Eucerin - vodeća robna marka za njegu kože koja se temelji na etičnoj znanosti o koži. Stvaranjem bliskog odnosa s potrošačima čuva i vraća zdrav izgled te pruža osjećaj zadovoljstva u vlastitoj koži. Oslanjajući se na stoljetnu tradiciju istraživanja Eucerin iznova otkriva nove inovativne sastojke i stvara preparate za njegu kože koji nas čine još ljepšima izvana, a unutra pružaju osjećaj mira i samopouzdanja. Dajući koži vidljivo zdraviji izgled i sjaj, Eucerin je jedina marka koja je sinonim medicinske njege za ljepšu kožu.

Mi znamo formule zdrave i lijepe kože!

EUCERIN POVIJEST

Kako je sve počelo?

Eucerin je danas jedna od robnih marki za njegu kože kojoj se najviše vjeruje, no priča o revolucionarnoj njezi kože započela je davno. Godina 1900. kada je mladi kemičar Isaac Lifschütz patentirao emulgator koji je nazvao Eucerit obilježila je početak stvaranja omiljene robne marke diljem svijeta.

 

Prva tvornica Eucerina

EUCERIN POVIJEST

120 godina stvaranja

znanstvenici u laboratoriju

Temelje za razvoj, danas jedne od najvećih dermokozmetičkih robnih marki, proveo je dr. Isaac Lifschütz koji je nakon opsežnih istraživanja 1900. godine podnio zahtjev za patentiranje novog emulgatora.

Eucerin ph5 mast

1950. godine. stvorena je Eucerin pH5 mast za njegu i obnavljanje kiselog zaštitnog sloja kože.

Eucerin ph5 mast

Novo desetljeće obilježila je prva Eucerin linija njege za primjenu na cijelom tijelu.

Eucerin DANAS I SUTRA

Uvijek tu za Vas!

Danas ili sutra, Eucerin je uvijek postavljao nove standarde u dermokozmetičkoj njezi kože. Kao rezultat toga, posljednjih nekoliko godina predstavljen je velik broj učinkovite i inovativne Eucerin njege koja nas čini još ljepšima izvana, a iznutra pruža unutarnji mir i samopouzdanje.

žena nanosi Eucerin njegu na lice

Eucerin DANAS I SUTRA

Preuzimamo odgovornost za ljude, životinje i okoliš

Ostvareni i planirani Eucerin projekti društvene odgovornosti

Stručni savjeti dermatologa za zdravu i blistavu kožu

Proslavite s nama 120. godina uz Eucerin njegu i savjete stručnjaka

Eucerin Savjetovanje o njezi kože

Savjeti liječnika dermatologa

Eucerin

120 godina njege kože

Povezani članci