetko,

Problematična koža lica na plaži? RIješeno!

Isprobala sam tonirane kreme sa zaštitnim faktorom raznih proizvođača. Potrošila silne novce sa željom da zaštitim lice, njegujem ga, a u isto vrijeme prekrijem nedostatke koje imam na svom suhom licu. I nikako nisam pronalazila nešto što bi riješilo sve moje želje. A onda sam isprobala ovo malo čudo. Odgovarajuće nijanse, nježna za kožu, hidratantna, ali u isto vrijeme ne potiče lice na znojenje i ružan sjaj, već omogućava koži predivan mat izgled. Naneseš je,a izdrži čak i u moru i nakon izlaska iz vode ne izgleda kao si pokisao pa ti se "fasada" razlijala. Oduševljena sam i ukoliko tragate za nečim baš za vaše lice, kupite. Ne možete požaliti! :)
Lill Lilly,

Eucerin tonirana krema za zaštitu lica od sunca SPF 50

Ovu kremu sam koristila kao zaštitu svoje osjetljive kože lica na moru.S obzirom da je moja koža svijetla,osjetljiva,te brzo izgori na suncu,ova krema se pokazala idealnom zaštitom s SPF 50 koja mi je prijekopotrebna.Koža lica mi nije izgorila,a opet lagana toniranost kreme je mojoj koži podarila lijepi i blistav ten.
Sanda Abjanović Zgombić,

cc 50+

Kremica lijepo ujednači ten, ne pokriva sve nepravilnosti,ali to joj nije ni namjena. Ne čepi pore i ne otapa se s lica na ekstremnim uvjetima. Meni kao suhokošcu je potreban serum prije nanošenja,jer mi ne pruža dovoljnu hidrataciju,ali ostalim tipovima kože je sasvim dovoljna.
ANICA MIROSAVLJEVIĆ ,

ODLIČNA ZAŠTITA ZA LICE

Eucerin tonirana krema sa zaštitnim faktorom 50+ je lagane konzistencije, fino se razmazuje, daje koži blago preplanuli izgled i blistavost, čak blagi odsjaj, Na prvi pogled je tamnije boje, prilično dobro se prilagođava i stapa sa bojom tena lica. Lijepo izgleda na već preplanuloj koži, dobro prikriva, i uz malo kamenog pudera, ako je koža mješovita, i bronzera, nije potrebno koristiti tekući puder. Sadrži čiste mineralne pigmente i otuda njen mineralni miris, bez parfema je. Kremu nanosim svako jutro na svoje lice nakon uobičajene rutine čišćenja i prezadovoljna sam efektom kojeg ostavlja na mom licu i zaštitom koju mi pruža protiv štetnih UV zraka.
Ljerka tikvica,

Sun creme

Odlično

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.