• (35)
Pročitajte recenzije Napišite recenziju

Oil Control Dry Touch gel-krema SPF 30

Pouzdana krema za zaštitu od sunca za lice za masnu kožu sklonu aknama s učinkom protiv sjaja do 8 sati.

Eucerinova napredna spektralna tehnologija nudi visok do vrlo visoki faktor UVA/UVB zaštite i zaštitu od visokoenergetske vidljive svjetlosti (HEVIS). Krema za sunčanje podržava vlastiti mehanizam obavljanja DNA kože i uključuje tehnologiju kontrole mašćenja koja regulira sebum.

 

 

Kupite online:

     

     

Krema za zaštitu od sunca za lice za masnu kožu i kožu sklonu aknama

UV svjetlost je glavni uzrok oštećenja kože uzrokovanog suncem, no visokoenergetski vidljiva svjetlost (HEVIS) također može potaknuti slobodne radikale koji uzrokuju daljnje naprezanje na koži. 

Eucerin Sun Oil Control gel krema SPF 30+ je svakodnevna krema za zaštitu od sunca za masnu i aknama sklonu kožu. Napredna spektralna tehnologija kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA/UVB filtere 1za visoku UV zaštitu s likokalkonom A za neutralizaciju slobodnih radikala uzrokovanih UV i HEVIS svjetlošću. Krema za zaštitu od sunca također uključuje gliceretiničnu kiselinu koja podržava vlastiti mehanizam obnavljanja DNA kože.

Tehnologija kontrole mašćenja i reguliranje sebuma s L-karnitinom i upijajućim mikro česticama pruža koži trenutačni učinak suh na dodir i dugotrajan učinak protiv sjaja do osam sati.

Eucerin Sun Oil Control SPF 30 gel-krema ne sadrži  parfem i ima iznimno laganu teksturu koja se ne masti. Kliničke i dermatološke studije pokazuju dobru podnošljivost na osjetljivoj koži i koži sklonoj aknama. Eucerin njegu za masnu i aknama sklonu kožu potražite ovdje.

Saznajte više o utjecaju UVA, UVB i HEVIS svjetlosti na kožu i utjecaju sunca na osjetljivu i problematičnu kožu.

(1) Udovoljava visokim standardima za UVA i UVB zaštitu koju definira udruženje Cosmetics Europe. Razine UVA zaštite su veće od preporuke EU.

Često postavljana pitanja

Kako mogu znati koji SPF koristiti?

Kreme za sunčanje dostupne su u četiri različite razine zaštite: niska (faktor 6 do 10), srednja (15 do 25), visoka (30 do 50) i vrlo visoka (50+). Što je veći faktor zaštite, to je bolja zaštita vaše kože, ali važno je da svaka dva sata u dostatnoj mjeri i temeljito nanesete proizvod (pazite da vam ništa ne promakne).

Može li krema za sunčanje začepiti moje pore i izazvati prištiće?

Neki ljudi s masnom kožom i skloni aknama se boje da će  krema za sunčanje pogoršati njihove simptome te stoga potpuno izbjegavaju koristiti zaštitu od sunca. Posebno formulirani proizvodi kao što su Eucerin Sun Oil Control gel-krema SPF 30 namijenjeni su za masnu kožu sklonu aknama. Ultra lagana formula ima tehnologiju kontrole mašćenja koja regulira sebum s L-karnitinom i upijajućim mikročesticama. Ostavlja površinu neposredno suhu na dodir i pruža dugotrajan učinak protiv sjaja do osam sati.

Utječe li sunce na masnu i aknama sklonu kožu saznajte u članku Pomaže li sunce aknama ili ih pogoršava?.

Moja je koža sklona aknama. Trebam li posebnu zaštitu od sunca?

