• 1/7 Hyaluron-Filler CC krema sa SPF15 svijetla nijansa
 • 2/7 Hyaluron-Filler CC krema sa SPF15 svijetla nijansa
 • 3/7 Hyaluron-Filler CC krema sa SPF15 svijetla nijansa
 • 4/7 Hyaluron-Filler CC krema sa SPF15 svijetla nijansa
 • 5/7 Hyaluron-Filler CC krema sa SPF15 svijetla nijansa
 • 6/7 Hyaluron-Filler CC krema sa SPF15 svijetla nijansa
 • 7/7 Hyaluron-Filler CC krema sa SPF15 svijetla nijansa

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema sa SPF15, svijetla nijansa

5
45 recenzija
-Dnevna krema protiv bora s hijaluronskom kiselinom
- S pigmentima koji ujednačavaju kožu svijetle puti
- Vidljivo smanjuje fine linije i bore i pruža mlađi izgled

Beyond anti-aging: wrinkle-filling with instant complexion correction.

Dnevna krema protiv bora za svijetlu put s pigmentima koji ujednačavaju kožu za postizanje blistavog tena. Za sve tipove kože.

 

Kupite online:

     

     

 

Više o njezi

Dnevna krema protiv bora za ujednačavanje tena

CC kreme namijenjene su korekciji tena. Eucerin Hyaluron-Filler CC krema sa SPF 15 u svijetloj nijansi pruža više od korekcije; ona ujedno pruža i učinkovitu njegu protiv bora.

Njega protiv bora: formula sadrži Eucerinovu kombinaciju visokomolekularne i niskomolekularne hijaluronske kiseline i glicin-saponina koja ciljano djeluje na mjesta gdje bore nastaju i ispunjava ih pružajući mlađi izgled. Visokomolekularna hijaluronska kiselina poboljšava hidrataciju i zaglađuje najudaljenije slojeve kože, dok niskomolekularna kiselina, čije su molekule 40 puta manje*, prodire duboko u slojeve epiderme gdje duboke bore nastaju. Glicin-saponin podržava prirodnu proizvodnju hijaluronske kiseline u stanicama derme u kojima nastaju duboke bore.

Zaštitni faktor SPF 15 i UVA zaštita u Eucerin Hyaluron-Filler CC kremi pružaju učinkovitu zaštitu od preranog starenja i produbljivanja postojećih bora. 

Korekcija tena: pigmenti svijetle boje ujednačavaju ten, trenutačno ispravljaju izgled kože i pružaju blistavost. Krema je nemasne strukture, može se koristiti umjesto ili kao dodatak uobičajenoj hidratantnoj kremi i pruža izvrsnu bazu za podlogu (ako je potrebna dodatna pokrivenost) i drugi make-up.

* U usporedbi s visokomolekularnom hijaluronskom kiselinom koja se također koristi u formuli.

Klinička i dermatološka istraživanja

Kliničke i znanstvene studije dokazuju izvrsnu učinkovitost i usklađenost s kožom.

GLAVNA OTKRIĆA

Istraživanje proizvoda u upotrebi (PIU) provedeno je među 160 žena u dobi od 34 do 45 godina koje su redovito koristile kreme protiv bora. Proizvod je testiran u razdoblju od dva tjedna sa sljedećim rezultatima:

- 88%: je potvrdilo da ispunjava duboke bore iznutra prema van
- 88%: je potvrdilo da da su linije i bore vidljivo smanjene
- 99%: je potvrdilo da poboljšava izgled kože
- 98%: je potvrdilo da ujednačava nepravilnosti tena
-100%: je potvrdilo da se brzo upija i da se ne uvlači u bore 

Svojstva

 • excellent make-up base
 • nekomedogeno
 • UVA zaštita
 • zaštitni faktor SPF 15
 • lightly fragranced

Kako koristiti

Kako koristiti

• Nanijeti na dobro očišćeno lice, vrat i dekolte
• Nježno i ravnomjerno umasirati kremu u kožu
• Izbjegavati kontakt s očima
• Za optimalne rezultate kombinirati s proizvodima iz Eucerin Hyaluron-Filler njege

Za Vašu svakodnevnu rutinu

Čišćenje

Temeljito očistite lice s Eucerin DermatoCLEAN gelom za čišćenje lica (za normalnu i mješovitu kožu) ili Eucerin DermatoCLEAN mlijeko za čišćenje lica (za suhu kožu).

Više teksta

Toniranje

Tonirajte kožu Eucerin DermatoCLEAN 3 u 1 micelarnom otopinom kako biste je pripremili za proizvod za njegu koji slijedi.

