eucerin sun zaštita od sunca za tijelo

Pouzdana zaštita od sunca prilagođena potrebama vaše kože

DARIVANJE

Nagradni natječaj

SVAKI DAN 1 SUN

Pozivamo vas da sudjelujete u nagradnom natječaju 'Eucerin svaki dan 1 Sun', koji traje od 1. lipnja 2024. do 30. lipnja 2024. Svakog dana imate priliku osvojiti vrijedne nagrade iz Sun asortimana zaštite od sunca!

Natječaj se odvija na društvenim mrežama Instagram i Facebook:

  • Instagram: @eucerinhrvatska
  • Facebook: Eucerin (HR)

Dobitnici nagrada bit će objavljivani svakodnevno za prethodni dan, i to do 16:00 sati na našoj web stranici. Ako budete među sretnim dobitnicima, molimo vas da nam u roku od 8 dana od proglašenja pošaljete svoje kontakt podatke. To možete učiniti putem inboxa Eucerin Hrvatska na Facebooku ili putem direktnih poruka na Instagramu.

Sudjelujte u našem nagradnom natječaju i osigurajte si priliku za osvajanje fantastičnih nagrada svaki dan!

 

Dobitnici:

1. dan - Gabriela Hodak - Facebook

2. dan - Marija Tušek (kvesicmarija) - Instagram

3. dan - Snježana Mladenić - Facebook

4. dan - Iva Mihalic (iva_mihalic) - Instagram

5. dan - Martina Barčan - Facebook

6. dan - Snježana Holetić (snjezanaholetic) - Instagram

7. dan - Ana Sobota - Facebook

8. dan - Ema Gregčević (emagregcevic) - Instagram

9. dan - Natalija Mihaljević-Bajić - Facebook

10. dan - Ivana Majcug (ivanapajur) - Instagram

11. dan - Maja Premužak Draganja - Facebook

12. dan - Manuela Gogić (manuela_gogic) - Instagram

13. dan - Željka Tucković - Facebook

14. dan - Sandra Frančula (sandra.francula) - Instagram

15. dan - Lea Balaž - Facebook

16. dan - Jelena Tepić (tepa_zna) - Instagram

17. dan - Vanessa Bobetić - Facebook

18. dan - Karmengaz - Instagram

19. dan - Zdenka Filippi - Facebook

 

 

Pravila nagradnog natječaja možete pročitati ovdje.

Uživajte na suncu sa sigurnom zaštitom.

Dolaskom toplijeg vremena u sportskim aktivnostima je najljepše uživati na otvorenom. No, sunčevo UV zračenje prisutno je cijeli dan i to svakodnevno - zimi i ljeti, kada je sunčano i kada je oblačno. Stoga je važno zaštititi kožu tijela prilikom svakog izlaganja suncu, bez obzira na to radi li se o sunčanom danu koji provodite na otvorenom ili, primjerice, nosite majicu kratkih rukava, kratke hlače ili suknju.

Eucerin Sun linija za zaštitu kože od sunca pruža sveobuhvatnu zaštitu od sunca, prilagođenu različitim potrebama kože. Uključuje posebno formuliranu njegu za zaštitu dječje kože i kože sklone atopijskom dermatitisu. S inovativnom spektralnom tehnologijom, kombinira širokopojasne UVA/UVB filtere s antioksidansom likokalkonom A i gliciretiničnom kiselinom za pouzdanu zaštitu i dodatnu DNA zaštitu.

Tri koraka pravilne zaštite kože

Koraci nanošenja zaštite od sunca

Koža sklona alergijama

Smatra se da oko petina stanovništva pati od alergije na sunce poznate pod nazivom polimorfna erupcija svjetlosti (PLE). Njezini simptomi mogu biti nelagodni i uznemirujući jer se pojavljuju na iznimno vidljivim dijelovima tijela, uključujući ruke i prsa. 

Eucerin stručnjaci razvili su preparat za zaštitu od sunca koji kombinira snažan antioksidans alfa-glukosil-rutin (AGR) s antioksidansom i protuupalnim likokalkonom A. Prirodni sastojci u Eucerin Sun Allergy Protect gel kremi SPF 50+ prodiru u gornji sloj epiderme i jačaju stanični obrambeni sustav te blokiraju upalne reakcije stanica kože. Rezultat su neutralizirani slobodni radikali i ojačana zaštita stanica kože.

Normalna koža i koža sklona aknama

Normalna koža i koža sklona aknama

Kožne nepravilnosti, poput akni, prištića i mitesera, često se pojavljuju tijekom hormonalnih promjena u tijelu. Takva koža zahtjeva nježnu i pravilnu njegu kao i zaštitu od sunca. Eucerin Sun Oil Control linija zaštita od sunca namijenjena je njezi i zaštiti masne kože sklone aknama.

Oil Control zaštita od sunca, formulirana je s Oil Control tehnologijom za regulacije sebuma te pigmente koji apsorbiraju lipide ostavlja površinu suhu na dodir te pruža dugotrajan učinak protiv sjaja.

Eucerin Oil Control Transparent sprej za zaštitu od sunca SPF 50+ je sprej za tijelo koji umiruje i štiti osjetljivu, uključujući masnu i aknama sklonu kožu. Napredna spektralna tehnologija kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA/UVB filtre za visoku UV zaštitu s likokalkonom A za neutraliziranje slobodnih radikala uzrokovanih UV i HEVIS svjetlošću. Kliničke i dermatološke studije dokazuju vrlo dobru podnošljivost na osjetljivoj koži, uključujući masnu i aknama sklonu kožu. 