Da. Učinkovita zaštita od sunca je neophodna za sve tipove kože, a posebno je važna za kožu sklonu aknama zbog brojnih razloga:

   1. Zaštita od hiperpigmentacije: Kada je tkivo kože oštećeno - kao što je to slučaj s mrljama i aknama - pretjerana količina melanina (pigment kože) može se akumulirati na jednom području. Taj višak melanina ostaje nakon što oštećeno tkivo ozdravi ostavljajući pigmentnu oznaku. Ove pigmentne oznake osobito su osjetljive na sunce, a prava zaštita od sunca pomaže da one ne potamne i postanu vidljivije.
     2. Za sprečavanje isušivanja kože: Masna koža treba vlagu. Prekomjerno izlaganje suncu uzrokuje da njezino isušivanje i oboljenje sebacealnih žlijezda (koje proizvode sebum koji koži daje masnoću koju treba). Taj višak sebuma jedan je od ključnih faza u razvoju mrlja. Kada se koža isuši, njezini vanjski slojevi otvrdnu i može doći do prirodnog procesa ljuštenja kože. Mrtva koža može se nakupiti, blokirati pore i pogoršati akne. Odgovarajuću njegu za masnu i aknama sklonu kožu potražite ovdje.

Također je važno biti svjestan da neki lijekovi protiv akni i guljenja kože mogu učiniti kožu osjetljivijom na sunce i podložnijom oštećenjima kože uzrokovanima suncem. Formula Eucerin Sun Oil Control SPF 50+ gel-kreme idealna je za uporabu na koži koja je podložnija oštećenju zbog lijekova ili guljenju, Viši SPF će vašoj koži pružiti potrebnu zaštitu. I SPF 30 i SPF 50+ također „ne začepljuju“ pore  što znači da ne sadrže sastojke koji mogu blokirati pore i potaknuti nastajanje mrlja.

Ultra lagana formula ima tehnologiju kontrole masnoća koja regulira sebum s L-karnitinom i upija mikročestice. Daje neposredni završni učinak suh na dodir i dugotrajan efekt protiv sjaja do osam sati.

Želite li masnu i aknama sklonu kožu dovesti pod kontrolu pronađite korisne savjete u Eucerin savjetniku za čistu kožu.

Zašto je potrebno integrirati njegu lica sa zaštitom od sunca u vlastitu dnevnu rutinu?

Koža lica je osjetljivija na UVA/UVB zračenje i HEVIS svjetlost nego koža tijela jer je izložena suncu tijekom cijele godine. Zaštita od sunca može vam pomoći u izbjegavanju staničnog oštećenja DNA uzrokovanog UV-om, fotostarenja (preranog starenja uzrokovanog suncem) i hiperpigmentacije. Važno je zaštititi kožu lica uvijek kad god je izložena suncu.

Saznajte više o važnosti zaštite lica i tijela od sunca.

Mogu li koristiti zaštitu od sunca i šminku?

Da. Eucerin Sun Oil Control gel-krema SPF 30 je pogodna za korištenje ispod šminke. Tekuća i praškasta šminka mogu se sigurno nanositi preko zaštite od sunca bez utjecaja na njegovu zaštitu.

Saznajte kako izabrati šminku za masnu i kožu sklonu nepravilnostima.

Koja je razlika između UVA i UVB zraka?

UVA zrake prodiru u dublje slojeve kože. One stimuliraju proizvodnju slobodnih radikala na koži što uzrokuje oksidacijski stres i može dovesti do neizravnog oštećenja DNA (gdje slobodni radikali tijekom vremena modificiraju staničnu DNA). UVA zrake najčešće su povezane s fotostarenjem (prerano starenje kože uzrokovano suncem). One također mogu potaknuti alergije na sunce kao što je polimorfna svjetlosna erupcija (PLE). UVB zrake također mogu izazvati alergije, ali u manjoj mjeri.

