• (30)

Eucerin Hyaluron-Filler noćni piling & serum

Dvostruki učinak: Anti-age piling i hidratantni serum za sve tipove kože

Piling s dvostrukim učinkom za korištenje tijekom noći poboljšava teksturu kože, potiče obnovu stanica kože i popunjava čak i najdublje bore. Koža je glatka i sjajnija.

 

Kupite online:

     

     

Dvostruki učinak anti-age pilinga i hijaluronskog seruma

Dermatolozi koriste injekcije i pilinge s hijaluronskom kiselinom za pomlađivanje kože koja stari. Eucerin Hyaluron-Filler noćni piling i serum inspiriran je takvom vrstom tretmana i kombinira dvije učinkovite formule za višestruke anti-age učinke:

 • Poboljšana tekstura kože i sjaj: Kremasta emulzija sadrži učinkovit AHA (alfa hidroksi kiseline) kompleks i glicin saponin. AHA, poznat i pod nazivom voćne kiseline, potiče ljuštenje mrtvih stanica kože dok glicin saponin potiče proizvodnju hijaluronske kiseline u dermalnim slojevima kože gdje nastaju duboke bore.
 • Hidratacija i popunjavanje bora: Prozirni gel kombinira visoko i nisko molekularnu hijaluronsku kiselinu. Visoko molekularna hijaluronska kiselina djeluje tako da zaglađuje vanjske slojeve kože dok nisko molekularna hijaluronska kiselina (koja je 40 puta manja) prodire dublje u epidermalne slojeve kože gdje nastaju duboke bore.

Kombinacija ove dvije formule zaglađuje kožu. Ovaj inovativni preparat kreiran je za korištenje tijekom noći i kad se redovito koristi, klinički i dermatološki dokazano zaglađuje teksturu kože i potiče obnovu stanica dok istovremeno popunjava čak i najdublje bore. Koža izgleda zaglađenije i sjajnije, a pore su smanjene.

KLINIČKA ISTRAŽIVANJA

Kliničke i dermatološke studije dokazuju vrlo dobru učinkovitost i podnošljivost na koži.

GLAVNA OTKRIĆA

Između ostalih kliničkih i dermatoloških studija, proizvod je testiran u studiji Product in Use (PIU)2  provedenoj među 150 žena u dobi između 35 i 55.  Sljedeći rezultati zabilježeni su nakon četiri tjedna korištenja:

 • 96%: poboljšava teksturu kože
 • 95%: pruža sjajniju kožu
 • 93%: koža je vidljivo zaglađena
 • 93%: koža više sjaji
 • 91%: proizvod ima učinak podizanja
 • 91%: sužava pore
 • 91%: čini kožu čvršćom
 • 91%: vidljivo poboljšava izgled kože

2 Beiersdorf AG, PiU, Ožujak 2018

Često postavljana pitanja

Koja je razlika između Eucerin Hyaluron-Filler noćnog seruma i pilinga i Eucerin Hyaluron-Filler noćne kreme?

Eucerin Hyaluron-Filler noćna krema je hranjiva krema koja popunjava fine linije i bore. Također sadrži dekspantenol koji potiče proces obnavljanja kože tijekom noći. Eucerin Hyaluron-Filler noćni piling i serum je formuliran za korištenje s Eucerin Hyaluron-Filler noćnom kremom i pruža dvostruki učinak za zaglađenu i sjajnu kožu. Gel formula koristi visoko i nisko molekularnu hijaluronsku kiselinu (3) dok emulzija sadrži glicin saponin i efikasni AHA (alfa hidroksi kiseline) kompleks za ljuštenje mrtvih stanica kože. Mnoge AHA su poznate i pod nazivom voćne kiseline.
Gel i emulzija u kombinaciji potiču obnovu stanica kože i zaglađuju kožu dok istovremeno popunjavaju čak i najdublje bore. Prvo nanesite Hyaluron-Filler noći piling i serum, a nakon njega nanesite Eucerin Hyaluron-Filler noćnu kremu.

