Hyaluron-Filler + Elasticity

Povećajte razinu kolagena i elastičnost kože.

Povećanje razine kolagena i poboljšanje elastičnosti kože

Kako starimo, koža prolazi kroz strukturne promjene. Gubi elastičnost i čvrstoću, a povećava se broj hiperpigmentacija i bora.

Njega Eucerin Hyaluron-Filler uključuje tri inovativne linije koje klinički i dermatološki dokazano pružaju brojne anti-age pogodnosti. Svaka linija ima različit primarni fokus (bore, gubitak volumena i gubitak elastičnosti) koji osigurava da koži pruži potrebnu njegu u svim fazama starenja.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity linija posebno je formulirana kako bi povećala razinu kolagena u koži, poboljšala elastičnost kože te smanjila duboke bore i hiperpigmentacije. Rezultat je čvršća, elastičnija koža mladenačkog izgleda. Kombinacija visokomolekularne i niskomolekularne hijaluronske kiseline vidljivo ispunjava duboke bore iznutra, dok moćna kombinacija arktina i kreatina  i arktina (kolagen-elastin kompleks) ponovno potiče proizvodnju kolagena u koži i znatno poboljšava elastičnost kože. Konačno, patentirani thiamidol smanjuje hiperpigmentacije i sprječava njihovo ponovno pojavljivanje. Prvi rezultati vidljivi su nakon 2 tjedna redovite primjene.

Linija sadrži izbor hidratantne njege: dnevne kreme koje pružaju UVA i UVB zaštitu (SPF 30 i SPF 15), kremu za područje oko očiju i noćnu njegu. One su nadopunjene hidratantnim 3D serumom koji je posebno učinkovit u smanjenju hiperpigmentacija na zreloj koži i kremom protiv hiperpigmentacija na rukama sa SPF 30.

Povezani članci