UVB zrake osiguravaju energiju koja je potrebna vašoj koži da stvori vitamin D i stimulira proizvodnju melanina koji je odgovoran za tamnjenje. Ne putuju duboko kao UVA zrake, koji prodiru do najudaljenijih slojeva kože, no uzrokuju više neposrednih oštećenja poput opeklina od sunca. UVB zrake izravno se apsorbiraju putem stanične DNA što može dovesti do bolesti kože kao što su aktinska keratoza i rak kože.

Obje vrste UV zraka mogu izazvati hiperpigmentaciju i mogu pridonijeti uvjetima kao što su sunčane mrlje (također poznate kao staračke mrlje) i melazma.

Saznajte više o utjecaju UVA, UVB i HEVIS svjetlosti na kožu.

Što je visokoenergetska vidljiva svjetlost i zašto svoju kožu moram od nje štititi?

Spektar svjetlosti sastoji se od UV, vidljivog i infracrvenog svjetla. Ljudsko oko može otkriti vidljivu sunčevu svjetlost, dok ostale sunčeve svjetlosti ostaju nevidljive golim okom. Dio vidljivog spektra ima visoku razinu energije i poznat je kao visokoenergetska vidljiva svjetlost. Također se naziva HEVIS svjetlost, HEV svjetlost, HEVL a ponekad „plavo svjetlo“ ili „plavo ljubičasto svjetlo“.

Poput UVA zračenja, HEVIS svjetlost prodire u dublje slojeve kože (dermis) i može stvoriti slobodne radikale. Ovi slobodni radikali jedan su od glavnih uzroka fotostarenja (preranog starenja kože uzrokovanog suncem). Oni interferiraju sa stanicama kože i razgrađuju kolagen i elastin koji našoj koži daje punašan, mladenački izgled. HEVIS svjetlost je također povezana s neujednačenom pigmentacijom kože i melazmom.

Mnoge moderne kreme za sunčanje nude učinkovitu zaštitu od UVA i UVB zračenja, no preporučujemo da pazite na proizvode koji se također pružaju zaštitu od negativnih učinaka HEVIS svjetlosti. Ovi proizvodi će pružiti vašoj koži pouzdanu zaštitu od fotostarenja te dugoročno mogu pomoći u borbi protiv vidljivih znakova starenja kože kao što su bore
Više o koži koja stari saznajte ovdje.

 

Kliničke i dermatološke studije

Kliničke i dermatološke studije dokazuju dobru podnošljivost na osjetljivoj koži i koži sklonoj aknama. Proizvod je testiran te je dokazano da je prikladan za vlažnu klimu.

Lice žene prije nanošenja kreme na svakoj polovici lica Lice žene nakon nanošenja kreme na svakoj polovici lica

GLAVNA OTKRIĆA

Ispitivanja koja su obuhvatila 325 ispitanice s masnom kožom sklonom aknama pokazuju izvrsne rezultate (2). Izvijestile su o:
• Iznimno laganoj teksturi (95%)
• Dugotrajnom suhom mat izgledu (94%)
• Nedostatku sjaja nekoliko sati nakon nanošenja (93%)
• Trenutačnom upijanju (98%)

Nakon četiri tjedna primjene proizvoda žene s masnom do mješovitom kožom potvrdile su sljedeće (3):
• Manje masna koža (90%)
• Učinak regulacije sebuma (81%)
• Nema začepljenja pora (86%)

Sastojci

Krema za sunčanje kao dio vaše dnevne rutine

• Nanesite ujutro poslije, ili umjesto svog redovitog proizvoda za dnevnu njegu
• Visoka zaštita od sunca je osobito važna ako uzimate lijekove protiv akni ili koristite proizvode za  piling kože jer oba ova tretmana mogu učiniti kožu još osjetljivijom na sunce
• Može se koristiti u kombinaciji s drugim Eucerin proizvodima za zaštitu lica  kao što su oni iz asortimana Eucerin DERMOPURE
• Vaša koža odmah je zaštićena od sunca - nije potrebno čekanje.
• Po potrebi nanesite šminku

Žena nanosi zaštitu od sunca

Zaštita od sunca nije samo za osobe koje se sunčaju. Lagana do umjerena svakodnevna izloženost suncu utječe na kožu, a koža sklona mrljama je osobito osjetljiva na probleme s hiperpigmentacijom koja se pogoršava izlaganju suncu. Zato je važno uključiti zaštitu od sunca u svakodnevnu njegu kože.