Osjetljiva i normalna koža

Kada koži nedostaje vlažnosti, izgleda bezlično, doima se suhom i nije u mogućnosti učinkovito vršiti barijernu funkciju kojom naša tijela štiti od vanjskih iritanata. Kao rezultat, koža postaje osjetljiva. Hidratizirana koža je manje podložna osjetljivosti, izgleda sjajno, a na dodir je glatka i podatna.

Eucerin Sensitive Protect sprej za zaštitu kože od sunca SPF 50+ umiruje kožu i štiti od oštećenja uzrokovanih suncem. Prikladan je i za atopijsku kožu. Eucerinova napredna spektralna tehnologija nudi vrlo visok faktor UVA/UVB zaštite i zaštitu od visokoenergetske vidljive svjetlosti (HEVIS). Sprej sadrži i gliciretiničnu kiselinu koja podupire vlastiti mehanizam obnavljanja DNA kože.

Nakon sunčanja i protiv alergija na sunce

Ako je vaša koža sklona alergijama na sunce, formule za zaštitu kože od sunca i zaštitu nakon izlaganja suncu s alfa-glukozil-rutinom pomažu spriječiti alergije uzrokovane suncem, kao što je PLE (polimorfna erupcija svjetlosti). 

Osvježavajuća Eucerin Sensitive Relief gel krema za njegu kože nakon sunčanja odmah umiruje osjetljivu i nadraženu kožu od sunca i obnavlja oštećenje kože izazvana suncem. Inovativna CELLULAR REPAIR formula pruža umirujuću njegu za kožu izloženu sunčevim zrakama, koristeći likokalkon A za zaštitu od slobodnih radikala i gliciretiničnu kiselinu za potporu prirodnom mehanizmu obnavljanja DNK, što smanjuje oštećenja uzrokovana suncem.

Osim toga, osigurava trenutačnu i dugotrajnu hidrataciju, pružajući svježinu i osvježavajući osjećaj bez masnoće ili ljepljivosti. S ugodnim mirisom i formulom prikladnom za djecu,ova umirujuća gel-krema idealan je izbor.

Osjetljiva dječja koža

Bez odgovarajuće zaštite, naša je koža pod rizikom od UV zračenja, osobito dječja koža koja je osjetljivija na sunčeve zrake. Dječja koža zahtjeva vrlo visoku SPF zaštitu s UVA i UVB filterima. Eucerin Sun asortiman uključuje i preparate za zaštitu dječje kože od sunca koji su posebno formulirani kako bi ublažili i zaštitili osjetljivu i nježnu kožu vašeg djeteta od negativnom sunčevog zračenja, kao i preparate koji se mogu primijeniti na koži sklonoj atopijskom dermatitisu.

Eucerin Sensitive Protect Kids sprej za zaštitu dječje kože od sunca SPF 50+ pruža visoku zaštitu od sunca i umiruje osjetljivu dječju kožu, uključujući kožu s atopijskim dermatitisom. Napredna tehnologija kombinira širokopojasne UVA/UVB filtere i likokalkon A za neutralizaciju slobodnih radikala. Otporan na vodu i bez parfema, idealan je za brzu i jednostavnu primjenu.

Eucerin Sun Kids posebno je namijenjena zaštiti osjetljive dječje kože

 

Djeca su iznimno aktivna i vole svoje vrijeme provoditi vani u igri, no njihova osjetljiva koža zahtijeva posebnu pažnju kad je utjecaj sunca u pitanju. Budući da je njihova koža tanja i manje otporna na sunčeve zrake, važno je odabrati pravilnu zaštitu od sunca. Eucerin Sun linija zaštite kože za djecu nudi niz preparata specijalno osmišljenih za njihovu osjetljivu kožu, pružajući im potpunu zaštitu dok veselo uživaju u aktivnostima na otvorenom.

Eucerin Sun zaštita kože od sunca uključuje naprednu spektralnu tehnologiju koja kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA i UVB filtre te prirodni antioksidans likokalkon A koji štiti stanice kože od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima. Gliciretinična kiselina dokazano poboljšava prirodni proces obnove DNK u koži koja je oštećena UV svjetlošću.

Kliničke studije također dokazuju odličnu djelotvornost i podnošljivost njege čak i kod djece koja boluju od atopijskog dermatitisa.

Vodootporna formula ne sadrži mirise, boje i parabene. Tu je i nova "Anti-Stain After Wash" tehnologija koja pomaže reducirati mrlje na odjeći.


Eucerin Sun Kids zaštitu od sunca možete naći u različitim formatima i veličinama kako bi nanošenje bilo što jednostavnije i ugodnije i kako bi dječja igra bila što bezbrižnija. Njega za zaštitu od sunca dermokozmetičkog branda Eucerin pružaju sveobuhvatnu zaštitu od oštećenja uzrokovanog suncem te su odabrani kao br. 1 zaštita od sunca u hrvatskim ljekarnama.*


*Izvor: IQVIA Hrvatska-prema vrijednosnoj prodaji iz veledrogerije u hrvatske ljekarne 2016. - 2023. godine/tržište dermokozmetike za zaštitu od sunca.

Zaštita od sunca za djecu

Zlatna pravila za zaštitu od sunca

Potpuna zaštita od sunca za vašu kožu

Kako pravilno nanjeti zaštitu od sunca

Povezani članci