3 -  Visoko molekularna hijaluronska kiselina potiče hidrataciju i zaglađuje vanjske slojeve kože dok nisko molekularna hijaluronska kiselina (s 40 puta manjim molekulama hijaluronske kiseline u formuli) prodire dublje u epidermalne slojeve kože gdje nastaju duboke bore

Koja je razlika između Eucerin Hyaluron-Filler noćnog pilinga i seruma i Eucerin Hyaluron-Filler koncentrata?

Eucerin Hyaluron-Filler koncentrat je intenzivni serum protiv bora kreiran za dnevno korištenje u kombinaciji s Hyaluron-filler dnevnom i noćnom kremom. Poboljšava hidratizirajući i učinak popunjavanja bora drugih preparata u Hyaluron-Filler liniji. 
Eucerin Hyaluron-Filler noćni piling i serum je posebno formuliran za korištenje tijekom noći u kombinaciji s Eucerin Hyaluron-Filler noćnom kremom. Kao i koncentrat, Eucerin Hyaluron-Filler noćni piling i serum sadrži koncentriranu hijaluronsku kiselinu koja potiče hidratizaciju kože. Također sadrži AHA (alfa hidroksi kiseline) kompleks za ljuštenje mrtvih stanica kože.

Zašto je preporučeno korištenje Eucerin Hyaluron-Filler noćnog pilinga i seruma navečer umjesto ujutro?

Preporučujemo korištenje proizvoda navečer zbog dva razloga:

 1. Ljuštenje mrtvih stanica može pojačati osjetljivost kože na sunce i povećati rizik od štetnog utjecaja sunca, a posebno opekotina od sunca.
 2. Alfa hidroksi kiseline koje su sadržane u AHA kompleksu u Eucerin Hyaluron-Filler noćnom pilingu i serumu su foto-reaktivno, štop znači da im se sastav može promijeniti u doticaju sa sunčevim svijetlom i mogu postati manje učinkovite.

Također savjetujemo korištenje dnevne kreme s visokom zaštitom od sunca svakoga jutra nakon korištenja pilinga te tjedan dana nakon toga jer bi vaša koža mogla biti osjetljivija na utjecaj sunca. Isprobajte Eucerin Hyaluron-Filler dnevnu kremu sa SPF 30. Za dugotrajnije izlaganje suncu isprobajte zaštitu za lice od sunca sa SPF 50 iz Eucerin SUN linije njege.

Koliko proizvoda je potrebno?

Dvije doze proizvoda iz pumpice trebale bi biti dovoljne za čitavo lice, vrat i dekolte, ali možete koristiti više ili manje proizvoda ako smatrate da vam je potrebno.

Moram li koristiti proizvod za zaštitu od sunca ujutro nakon korištenja preparata?

Da. Mrtve stanice kože ljušte se s površinskog sloja kože i koža može postati osjetljivija na sunčevo svijetlo uz povećani rizik od štetnog utjecaja sunca, posebno opekotina od sunca. Važno je zaštititi kožu od sunca, čak i za oblačnih dana. Koristite proizvode sa SPF 30 ili većim kao što je Hyaluron-Filler dnevna krema SPF 30 svako jutro nakon korištenja pilinga i još tjedan dana nakon toga. Savjetujemo da uvijek koristite dnevnu njegu sa zaštitnim faktorom jer je fotostarenje glavni uzročnik preuranjenog starenja kože. 

Zašto su dvije formule razdvojene u posebnim dijelovima ambalaže?

Držanjem formula u različitim dijelovima ambalaže osigurava se svježina i stabilnost sastojaka kao i učinkovitost svakog sastojka. Kada pritisnete vrh pumpice, emulzija i gel se pomiješaju u teksturu koja je istovremeno kremasta i osvježavajuća i pruža brojne pozitivne učinke vašoj koži. 

Je li Eucerin Hyaluron-Filler noćni piling i serum pogodan za moju aknama sklonu kožu?

Da. Ovaj proizvod ima vrlo laganu, gelastu teksturu te je klinički i dermatološki dokazano nekomedogen (što znači da neće uzrokovati ili pojačati akne).

Može li se proizvod koristiti redovito?

Da. Eucerin Hyaluron-Filler noćni piling i serum može se korstiti svake večeri.