 

Saznajte više o važnosti svakodnevne zaštite lica i tijela od sunca.

Tri koraka do optimalne zaštite od sunca

Eucerin napredna spektralna tehnologija

Odaberite proizvod koji nudi odgovarajuću razinu zaštite za vašu kožu. Treba osigurati zaštitu od UVA i UVB zraka i zaštitu od visokoenergetski vidljive svjetlosti (HEVIS). Također bi trebao biti prilagođen vašem tipu i stanju kože. Ukoliko još ne znate koji je vaš tip kože možete saznati ovdje.

Saznajte više o utjecaju UVA, UVB i HEVIS svjetlosti na kožu.

 Važno je upotrijebiti dostatnu količinu proizvoda za zaštitu od sunca

Važno je upotrijebiti dostatnu količinu proizvoda i ponovo ga primjenjivati u redovitim intervalima.  
Možete upotrijebiti dlan za mjerenje količine proizvoda koji će se koristiti. Preporučujemo da, za pokrivanje lica, vrata i dekoltea, koristite deblju liniju fluida za sunčanje koja se proteže od vrha vašeg srednjeg prsta do zgloba ruke.

 Nemojte zaboraviti uši i stražnji dio vrata

Neke dijelove je lako zaboraviti namazati. Nemojte zaboraviti uši i stražnji dio vrata.

Važne upute za uporabu

• Nanesite u dovoljnoj količini prije izlaganja na sunce i ponovo nanesite - posebno nakon kupanja, znojenja ili brisanja ručnikom - za održavanje izvorne zaštite
• Smanjenje količine značajno smanjuje razinu zaštite
• Nemojte dugo ostati na suncu, čak i tijekom korištenja proizvoda za zaštitu od sunca
• Prekomjerno izlaganje suncu predstavlja ozbiljnu zdravstvenu prijetnju
• Držite bebe i malu djecu podalje od izravne sunčeve svjetlosti
• Izbjegavajte kontakt s očima
• Dopustite da se proizvod potpuno upije i izbjegavajte izravni kontakt s tekstilom i tvrdim površinama kako bi se spriječilo bojenje

ŠTO MOŽETE ČINITI, A ŠTO JE BOLJE IZBJEGAVATI

Koristite ovaj proizvod ako …

Isprobajte drugi proizvod ako…

Imate masnu kožu sklonu aknama i tražite visoku zaštitu od sunca za lice:

Eucerin Sun Oil Control gel-krema SPF 30 nudi visoku zaštitu i posebno je oblikovan za vaš tip kože.

Pronađite i ostale Eucerin preparate za njegu masne i aknama sklone kože.

Tražite proizvod za zaštitu od sunca s iznimno laganom teksturom:

Eucerin Sun Oil Control gel-krema SPF 30 je iznimno lagan, ne masti se, nije ljepljiv te se brzo i jednostavno upija. Također je nekomedogen.

Tražite kremu za sunčanje koja sprječava da vaše lice razvije masni sjaj:

Eucerin Sun Oil Control gel-krema SPF 30 pruža osmosatni učinak protiv sjaja. Tehnologija kontrole masnoće u formuli daje neposredni i dugotrajni suhi mat izgled.

Želite li spriječiti pojavu akni uzrokovanih suncem:

Eucerin Sun Oil Control gel-krema SPF 30 štiti vašu kožu od pigmentacije uzrokovane suncem.

Saznajte više o utjecaju sunca na akne.