Više teksta

Specijalna njega i njega

Ujutro: Nanesite Eucerin Hyaluron-Filler dnevnu kremu sa SPF 15 i Eucerin Hyaluron-Filler kremu za područje oko očiju SPF 15.
Navečer:  Nanesite Eucerin Hyaluron-Filler noćnu kremu i Eucerin Hyaluron-Filler kremu za područje oko očiju SPF 15.                                                                                             

Ujutro i navečer: Za pojačani učinak protiv starenja nanesite Eucerin Hyaluron-Filler koncentrirani tretman prije upotrebe dnevne ili noćne kreme.

Više teksta

Korekcija tena i zaštita

Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema sa SPF 15 u svijetloj nijansi (s pigmentima u boji) se može koristiti nakon ili umjesto uobičajene dnevne kreme. Zatim, po želji možete nanijeti podlogu.

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema sadrži zaštitni faktor SPF 15 i UVA zaštitu. Ako će vaša koža biti izložena jakom sunčevom zračenju, preporučuje se SPF30 ili 50 dodatna zaštita za vaš tip kože iz Eucerin njege za zaštitu od sunca. Ovu dodatnu zaštitu nanesite nakon proizvoda za njegu, a prije nanošenja Eucerin Hyaluron-Filler CC kreme.

Više teksta

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema sadrži zaštitni faktor SPF 15 i UVA zaštitu. Ako će vaša koža biti izložena jakom sunčevom zračenju, preporučuje se dodatna zaštita. Isprobajte Eucerin matirajući fluid za zaštitu od sunca SPF 30 ili 50+ za normalnu do mješovitu kožu ili Eucerin kremu za zaštitu od sunca SPF 30 ili 50+ za suhu kožu. Ovu dodatnu zaštitu nanesite nakon proizvoda za njegu, a prije nanošenja Eucerin Hyaluron-Filler CC kreme.

Što možete činiti, a što je bolje izbjegavati

Koristite se ovim proizvodom ako…

Želite smanjiti linije i bore te postići ujednačeniji i blistaviji ten:

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema SPF 15 u svijetloj nijansi sadržava visokomolekularnu i niskomolekularnu hijaluronsku kiselinu koja prodire u kožu i glicin-saponin koji ispunjava duboke bore pružajući mlađi izgled. Sadrži pigmente boje za ujednačen i blistav ten.

Želite usporiti stvaranje bora u vašoj koži:

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema sadrži zaštitni faktor SPF 15 i UVA filter štite kožu od prijevremenog starenja i produbljivanja bora.

Isprobajte neki drugi proizvod ako…

Želite postići ujednačeniji i blistaviji ten, ali je vaša put srednje do maslinaste nijanse.

Isprobajte Eucerin Hyaluron-Filler CC kremu u srednje tamnoj nijansi

Želite kremu protiv bora bez pigmenata u boji:

Isprobajte Eucerin Hyaluron-Filler sa SPF 15 za suhu kožu ili Eucerin Hyaluron-Filler sa SPF 15 za normalnu i mješovitu kožu.

Tražite anti-age kremu bez pigmenta za smanjenje bora i dubokih linija:

Isprobajte Eucerin Hyaluron-Filler dnevnu kremu sa SPF za suhu kožu  ili Eucerin Hyaluron-Filler dnevnu kremu sa SPF 15 za normalnu i mješovitu kožu.

FAQ (6)

5
45 Recenzije
 • Odlično :)
  Ana
  Od svih mogućih pudera koje sam isprobala i koristila, ova CC krema je vrh. Koža meka i njegovana, prikriveni nedostaci i što ćeš bolje?! Ne isušuje kožu, prikriva ožiljke i neravnine, traje dugo! Preporučam!
 • Eucerin Hyaluron-Filler CC krema, svijetla nijansa
  Ana Filipašić Magić
  daje poseban sjaj koži. jednostavno, koža izgleda ZDRAVO preporučila sam ju i sestri i za sad je jedina krema na koju njena koža nije reagirala upalom ( a inače reagira čak i na baby kreme) za svaku preporuku ženama i s najosijetljivijom kožom
 • Eucerin Hyaluron-Filler CC krema, svijetla nijansa
  Ana Vučković
  Postoje dvije stvari koje su me privukle kod ove kreme a to je što nudi laganu prekrivnu moći i to što sadrzi hijaluronsku kiselnu koja je poznata da smanjuje nastanak bora i tankih linija. Nakon što sam kupila kremu, desila se ljubav na prvo korištenje. Volim nositi makeup na posao i volim laganu korekciju tena što ova cc krema pruža, a nakon što nju nanesem našminkam oči i usne i spremna sam za posao :) Ono što me oduševljava je zaglađeni ten na prvi pogled, ali i vidlijva je razlika na samom licu. Molim Eucerin da ovu kremicu nikad ne prestanu proizvoditi, hvala :)
Učitaj više

Potpuna rutina njege