Sastojci

Upute

• Nanesite na dobro očišćenje lice, vrat i dekolte jednom dnevno, navečer
• Pritisnite vrh pumpice na sredini kako biste otpustili optimalnu količinu obje formule 
• Pomiješajte formule na dlanu
• Izbjegavajte direktan doticaj s očima
• Proizvod može povećati osjetljivost kože na sunce pa koristite dnevnu njegu s minimalnom zaštitom SPF30 svaki dan nakon korištenja preparata, te tjedan dana nakon korištenja. 
• Za najbolje rezultate, koristite u kombinaciji s drugim proizvodima iz Hyaluron-Filler linije njege. 

Kako nanijetu serum s hijaluronskom kiselinom
Pritisnite na sredini pumpice kako biste oslobodili optimalnu količinu svake formule

Vaša dnevna rutina

Koristite Eucerin mlijeko ili gel za čišćenje

Temeljito očistite kožu s Eucerin DermatoCLEAN mlijekom za čišćenje (za suhu kožu) ili Eucerin DermatoCLEAN osvježavajućim gelom za čišćenje (za normalnu do mješovitu kožu).

Koristite Eucerin micelranu otpinu

Koristite Eucerin DermatoClean micelarnu otopinu kako biste pripremili kožu na proizvode za njegu.

Koristite zaštitu od sunca ujutro

Savjetujemo korištenje SPF 30 ili višeg ujutro nakon korištenja pilinga i najmanje tjedan dana nakon prestanka korištenja. Isprobajte Eucerin Hyaluron-Filler SPF30 koji je pogodan za sve tipove kože ili Eucerin Photoaging Control fluid za zaštitu kože lica od sunca SPF 50. Ova dodatna zaštita se nanosi nakon proizvoda za dnevnu njegu, a prije nanošenja Eucerin Hyaluron-Filler CC kreme.

ŠTO MOŽETE ČINITI, A ŠTO JE BOLJE IZBJEGAVATI

Koristite ovaj proizvod ako …

Isprobajte drugi proizvod ako…

Tražite anti-age serum za piling i popravljanje teksture kože:

Dio s kremastom emulzijom Eucerin Hyaluron-Filler noćnog pilinga i seruma sadrži glicin saponin i AHA (alfa hidroksi kiseline) kompleks za uklanjanje mrtvih stanica kože. Mnoge AHA su poznate i pod nazivom voćne kiseline. Dio s gelom koristi visoko i nisko molekularnu hijaluronsku kiselinu. Kombinacija gela i emulzije potiče obnavljanje stanica kože i istovremeno popunjava i najdublje bore.

Tražite anti-age serum za poboljšavanje hidratacije kože i ublažavanje finih linija i bora:

Proizvod sadrži koncentriranu visoko i nisko molekularnu hijaluronsku kiselinu i glicin saponin. Visoko molekularna hijaluronska kiselina poboljšava hidrataciju kože i zaglađuje vanjske slojeve kože dok nisko molekularna hijaluronska kiselina (koja je 40 puta manja od visoko molekularne hijaluronske kiseline u formuli) prodire dublje u epidermalne slojeve kože gdje nastaju duboke bore.

Tražite proizvod koji možete koristiti navečer:

Eucerin Hyaluron-Filler noćni piling i serum je namijenjen za korištenje navečer. Može se nanijeti prije Eucerin Hyaluron-Filler noćne kreme kako bi potaknuo obnovu stanica kože i poboljšao teksturu kože istovremeno popunjavajući i najdublje bore. 

Tražite anit-age serum koji se može koristiti ujutro i navečer za ublažavanje linija i bora:

Eucerin Hyaluron-Filler koncentrat sadrži visoko i nisko molekularnu hijaluronsku kiselinu i glicin saponin za popunjavanje svih tipova bora. 

Tražite noćnu kremu za ublažavanje linija i bora:

Isprobajte Eucerin Hyaluron-Filler noćnu kremu koja popunjava čak i najdublje bore i sadrži dekspantenol koji potiče regeneraciju kože preko noći. 

Tražite serum koji ublažava hiperpigmentaciju kao što su mrlje od sunca (poznate i pod nazivom staračke pjege) ili tamne mrlje:

Preporučujemo Eucerin Even Brighter koncentrat koji učinkovito ublažava tamne mrlje.