Imate masnu kožu i tražite proizvod s visokom razinom zaštite od sunca za svoje tijelo:
Imate masnu kožu sklonu aknama i tražite losion za sunčanje koji pruža vrlo visoku zaštitu:
Imate osjetljivu kožu koja je masna, ali nije osobito sklona mrljama i tražite proizvod s visokom razinom zaštite za vaše lice:
Imate osjetljivu kožu koja je suha i tražite proizvod s visokom razinom za vaše lice:

Eucerin zaštita od sunca Pouzdana zaštita od sunca prilagođena uvjetima kože

Proizvodi za zaštitu od sunca tvrtke Eucerin Sun pružaju sveobuhvatnu zaštitu od oštećenja uzrokovanog suncem.

Inovativna napredna spektralna tehnologija kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA/UVB filtereza pouzdanu UV zaštitu s protuupalnim antioksidansom likokalkonom  A za zaštitu od visokoenergetske vidljive svjetlosti (HEVIS). Gliceretinična kiselina osigurava dodatnu DNA zaštitu. 

Vrhunski asortiman zaštite od sunca uključuje proizvode koji su prilagođeni individualnim potrebama kože i sadrže aktivne sastojke za specifična stanja kože:

 - Ako je vaša koža masna i/ili sklona aknama, formula koja sadrži Oil Control tehnologiju za kontrolu masnoće za regulaciju sebuma te pigmente koji apsorbiraju lipide ostavlja površinu suhu na dodir te pruža dugotrajan učinak protiv sjaja.

 - Ako je vaš primarni problem s kožom preuranjeno starenje, proizvodi za sprečavanje fotostarenja s kratkolančanom i dugolančanom hijaluronskom kiselinom vidljivo smanjuju znakove starenja kože.

- Ako je vaša koža sklona alergijama na sunce, formule za zaštitu kože od sunca i zaštitu nakon izlaganja suncu s alfa-glukozilrutinom pomažu spriječiti alergije uzrokovane suncem, kao što je PLE.

Asortiman uključuje i Eucerin proizvode za zaštitu kože od sunca za djecu (koji su posebno oblikovani kako bi ublažili i zaštitili osjetljivu i nježnu kožu vašeg djeteta), kao i proizvode za odrasle i djecu primjerene za atopičnu kožu.2

Proizvodi tvrtke Eucerin za zaštitu od sunca dostupni su u rasponu  srednjih, visokih i vrlo visokih faktora zaštite od sunca (SPF). Svi su klinički i dermatološki dokazani kao vrlo učinkoviti i dobro ih podnosi osjetljiva koža.

(1) - Udovoljavanje najviših standarda za UVA i UVB zaštitu kako je definiralo udruženje Cosmetics Europe. Razine UVA zaštite veće su od zahtjeva EU.
(2) - Eucerin Kids mineralni losion  za zaštitu od sunca ne uključuje naprednu spektralnu tehnologiju, ali koristi klinički dokazane nekemijske filtere. Eucerin ekstra lagani losion za zaštitu osjetljive kože od sunca, Eucerin sprej za zaštitu osjetljive kože od sunca, Eucerin prozirni sprej za zaštitu osjetljive kože od sunca i Eucerin prozirni sprej za zaštitu od sunca suh na dodir ne sadrže gliceretiničnu kiselinu.

Eucerin Sun tonirana krema za zaštitu lica od sunca, svijetla nijansa SPF 50+

Fotostarenje

Photoaging Control CC tonirana krema za zaštitu lica od sunca, svijetla nijansa SPF 50+

 • (22)

- Vrlo visoka zaštita od sunca za lice
- Napredna spektralna tehnologija: UVA/UVB zaštita i zaštita od visokoenergetske vidljive svjetlosti (HEVIS)
- za sve tipove kože
- Ujednačuje ten i vidljivo smanjuje znakove starenja
- Poboljšava izgled kože
- Dugotrajan mat završni izgled
- Ugodna lagana struktura: ne lijepi se, ne masti se, brzo se upija
- Nekomodogen, bez parfema

