UMIRUJE ATOPIČNU KOŽU OD PRVOG DANA

Eucerin AtopiControl linija

Njega atopijskog dermatitisa prilagođena akutnoj i neaktivnoj fazi

EUCERIN I SUPERMAME
Mama, možda su tvoji dani dugi, ali godine lete.

 

"Kroz ovu priču brige, ljubavi i putovanja zvanog majčinstvo, prati nas i Eucerin, koji brine za njegu kože naših malenih. Njega kože bebe počinje od rođenja. Kožna barijera bebe je nezrela i upravo zato treba biti oprezan kod odabira preparata za njegu. Svaka od nas zna kako sama njega bebine kože, te rutina kupanja prije uspavljivanja bebe predstavlja dodatne nježne trenutke između mame i bebe. Eucerin AtopiControl je njega za suhu i atopičnu kožu sklonu iritacijama. AtopiControl njega klinički i dermatološki dokazano smanjuje suhoću, perutanje, zategnutost kože i ublažava svrbež, te je dokazano pogodna za atopičnu kožu. Ne sadržava mirise, boje ni parabene, te je izvrstan primjer učinkovite njege koja je dokazano prikladna za bebe, čak i od prvog dana. Kod atopijskog dermatitisa što je njega primjerenija, faze remisije bolesti će biti produljenije, a sama upala blaža. Prikladni proizvodi za njegu djeteta kao što je Eucerin AtopiControl njega, igraju ključnu ulogu u zaštiti i umirivanju atopične kože mališana." (Supermame)

 

Video u suradnji s portalom supermame.hr

AtopiControl njega

Uvijek uz vas!

Bebe i mala djeca imaju tanju i osjetljiviju kožu od odraslih, s još nedovoljno razvijenom zaštitnom barijerom pa roditelji točno moraju znati koju osnovnu njegu trebaju koristiti. AtopiControl je izvrstan primjer učinkovite njege koja je dokazano prikladna za bebe, čak i od prvog dana.

Kad koža djeteta pokazuje simptome iritiranosti ili suhoće, roditelji se mogu osloniti na AtopiControl balzam za smirivanje i njegu. A kad je vrijeme kupanja, AtopiControl ulje za pranje bez sapuna nježno čisti dok istovremeno podržava prirodnu zaštitnu  funkciju kože. Za akutnu fazu atopijskog dermatitisa, kad je koža upaljena,  tu je i AtopiControl Akut krema za njegu kože sklone crvenilu, pogodna za bebe od četiri tjedna, kao i AtopiControl ANTI-ITCH sprej za nadraženu kožu, pogodan za djecu u od treće godine.

Umiruje atopičnu kožu beba

Od prvog dana

Savjeti za njegu

Umirite atopičnu kožu svog djeteta već od prvog dana

Kako umiriti i njegovati atopijsku kožu djeteta?

Učinkovita njega kože ublažava većinu neugodnosti u akutnoj fazi i daje koži sve što joj je potrebno.

Povezani članci

Kako umiriti i njegovati atopičnu kožu?

Preparati za svakodnevnu njegu atopijskog dermatitisa prilagođeni akutnoj i neaktivnoj fazi

Vrijednosti našeg brenda

Pioniri u njezi kože

Pružamo holistički dermo-kozmetički pristup kako bismo zaštitili vašu kožu, održali ju zdravom i sjajnom.

Preporuke dermatologa

Surađujemo s vodećim partnerima - dermatolozima i ljekarnicima diljem svijeta na stvaranju inovativnih i učinkovitih preparata za njegu kože kojima mogu vjerovati i preporučiti.

Posvećenost inovacijama

Više od 100 godina, posvetili smo se istraživanju i inovacijama na području znanosti o koži. Vjerujemo u stvaranje aktivnih sastojaka i umirujućih formula s visokom podnošljivošću koje vam pomažu da kvalitetnije živite svoj život iz dana u dan.