Eucerin Hyaluron-Filler Anti-age njega s učinkovitim ispunjavanjem bora

Struktura kože mijenja se kako starimo: fine linije i bore pojavljuju se prve i polako produbljuju tijekom vremena. Kako koža postaje sve zrelija čvrstoća, sjaj, a kasnije i elastičnost postupno se smanjuju.

Eucerin Hyaluron-Filler njega sadrži tri jedinstvene linije koje klinički i dermatološki dokazano pružaju višestruka rješenje protiv starenja kože. Svaka linija njege ima drugačiji primarni fokus svoga djelovanja (bore, gubitak volumena i gubitak elastičnosti) kako bi koža dobila potrebnu njegu u svakoj fazi procesa starenja.

Eucerin Hyaluron-Filler njega je posebno formulirana za smanjenje prvih znakova starenja kao što su fine linije i bore. Jedinstvena Eucerin kombinacija kratkolančane i dugolančane hijaluronske kiseline, kao i bioaktivnog sastojka glicin saponina pruža ciljanu primjenu i ispunjava čak i najdublje bore za mladenački izgled kože. Visoko molekularna hijaluronska kiselina poboljšava hidrataciju i zaglađuje vanjske slojeve kože dok nisko molekularna hijaluronska kiselina (koja je 40 puta manja)prodire dublje u epidermalne slojeve kože gdje nastaju duboke bore. Glicin saponin potiče proizvodnju hijaluronske kiseline u dermalnim slojevima kože gdje nastaju duboke bore.

Linija njege sadrži dnevne kreme (SPF 15 i SPF 30), CC kreme za trenutnu korekciju tena, noćnu kremu i kremu područje oko očiju za sve tipove kože. Za dodatnju njegu tu je Hyaluron-Filler noćni piling & serum i Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C booster.

1 U usporedbi s visokomolekularnom hijaluronskom kiselinom koja se također koristi u formuli.

Ukupna ocjena
 • (30)
4,9 od 5 bodova / 30 recenzija
5 Stars
29
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
1
Uvijek nastojimo poboljšati svoje proizvode.
Recite nam svoje mišljenje i ocijenite naš proizvod.
Ana,

Oduševljena

Jako sam oprezna pri njezi svoje osjetljive kože i skeptična sam oko dosta proizvoda. No, ovaj proizvod me toliko ugodno iznenadio da se svaki dan nalazi u mojoj rutini njege kože. Ugodan miris, koža bez ikakvog crvenila, mekana na dodir, nakon nekog vremena nanošenja vidljivo smanjene pore i zategnutiji izgled- oduševljena sam i definitivno preporučujem svima u potrazi za mlađim izgledom svoje kože.
Ivana,

Odličan

Serum je izuzetno lagane teksture, kožu ostavlja glatku i nahranjenu već nakon prve primjene. Kroz nekoliko tjedana primjetila sam koliko je koža glatka i meka, sa smanjenim porama i svježijeg izgleda. Jednostavno blista!
Amalka,

Svilenkasta i glatka koža

Preparat koristim godinu dana redovito, svaku večer. Koža je ujutro mekana, glatka i nježna. Izvrstan proizvod.
Ida,

Svilenkasta i čista koža

Inače imam problema sa suhoćom kože lica te mi se posebno na predjelu čela ljušti koža. Tijekom korištenja Eucerin Hyaluron-Filler noćni piling & serum s dvostrukim anti-age oduševilo me što mi je koža uvijek bila svilenkasta, bez mitesera bez ikakvih neželjenih promjena na koži. Da ne spominjem činjenicu da sam uvijek izgledala odmorno i "zategnuto". Nakon toga sam probala druge proizvode koji sadrže Hyaluron i nisu ni do koljena Eucerinovom Hyaluron-Filler noćnom pilingu & serumu i moram u što kraćem roku nabaviti nove zalihe jer s Eucerinom je definitivno najbolji omjer uloženog i vraćenog. Inače nisam neki fan kozmetike, ali ovaj proizvod me totalno oborio s nogu čak do te mjere da ga stalno preporučam prijateljicama od kojih su ga mnoge isprobale i dijele isto mišljenje sa mnom.
Miona Jakelić,

Eucerin

Nakon nekoliko dana promjene su vidljive. Bore su manje izražene, a koža hidratizirana i glatka

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.

 

Kožne indikacije