Saznajte više
Tonirana krema za zaštitu lica od sunca, srednje tamna nijansa SPF 50+

Fotostarenje

Photoaging Control CC tonirana krema za zaštitu lica od sunca, srednje tamna nijansa SPF 50+

 • (12)

- Vrlo visoka zaštita od sunca za lice
- Napredna spektralna tehnologija: UVA/UVB zaštita i zaštita od visokoenergetske vidljive svjetlosti (HEVIS)
- Za sve tipove kože
- Ujednačuje ten i vidljivo smanjuje znakove starenja
- Poboljšava izgled kože
- Dugotrajan mat završni izgled
- Ugodna svjetlosna struktura: neljepljiva, nemasna, brzo se upija
- Nekomodogen, bez parfema

Saznajte više
Novo
Eucerin Oil Control Dry Touch gel krema za tijelo SPF 30

Za sve tipove kože

Oil Control Dry Touch gel krema za tijelo SPF 30

 • (9)

 • Visoka zaštita od sunca za tijelo
 • Napredna spektralna tehnologija: UVA / UVB zaštita i zaštita od HEVIS svjetlosti
 • Za sve tipove kože, uključujući osjetljivu, masnu i aknama sklonu kožu
 • Umiruje i štiti kožu od oštećenja izazvanih suncem
 • Ostavlja kožu trenutno suhu na dodir
 • Iznimno lagana tekstura: 0% masnog sjaja, neljepljiva
 • Vrlo brzo se upija
 • Vodootporna i otporna na znoj
 • Efekt protiv priljepljivanja pijeska na kožu

Saznajte više
Novo
Eucerin Oil Control Dry Touch gel krema za tijelo SPF 50+

Za sve tipove kože

Oil Control Dry Touch gel krema za tijelo SPF 50+

 • (12)

 • Vrlo visoka zaštita od sunca za tijelo
 • Napredna spektralna tehnologija: UVA / UVB zaštita i zaštita od HEVIS svjetlosti
 • Za sve tipove kože, uključujući osjetljivu, masnu i aknama sklonu kožu
 • Umiruje i štiti kožu od oštećenja izazvanih suncem
 • Ostavlja kožu trenutno suhu na dodir
 • Iznimno lagana tekstura: 0% masnog sjaja, neljepljiva
 • Vrlo brzo se upija
 • Ekstra vodootporna i otporna na znoj
 • Efekt protiv priljepljivanja pijeska na kožu

Saznajte više

Za neujednačen ten kože

Eucerin Pigment Control fluid za zaštitu kože lica od sunca SPF 50+

 • (48)

 • Vrlo visoka zaštita od sunca za lice
 • Napredna spektralna tehnologija: UVA/UVB zaštita i zaštita od visokoenergetske vidljive svjetlosti HEVIS
 • Za sve tipove kože
 • Sprječava hiperpigmentaciju uzrokovanu suncem
 • Učinkovitio smanjuje tamne mrlje 
 • Sprječava njihovo ponovno pojavljivanje uslijed redovite primjene
 • Za ujednačeniju, sjajniju kožu
 • Ugodna lagana tektura: ne lijepi se, nemasna formula, brzo upijanje
 • Prikladno za primjenu ispod šminke
 • Nekomedogeno

Saznajte više

Fotostarenje

Eucerin Photoaging Control losion SPF 50+

 • (19)

- Vrlo visoka zaštita od sunca za tijelo
- Napredna spektralna tehnologija:  zaštita od UVA/UVB i HEVIS svjetlosti
- Za sve tipove kože
- Pomaže u sprječavanju fotostarenja
- Vidljivo smanjuje znakove starenja na koži
- Daje koži svježiji, ujednačeniji izgled
- Izuzetno lagana tekstura: neposredno se upija, ugodan osjećaj na koži
- Otporan na vodu
- „Anti-Stain After Wash“ zaštita protiv mrlja nakon pranja

