Uvjeti korištenja

Obzirom na širok raspon mogućnosti i opasnosti koje proizlaze iz korištenja Interneta, molimo da obratite pozornost na sljedeće opće uvjete za korištenje naše internetske stranice, koje smo pripremili za Vašu i našu vlastitu zaštitu. Hvala Vam na razumijevanju.

1. Osobni podaci

Pročitajte našu zakonsku Izjavu o privatnosti podataka.

2. Ažuriranje uvjeta korištenja

Zbog stalnih tehničkih i pravnih inovacija, moramo s vremena na vrijeme izmijeniti i/ili ažurirati postojeće uvjete korištenja. Molimo da provjerite kada je učitana posljednja verzija prilikom svakog korištenja naše internetske stranice. Najnovije ažuriranje je iz listopada 2013.

3. Odricanje od odgovornosti

Ova internetska stranica namijenjena je za korištenje isključivo stanovnicima države koju ste odabrali na početnoj stranici www.eucerin.com i sukladno svim lokalnim zakonima. Materijali na ovim stranicama, uključujući proizvode, usluge i informacije, ne mogu biti prikladni ili dostupni za bilo koju lokaciju izvan ove nadležnosti. U slučaju da bilo koja ponuda, proizvod ili usluga koji su dostupni ili naznačeni na ovoj internetskoj stranici postanu zabranjeni prema primjenjivom zakonodavstvu države koju ste odabrali, oni postaju nevažeći. Molimo da posjetite www.eucerin.com i odaberete Vašu lokaciju kako biste bili usmjereni na odgovarajuću stranicu. 

Informacije sadržane na ovim stranicama pažljivo su sastavljane i odobrene. Međutim, ne možemo preuzeti nikakvu odgovornost za njihovu aktualnost, točnost, potpunost i/ili kvalitetu.

Ova internetska stranica sadrži poveznice na stranice drugih pružatelja usluga. Beiersdorf AG nije upoznat sa sadržajem internetskih stranica trećih strana i ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakav nezakoniti sadržaj ili druge pravne povrede na internetskim stranicama trećih strana. Međutim, Beiersdorf AG će odmah ukloniti bilo kakve poveznice ili sadržaj nakon saznanja da krše primjenjive zakone.

Ova internetska stranica osmišljena je za pružanje općih informacija i ni na koji način ne zamjenjuje medicinske ili profesionalne savjete. Za takve savjete, obratite se liječniku ili specijalistu po vašem izboru. Beiersdorf AG ne preuzima odgovornost za postupke poduzete na temelju informacija sadržanih na ovim stranicama.

Korisnik na vlastitu odgovornost koristi ovu internetsku stranicu i preuzima podatke s nje. Beiersdorf AG ne preuzima odgovornost za bilo kakvu štetu, osobito na datotekama s podacima, hardveru i/ili softveru korisnika, do koje dođe kao rezultat takvog djelovanja. Odgovornost za planiranu namjeru i grubi nemar ostaje nepromijenjena.

4. Autorska prava, zaštitni znakovi i druga prava intelektualnog vlasništva

Sav sadržaj naše internetske stranice, uključujući, ali ne ograničavajući se na tekstove, slike, grafike i audio ili video datoteke naše su vlasništvo, osim ako suprotno nije izričito navedeno. (Molimo da u tom pogledu proučite izjave o poveznicama pod br. 3). Ovaj sadržaj koji je zaštićen autorskim pravima može se koristiti bez izričitog dopuštenja samo u privatne svrhe, ali ne u javne ili komercijalne svrhe (preuzimanja, reprodukcije i sl.). Promjene, prijevodi ili bilo kakve druge izmjene sadržaja dozvoljene su samo uz prethodnu pismenu dozvolu Beiersdorf AG.

Nije dozvoljena neovlaštena uporaba ili zlouporaba bilo kojih registriranih zaštitnih znakova ili logotipa Beiersdorf AG.

Imajte na umu da svaka povreda naših autorskih prava ili drugih prava intelektualnog vlasništva može imati građanskopravne i/ili kaznenopravne posljedice.

5. Konačni uvjeti

Ukoliko propisi u ovim uvjetima postanu ilegalni, neispravni ili neprimjenjivi u bilo kojoj nadležnosti, pravovaljanost ili primjenjivost ostalih propisa u toj nadležnosti ostaje nepromijenjena. 


Želite li prijaviti pravno kršenje pravila na našoj internetskoj stranici, slobodno nas kontaktirajte. 
 
Beiersdorf AG 
Unnastr. 48 
20253 Hamburg 
Germany (Njemačka) 

Beiersdorf d.o.o.
Radnička cesta 37a
10000 Zagreb

Telefon: +385 (0)1 6001 000
Fax: +385  (0)1 6001 050
Elektronički kontakt: bdfcroatia@beiersdorf.com