Hyaluron-Filler + Elasticity

Smanjuje duboke bore, hiperpigmentacije i poboljšava elastičnost kože

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity

Anti-age njega za poboljšanu kvalitetu i elastičnost zrele kože

Kako starimo, koža prolazi kroz strukturne promjene. Gubi elastičnost i čvrstoću, a povećava se broj hiperpigmentacija i bora.

Njega Eucerin Hyaluron-Filler uključuje tri inovativne linije koje klinički i dermatološki dokazano pružaju brojne anti-age pogodnosti. Svaka linija ima različit primarni fokus (bore, gubitak volumena i gubitak elastičnosti) koji osigurava da koži pruži potrebnu njegu u svim fazama starenja.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity linija posebno je formulirana kako bi smanjila duboke bore i hiperpigmentacije, poboljšala elastičnost i blistavost kože. Inovativna kombinacija visokomolekularne i niskomolekularne hijaluronske kiseline vidljivo ispunjava duboke bore iznutra, dok moćna kombinacija arktina i kreatina  i arktina (kolagen-elastin kompleks) ponovno potiče proizvodnju kolagena i povećava elastičnost kože. Konačno, klinički dokazani thiamidol smanjuje pojavu hiperpigmentacija s prvim vidljivim rezultatima nakon 2 tjedna redovite primjene.

Linija sadrži izbor hidratantne njege: dnevne kreme koje pružaju UVA i UVB zaštitu (SPF 30 i SPF 15), kremu za područje oko očiju i noćnu njegu. One su nadopunjene hidratantnim serumom koji je posebno učinkovit u smanjenju pojavljivanja hiperpigmentacija na zreloj koži i kremom protiv hiperpigmentacija na rukama sa SPF 30.

Povezani članci