Saznajte više
Eucerin Ekstra lagani losion za zaštitu od sunca SPF 30

Za osjetljivu kožu

Eucerin Sensitive Protect ekstra lagani losion za zaštitu od sunca SPF 30

 • (15)

- Vrlo visoka zaštita od sunca za tijelo
- Napredna spektralna tehnologija:  zaštita od UVA/UVB i HEVIS svjetlosti
- Ublažava osjetljivu kožu i štiti od oštećenja kože uzrokovanog suncem
- Također pogodan za atopičnu kožu
- Izuzetno lagana tekstura: neposredno se upija, ugodan osjećaj na koži
- Otporan na vodu
- „Anti-Stain After Wash“ zaštita protiv mrlja nakon pranja

Saznajte više
Eucerin Ekstra lagani losion za zaštitu od sunca SPF 50

Za osjetljivu kožu

Eucerin Sensitive Protect ekstra lagani losion za zaštitu od sunca SPF 50+

 • (11)

- Vrlo visoka zaštita od sunca za tijelo
- Napredna spektralna tehnologija: zaštita od UVA/UVB i HEVIS svjetlosti
- Ublažava osjetljivu kožu i štiti od oštećenja kože uzrokovanog suncem
- Također pogodan za atopičnu kožu
- Izuzetno lagana tekstura: neposredno se upija, ugodan osjećaj na koži
- Otporan na vodu
- „Anti-Stain After Wash“ zaštita protiv mrlja nakon pranja

Saznajte više
Ukupna ocjena
 • (35)
5 od 5 bodova / 35 recenzija
5 Stars
35
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Uvijek nastojimo poboljšati svoje proizvode.
Recite nam svoje mišljenje i ocijenite naš proizvod.
Patricija,

Eucerin spf 50

Koristim vec 2 godine,od kad sam kupila njihovu kremu za tijelo,odlucila probat njihovu kremu za lice.Imam masnu kozu sklonu aknama i to mi je jedina krema od koje se ne sjajim nakon pola sata,brzo se upije,ne ostavlja mi masni sloj ko vecina kremi koju stavim na lice,jednostavno savrsena za moju masnu kozu,ljeti koristim spf 50,dok ostatak godine spf 30,prezadovoljna sam 🙂
Lan8,

Oil control

Već drugu godinu koristim ovu kremu i jako sam zadovoljna, nije masna i učinkovito štiti od sunca (imam alergiju na sunce).
Lidija,

Super zaštita za masnu kožu lica sklonu upalama:)

Konačno lagana gel kremica koja štiti od sunca, ne začepi pore, nema masnog sjaja lica, jednostavno fantastična :)
Ivana,

Oil control

Masna,problematicna koža s proširenim porama🙈 s obzirom da koristim kemijske pilinge bitno mi je da uvijek imam dnevnu kremu sa spf-om. Kod mene je to Oil control 🤗 svašta sam probala.il su kreme masne,il se ne upijaju il ostavljaju bijeli trag il se zasjajim nakon 45min. Kod Oil controla nema takvih problema.lagana je,brzo se upija,ne ostavlja masni trag,divota. Ljeti spf 50,ostatak godine 30 👍👍
Maja_37,

Konačno!! :)

Nakon godina i godina pokušaja i pogrešaka, konačno sam pronašla ljetnu kremu kakvu sam tražila! Činilo se nemoguće pronaći proizvod koji će u isto vrijeme štititi visokim SPF-om i spriječiti pretjerano lučenje sebuma tijekom cijeloga dana. Oil Control gel krema SPF30 je izuzetno lagana, mat učinak traje satima. Čak i na vrhuncu ljeta, po najvećim vrućinama, lice mi dobije samo dozu zdravoga sjaja i ništa više od toga. Hvala Eucerinu na odličnom proizvodu!

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.

 

Kožne indikacije