Eucerin akcije i promocije

Otkrijte najnovije Eucerin pogodnosti

U odabranim ljekarnama i internetskim prodavaonicama kupite omiljene Eucerin preparate uz promotivni popust! Na jednom mjestu saznajte gdje možete naći svoju omiljenu njegu po akcijskim cijenama, koje pogodnosti možete očekivati uz kupovinu te popis ljekarni u kojima ih možete ostvariti.

SUN DARIVANJE 'Svaki dan 1 Sun'

Svaka koža treba zaštitu od sunca i zato vas Eucerin nagrađuje s čak 60 preparata za zaštitu od sunca.

Nagradno darivanje traje od 1.6. do 30.6.2023. i istovremeno se odvija na Eucerin Facebook i Instagram profilu. Svaki dan jedan dobitnik osvaja odabranu Eucerin Sun njegu za zaštitu od sunca.

Dobitnici će biti označeni u komentarima unutar 3 radna dana od objave nagradnog posta. Dobitnik je dužan javiti se s podacima za slanje nagrade (ime, prezime, adresa, kontakt broj).

 

 

Posebna pogodnost u ljekarnama Švaljek

Eucerin Anti-age njega + poklon Hyaluron-Filler maska za lice

Pružite svojoj koži vrhunsku njegu koju zaslužuje i potražite Eucerin preparate posebno formulirane za rješavanje prvih znakova starenja kao što su fine linije i bore.

Iskoristite posebnu pogodnost i uz kupnju Eucerin Anti-age njege kao poklon dobivate Hyaluron-Filler maska za intenzivnu hidraciju.

Ova inovativna anti-age maska hidratizira kožu i smanjuje fine linije i bore u samo 5 minuta, a koža je ostaje rosna, svježa, sjajnija i mladenačkog izgleda.

Potražite posebnu pogodnost na stranicama eljkarna24.hr.

Pogledajte akcije u Lipnju!

 

  • Povodom relauncha web shopa eljekarna24, od 13. – 16.6. ostvarite 30% popusta na kupovinu Eucerin njege te ostvarite pravo na besplatnu dostavu. Pogodnost vrijedi za kupnju iznad 10,00 € / 75,35 kn, a besplatna dostava za kupnju iznad 35,00 € / 263,71 kn. Ova akcija ne vrijedi za promo pakiranja. Kupite OVDJE.
  • Od 12. - 16.06.  ostvarite 30% popusta na kupovinu cjelokupne Eucerin njege . Posebna pogodnost vrijedi za kupnju iznad 7,00 € / 75,35 kn i ne odnosi se na promo pakiranja. Kupite OVDJE.
  • Od 17. - 30.06. ostvarite 30% popusta na Eucerin SUN liniju njege. Posebna pogodnost vrijedi za kupnju iznad 7,00 € / 52,74 kn i ne odnosi se na promo pakiranja. Kupite OVDJE.

Posebna pogodnost u Mandis Pharm ljekarnama

Akcije u Lipnju!

Eucerin SUN njega za zaštitu od sunca uključuje preparate koji su prilagođeni individualnim potrebama kože i sadrže aktivne sastojke za specifična stanja kože, a mogu ih koristiti odrasli i djeca

Potražite posebnu pogodnost od 2. - 15.6.2023 u Mandis Pharm web shopu i ostvarite -30% na Eucerin SUN njegu. Kupite OVDJE.

 

Posebne pogodnosti na Farmacia lokacijama

Pogledajte akcije tijekom Lipnja

  • Od 04.06. - 10.06. (odnosno od 03.06. za lokacije koje ne rade nedjeljom) potražite posebnu pogodnost od -30% na Eucerin SUN liniju i Anti-pigment dnevnu njegu SPF 30. Posebna pogodnost se odnosi na kupnju iznad 10€. Kupite OVDJE.
  • Od 13.06. - 18.06. (odnosno od 12.06. za lokacije koje ne rade nedjeljom) potražite posebnu pogodnost od -30% popusta na cjelokupnu Eucerin njegu. Posebna pogodnost se odnosi na kupnju iznad 10€. Kupite OVDJE.
  • Od 20.06. - 26.06. (odnosno od 19.06. za lokacije koje ne rade nedjeljom) potražite posebnu pogodnost od -30% na Eucerin SUN liniju i Anti-pigment dnevnu njegu SPF 30. Posebna pogodnost se odnosi na kupnju iznad 10€. Kupite OVDJE.

Posebna pogodnost samo na Farmacia web shopu

 

Eucerin Sun proizvodi za zaštitu od sunca pružaju sveobuhvatnu zaštitu od oštećenja uzrokovanog suncem i posebno su prilagođeni različitim potrebama i indikacijama kože. Zaštitite svoju kožu i uživajte u blagodatima ljeta uz Eucerin SUN liniju njege.

Prilikom kupovine 2 ili više proizvoda iz Eucerin SUN linije njege dobivate poseban poklon torbu za plažu ili ručnik za plažu.

Ova posebna pogodnost vrijedi od 19.6. pa do isteka zaliha, stoga požurite!

Pogodnost potražite na LINKU.