Nova generacija Hyaluron-Filler njege lica

Nova generacija Eucerin Hyaluron-Filler njege lica

Struktura kože se mijenja kako starimo: pojavljaju se fine linije i prve bore te se produbljuju s vremenom. Kako koža postaje zrelija, čvrstoća, sjaj, a kasnije i elastičnost, postupno se smanjuju.

Fine linije i bore pojavljuju se kako se vlastita proizvodnja hijaluronske kiseline u našoj koži smanjuje uzrokujući stariji izgled kože.

Nova generacija Eucerin Hyaluron-Filler njege lica s 3x Hyal effectom posebno je formulirana za pružanje trostrukog učinka protiv starenja. 
1. Ispunjava bore: Visoko i niskomolekularna hijaluronska kiseline hidrira i popunjavaju bore.
2. Stimulira: Antioksidans glicin-saponin aktivira vlastitu proizvodnju hijaluronske kiseline u koži do 256% i štiti kožu od slobodnih radikala.
3. Štiti: Enoksolon smanjuje brzinu razgradnje hijaluronske kiseline za više od 50%.

99% je potvrdilo: manje bora!

POKLANJAMO 50X HYALURON-FILLER NJEGU ZA LICE

  • Isprobajte prvi novu generaciju Hyaluron Filler njege lica! Sudjelujte i osvojite jednu od 50 Hyaluron-Filler nagrada. Podijelite s nama svoje iskustvo primjene Hyaluron-Filler anti-age njege, a mi ćemo vašu recenziju nagraditi vrijednim poklonom. Uvjete sudjelovanja u Nagradnom natječaju pročitajte OVDJE.

 

Eucerin Hyaluron-Filler posebno je formulirana njega za rješavanje prvih znakova starenja kao što su fine linije i bore. Eucerinova jedinstvena kombinacija visoko i niskomolekularne hijaluronske kiseline, glicin-saponina i enoksolona vidljivo popunjava duboke bore. Visokomolekularna hijaluronska kiselina poboljšava hidraciju i zaglađuje najdublje slojeve kože, dok niskomolekularna hijaluronska kiselina, koja je 40 puta manja1, prodire dalje u slojeve kože epiderme gdje nastaju dublje bore. Antioksidans glicin-saponin podržava proizvodnju hijaluronske kiseline u sloju kože gdje nastaju najdublje bore i štiti od slobodnih radikala. Enoksolon štiti hijaluron kože od propadanja.

Njega uključuje dnevnu kremu (SPF 15 i SPF 30), noćnu kremu i kremu za područje oko očiju koje odgovaraju svim tipovima kože. Za dodatne rezultate u svakodnevnu rutinu njege uključite: koncentrirani tretman, noćni piling i serum, bioceluloznu masku za lice i korigirajući serum.

1 U usporedbi s visokomolekularnom hijaluronskom kiselinom koja se također koristi u formuli.

 

Želite osvojite Hyaluron-Filler poklon set za njegu lica? Posjetite Eucerin Instagram profil i sudjelujte! Pravila sudjelovanja pročitajte OVDJE.