Žena koristi rutinu protiv hiperpigmentacije: Anti-Pigment liniju njege i Pigment Control fluid za zaštitu kože lica od sunca.

Pozdrav suncu, zbogom hiperpigmentacijama!

Rutina za 100% blistavu kožu, zaštićenu od sunca

Eucerin rutina uz koju su hiperpigmentacije stvar prošlosti, a koža blistava, ujednačena i zaštićena!

Cijela linija - Anti-Pigment dnevna njega SPF 30Noćna njegaDvofazni serumSpot korektor za ciljanu primjenuSkin Perfecting serum i Dnevne tonirane njege SPF 30 (svijetla i srednje tamna nijansa) - sadrže Thiamidol, učinkovit i patentiran sastojak koji djeluje na hiperpigmentacije smanjujući proizvodnju melanina.

Za upotpunjenu rutinu njege protiv hiperpigmentacija i pouzdanu zaštitu kože lica, upotrijebite i Pigment Control fluid za zaštitu kože lica od sunca SPF 50+, prilagođen svim tipovima kože. Njegova inovativna napredna spektralna tehnologijanudi visoku UVA/UVB zaštitu i zaštitu od visokoenergetske vidljive svjetlosti (HEVIS), istovremeno smanjujući pojavu tamnih mrlja uzrokovanih suncem.

Potpuna rutina njege protiv hiperpigmentacije s patentiranim thiamidolom

Štiti od sunca, smanjuje hiperpigmentacije i sprječava njihovo ponovno pojavljivanje. Za 100% blistavu i ujednačenu kožu.

Učinkovito rješenje protiv hiperpigmentacije

Sunce, utjecaj hormona i starenje mogu izazvati hiperpigmentacije. Eucerin Anti-Pigment njega posebno je formulirana kako bi smanjila hiperpigmentacije za blistavu i ujednačenu kožu.

Revolucionarna Anti-Pigment linija njege

Prvi rezultati nakon 2 tjedna, do -75% hiperpigmentacije nakon 12 tjedana

Maksimalna učinkovitost uz kontinuiranu primjenu potpune Anti-Pigment rutine njege. Individualni rezultati mogu varirati. Prikladno za sve tonove i tipove kože.

Rezultati koji inspiriraju

Petra Mayer, 35, Njemačka

Petrino samopouzdanje naglo je palo kad se suočila sa životom s hiperpigmentacijom. Eucerin je pozvao Petru na testiranje Anti-Pigment linije njege, koja je postala prekretnica u njezinom putovanju prema ujednačenoj koži. Nakon dvanaest tjedana njezina se koža počela mijenjati na način koji joj je promijenio život. Ovo iskustvo nije utjecalo samo na njezin život, već je nadahnulo žene diljem svijeta da otkriju moć Anti-Pigment njege. Zahvaljujući Eucerinovom učinkovitom patentiranom sastojku, thiamidolu, Petri i mnogim drugim ženama hiperpigmentacije su nestale u samo nekoliko tjedana. Pogledajte njezinu priču.

Elena Satzl, 31, Njemačka

Elena se zbog hiperpigmentacije osjećala neugodno i natjerala ju je da postane svjesna uživanja u vremenu vani na suncu sa svojim zaručnikom. Nakon što je vidjela Petrine rezultate s Anti-Pigment njegom, Elena je znala da je konačno pronašla rješenje kako izblijediti svoje hiperpigmentacije, i to baš na vrijeme za dan svog vjenčanja. Pogledajte njezinu priču.

Aida Jokanović, 38, Srbija

Aida je isprobala sve, čak i sok od limuna, kako bi uklonila hiperpigmentacije koje su joj se pojavile na licu tijekom trudnoće. Njezine hiperpigmentacije utjecale su na njezino samopouzdanje, osobito na poslu. Ništa nije pomoglo dok joj dermatolog nije preporučio da proba Anti-Pigment liniju. Pogledajte njezinu priču.

Kako koristiti

Nanositi svakodnevno za maksimalno učinkovite rezultate. Preparate s thiamidolom koristiti najviše četiri puta dnevno.

Višenamjenska zaštita od sunca

Eucerin Pigment Control fluid za zaštitu kože lica o sunca SPF50+, osim što pruža visoku i pouzdanu zaštitu, pomaže u sprječavanju hiperpigmentacije izazvane suncem. Njegova inovativna napredna spektralna tehnologija  nudi visoku UVA/UVB zaštitu i zaštitu od visokoenergetske vidljive svjetlosti (HEVIS) te podupire vlastitu obnovu DNA kože. 

Formula Pigment Control fluida dodatno je obogaćena thiamidolomučinkovitim i patentiranim Eucerin sastojkom koji djeluje na glavni uzrok hiperpigmentacije. Vidljivo smanjuje tamne mrlje tijekom vremena i, uslijed redovite primjene, sprječava njihovo ponovno pojavljivanje. 

Za ujednačeni izgled kože, dostupan je i kao Pigment Control tinted gel-krema u svijetloj i srednje tamnoj nijansi.

Povezani članci

Otkrijte više o hiperpigmentaciji

Vrijednosti našeg brenda

Pioniri u njezi kože

Pružamo holistički dermo-kozmetički pristup kako bismo zaštitili vašu kožu, održali ju zdravom i sjajnom.

Preporuke dermatologa

Surađujemo s vodećim partnerima - dermatolozima i ljekarnicima diljem svijeta na stvaranju inovativnih i učinkovitih preparata za njegu kože kojima mogu vjerovati i preporučiti.

Posvećenost inovacijama

Više od 100 godina, posvetili smo se istraživanju i inovacijama na području znanosti o koži. Vjerujemo u stvaranje aktivnih sastojaka i umirujućih formula s visokom podnošljivošću koje vam pomažu da kvalitetnije živite svoj život iz dana u dan.