Žena koristi Anti-Pigment dvoafazni serum protiv hiperpigmentacije.

POBIJEDITE HIPERPIGMENTACIJU!

Eucerin potpuna njega protiv hiperpigmentacije s patentiranim sastojkom thiamidolom

Smanjuje pigmentacijske mrlje i sprječava njihovo ponovno pojavljivanje. Za ujednačeniju i sjajniju kožu.

Vi potvrđujete!

žena drži Eucerin AntiPigment serum u ruci

S patentiranim sastojkom thiamidolom, Anti-Pigment njega smanjuje pigmentacijske mrlje i sprječava njihovo ponovno pojavljivanje pružajući ujednačeniju i sjajniju kožu. U to su se najbolje uvjerile sudionice testiranja njege.

Naše su korisnice kombinirale potpunu Anti-Pigment njegu, koja uključuje dnevnu njegu, noćnu njegu, dvofazni serum i korektor za ciljanu primjenu. Nakon 4 tjedna korištenja podijelile su s nama svoja iskustva i dojmove.

I vas muče tamne mrljice na licu?

U videu pogledajte kako je Jelena pobijedila hiperpigmentaciju primjenom Anti-Pigment njege

 

Eucerin Anti-Pigment ne sadrži fotoosjetljive i fototoksične sastojke, stoga sve preparate iz Anti-Pigment linije možete koristiti tijekom cijele godine!

Prave osobe, pravi rezultati

Lidija V.N.

Sagledavši učinak od početka do danas jako sam zadovoljna i svakako namjeravam dalje koristiti kompletnu Anti-Pigment njegu kako bih postigla još bolji rezultat. Tekstura i miris proizvoda su savršeni i koži odgovaraju. Nakon korištenja ten je sjajniji i ujednačeniji, a koža nježnija. Flekice koje su stare jedno ili dva ljeta iznad gornje usne su sigurno 70% izblijedile. I što je meni vrlo, vrlo važno nema novih flekica iako je sunce u Zadru već odavno prilično jako.

Sanja C.

Bilo mi je iznimno zadovoljstvo sudjelovati u testiranju Anti-Pigment njege. Prezadovoljna sam rezultatima, tamne mrlje na koži gotovo da se i ne vide, a koža je sjajnija i ujednačenija. Prezadovoljna sam! Sigurno ću nastaviti koristiti i dalje Anti-Pigment kolekciju. 

Maja M.

Četvrti tjedan je završio, dakle jedino što mogu reći je da sam super ugodno iznenađena. Davnih sam dana odustala od kremica za hiperpigmentaciju, išla na dermoabraziju, kemijske pilinge, laser i ostalo ali sada napokon mogu potvrditi da krema koja rješava mrlje na koži postoji.Svaki dan uočavam lagane promjene, ten mi je sve ujednačeniji. Presretna, prezadovoljna i apsolutno sigurna u izbor njege za lice koju ću i ubuduće koristiti, tople, tople preporuke svima!!! Hvala od sveg srca!

Ana S.

Moram reći da su se mrlje znatno smanjile. Još postoje djelomično ali mislim da ih primjetim samo ja koja znam gdje su. Dok ostali slučajni prolaznici ih ne bi primjetili, za razliku kako je to bilo do sada. Ten mi je ujednačniji, a njega odgovarajuća. S obzirom na postignute rezultate definitivno ću nastaviti s korištenjem ove Anti-Pigment njege.

Revolucionarna njega

Saznajte više o Eucerinovim jedinstvenim i učinkovitim formulama od vodećih dermatologa te o thiamidolu, našem novom patentiranom i provjerenom aktivnom sastojku.

Povezani članci

Dnevna rutina njega za učinkovite rezultate

Preparate s thiamidolom koristite maksimalno 4 puta dnevno.

Kako koristiti

Vrijednosti našeg brenda

Pioniri u njezi kože

Pružamo holistički dermo-kozmetički pristup kako bismo zaštitili vašu kožu, održali ju zdravom i sjajnom.

Preporuke dermatologa

Surađujemo s vodećim partnerima - dermatolozima i ljekarnicima diljem svijeta na stvaranju inovativnih i učinkovitih preparata za njegu kože kojima mogu vjerovati i preporučiti.

Posvećenost inovacijama

Više od 100 godina, posvetili smo se istraživanju i inovacijama na području znanosti o koži. Vjerujemo u stvaranje aktivnih sastojaka i umirujućih formula s visokom podnošljivošću koje vam pomažu da kvalitetnije živite svoj život iz dana u dan.