Sunce

Kako biste zaštitili kožu od oštećenja izazvanih suncem, potrebno je koristiti učinkovitu UV zaštitu tijekom cijele godine. Otkrijte Eucerin zaštitu od sunca s vrlo učinkovitim sustavima za filtriranje koji poštuju pojedine tipove kože.

Filtrirajte njegu
Sakrijte filter
Filtrirajte njegu
Izbrišite sve filtere
Područje tijela
Tipovi njege:
Kožna oboljenja

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity

Povećava razinu kolagena u koži, poboljšava elastičnost i smanjuje duboke bore i hiperpigmentacije

Pročitajte više

Eucerin Sun zaštita od sunca

Eucerin SUN njega za zaštitu od sunca pružaju sveobuhvatnu zaštitu od oštećenja uzrokovanog suncem.

Inovativna napredna spektralna tehnologija kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA/UVB filtere¹ za pouzdanu UV zaštitu s protuupalnim antioksidansom likokalkonom  A za zaštitu od visokoenergetske vidljive svjetlosti (HEVIS). Gliceretinična kiselina osigurava dodatnu DNA zaštitu. 

Vrhunski asortiman zaštite od sunca uključuje preparate koji su prilagođeni individualnim potrebama kože i sadrže aktivne sastojke za specifična stanja kože:

 - Ako je vaša koža masna i/ili sklona aknama, formula koja sadrži Oil Control tehnologiju za kontrolu masnoće i regulaciju sebuma te pigmente koji apsorbiraju lipide ostavlja površinu kože suhom na dodir te pruža dugotrajan učinak protiv sjaja.

 - Ako je vaš primarni problem s kožom preuranjeno starenje, preparati za sprječavanje fotostarenja s visoko i niskomolekularnom hijaluronskom kiselinom vidljivo smanjuju znakove starenja kože.

- Ako je vaša koža sklona alergijama na sunce, formule za zaštitu kože od sunca i zaštitu nakon izlaganja suncu s alfa-glukozil-rutinom pomažu spriječiti alergije uzrokovane suncem, kao što je PLE.

Asortiman uključuje i Eucerin preparate za zaštitu kože od sunca za djecu (koji su posebno oblikovani kako bi ublažili i zaštitili osjetljivu i nježnu kožu vašeg djeteta), kao i preparate e za odrasle i djecu primjerene za atopičnu kožu.

Eucerin Sun njega za zaštitu od sunca dostupna je u rasponu srednjih, visokih i vrlo visokih faktora zaštite od sunca (SPF). Svi preparati su klinički i dermatološki dokazani kao vrlo učinkoviti i dobro ih podnosi osjetljiva koža.

(1) - Udovoljavanje najviših standarda za UVA i UVB zaštitu kako je definiralo udruženje Cosmetics Europe. Razine UVA zaštite veće su od zahtjeva EU.

Pročitajte više