Uvjeti korištenja

Obzirom na širok raspon mogućnosti i opasnosti koje proizlaze iz korištenja Interneta, molimo da obratite pozornost na sljedeće opće uvjete za korištenje naše internetske stranice, koje smo pripremili za Vašu i našu vlastitu zaštitu. Hvala Vam na razumijevanju.

1. Osobni podaci

Proučite naše Pravne uvjete za pitanja o zaštiti podataka.

2. Ažuriranje uvjeta korištenja

Zbog stalnih tehničkih i pravnih inovacija, moramo s vremena na vrijeme izmijeniti i/ili ažurirati postojeće uvjete korištenja. Molimo da provjerite kada je učitana posljednja verzija prilikom svakog korištenja naše internetske stranice. Najnovije ažuriranje je iz listopada 2013.

3. Autorska prava, zaštitni znakovi i druga prava intelektualnog vlasništva

Sav sadržaj naše internetske stranice, uključujući, ali ne ograničavajući se na tekstove, slike, grafike i audio ili video datoteke naše su vlasništvo, osim ako suprotno nije izričito navedeno. (Molimo da u tom pogledu proučite izjave o poveznicama pod br. 3). Ovaj sadržaj koji je zaštićen autorskim pravima može se koristiti bez izričitog dopuštenja samo u privatne svrhe, ali ne u javne ili komercijalne svrhe (preuzimanja, reprodukcije i sl.). Promjene, prijevodi ili bilo kakve druge izmjene sadržaja dozvoljene su samo uz prethodnu pismenu dozvolu Beiersdorf AG.

Nije dozvoljena neovlaštena uporaba ili zlouporaba bilo kojih registriranih zaštitnih znakova ili logotipa Beiersdorf AG.

Imajte na umu da svaka povreda naših autorskih prava ili drugih prava intelektualnog vlasništva može imati građanskopravne i/ili kaznenopravne posljedice.

4. Odricanje od odgovornosti

Ova internetska stranica namijenjena je za korištenje isključivo stanovnicima države koju ste odabrali na početnoj stranici www.eucerin.com i sukladno svim lokalnim zakonima. Materijali na ovim stranicama, uključujući proizvode, usluge i informacije, ne mogu biti prikladni ili dostupni za bilo koju lokaciju izvan ove nadležnosti. U slučaju da bilo koja ponuda, proizvod ili usluga koji su dostupni ili naznačeni na ovoj internetskoj stranici postanu zabranjeni prema primjenjivom zakonodavstvu države koju ste odabrali, oni postaju nevažeći. Molimo da posjetite www.eucerin.com i odaberete Vašu lokaciju kako biste bili usmjereni na odgovarajuću stranicu. 

Informacije sadržane na ovim stranicama pažljivo su sastavljane i odobrene. Međutim, ne možemo preuzeti nikakvu odgovornost za njihovu aktualnost, točnost, potpunost i/ili kvalitetu.

Ova internetska stranica sadrži poveznice na stranice drugih pružatelja usluga. Beiersdorf AG nije upoznat sa sadržajem internetskih stranica trećih strana i ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakav nezakoniti sadržaj ili druge pravne povrede na internetskim stranicama trećih strana. Međutim, Beiersdorf AG će odmah ukloniti bilo kakve poveznice ili sadržaj nakon saznanja da krše primjenjive zakone.

Ova internetska stranica osmišljena je za pružanje općih informacija i ni na koji način ne zamjenjuje medicinske ili profesionalne savjete. Za takve savjete, obratite se liječniku ili specijalistu po vašem izboru. Beiersdorf AG ne preuzima odgovornost za postupke poduzete na temelju informacija sadržanih na ovim stranicama.

Korisnik na vlastitu odgovornost koristi ovu internetsku stranicu i preuzima podatke s nje. Beiersdorf AG ne preuzima odgovornost za bilo kakvu štetu, osobito na datotekama s podacima, hardveru i/ili softveru korisnika, do koje dođe kao rezultat takvog djelovanja. Odgovornost za planiranu namjeru i grubi nemar ostaje nepromijenjena.

5. Završne odredbe

Ako bilo koja odredba ovih uvjeta jest ili postane nezakonita, nevažeća ili neprovediva u bilo kojoj nadležnosti, valjanost ili provedivost bilo koje druge odredbe ovih uvjeta u toj nadležnosti ostaju nepromijenjene.

Ako želite prijaviti pravne prekršaje na našim internetskim stranicama, nemojte se ustručavati kontaktirati nas.
Beiersdorf AG  
Unnastr. 48  
20253 Hamburg  
Njemačka  
Telefon:  +49 (0)40-4909-0 

E-mail

6. Ocjene i recenzije

Korisnicima je dozvoljeno postavljanje ocjena i recenzija povezanih s našim proizvodima prezentiranim na ovoj web stranici, sve dok sadržaj nije ilegalan, vulgaran, prijeteći, degradirajući, zadirujuć u privatnosti, povezan s kršenjem prava intelektualnog vlasništva ili na neki drugi način štetan za treću stranu te ukoliko ne sadrži software viruse, reklamne ili političke oglase, lančana pisma, masovne mailinge ili bilo koji drugi oblik "spam-a". Beiersdorf zadržava pravo odstraniti, editirati ili odbiti objavljivanje takvog sadržaja.

Ukoliko korisnik postavlja ocjene proizvoda, utoliko dozvoljava Beiersdorfu neekskluzivno, royatly-free, trajno, neopozivo te u potpunosti prenosivo pravo na korištenje, reproduciranje, modificiranje, adaptaciju, objavu, prijevod, stvaranje inačica, distribuciju i prikazivanje takvog sadržaja diljem svijeta u svim medijima. Nadalje, korisnik daje Beiersdorfu pravo na korištenje imena ili pseudonima kojim se korisnik koristi prilikom postavljanja ocjene proizvoda. Korisnik koji postavlja sadržaj na web stranicu jamči da posjeduje ili na drugi način kontrolira sva prava na sadržaj koji postavlja; da je sadržaj točan; da ne krši Uvjete korištenja i da ni u kom slučaju neće nanjeti štetu drugoj osobi ili entitetu te da će korisnik osloboditi Beiersdorf svih odgovornosti proizašlih iz takvog sadržaja. Beiersdorf ne preuzima odgovornost za bilo kakav sadržaj objavljen od strane korisnika ili treće strane.

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.

 

Kožne indikacije