ZAŠTITA OD SUNCA I HIPERPIGMENTACIJA

KAKO SUNCE UTJEČE NA POJAVU TAMNIH MRLJA

SAZNAJTE SVE O POUZDANOJ ZAŠTITI

Hiperpigmentacija i zaštita od sunca

Pretjerano izlaganje suncu je glavni uzročnik tamnih mrlja na koži i zato vam je potrebna pouzdana zaštita od sunca. Kod hiperpigmentacije nastale utjecajem određenih stanja i bolesti, sunce može pogoršati stanje i zato je zaštita od iznimne važnosti.
Saznajte više

Mrlje od sunca

Mrlje od sunca ili staračke pjege obično nastaju nakon 40. godine života, ali mogu nastati i ranije. Glavni razlog njihovog nastanka je prekomjerno izlaganje suncu.
Saznajte više

Posljedice izlaganja suncu na koži lica

Prekomjerno izlaganje UVA i UVB zrakama bez zaštite može imati kratke i dugoročne posljedice koje vode do preuranjenog starenja kože, hiperpigmentacije pa čak i raka. Zato je od presudne važnosti koži lica pružiti posebnu i trajnu zaštitu tijekom cijele godine, a posebno ljeti.
Saznajte više

Što uzrokuje pojavu melazme i kako mogu smanjiti tamne mrlje na koži?

Melazma je vrsta hiperpigmentacije koja se često javlja kod žena, pogotovo tijekom i poslije trudnoće. Manifestira se u obliku velikih mrlja na licu, premda mogu biti zahvaćeni i drugi dijelovi tijela.
Saznajte više

Hiperpigmentacija uzrokovana upalom

Hiperpigmentacija uzrokovana upalom, vrsta je hiperpigmentacije koja može zahvatiti lice i tijelo. Obično se javlja kao reakcija na upalu (npr. akne, atopijski dermatitis, psorijazu) ili ozljede (primjerice, ako su uzrokovane dermoabrazijom, kemijskim pilingom ili laserskom terapijom).
Saznajte više

Što uzrokuje tamne mrlje i kako ih smanjiti?

Otkrivamo kako možete spriječiti hiperpigmentaciju kao i korake u njezi kože koji mogu utjecati na smanjenje tamnih mrlja nakon što su već formirane.
Saznajte više
kako djeluje

Jedinstvena i učinkovita formula

Potpuna zaštita od hiperpigmentacije

Pouzdana zaštita od sunca za lice za sve tipove kože koja sprječava hiperpigmentaciju uzrokovanu suncem.
Saznajte više

Hiperpigmentacija i zaštita od sunca

Thiamidol djeluje na pojavu hiperpigmentacije smanjujući proizvodnju melanina
Saznajte više

način korištenja

Eucerin njega protiv hiperpigmentacije

Dnevna rutina njege

1

ČIŠĆENJE I TONIRANJE

Preporučujemo preparat iz Eucerin DermatoCLEAN linije njege
2

Dodatna njega

Nanesite Eucerin Anti-Pigment dvofazni serum prije hidratantne njege.
3

Njega

Hidratizirajte kožu s Eucerin Anti-Pigment dnevnom njegom sa SPF 30 ujutro i Eucerin Anti-Pigment noćnom njegom navečer
4

Zaštita od sunca

Eucerin Anti-Pigment dnevna njega sa SPF 30 nudi UVB (SPF30) i UVA zaštitu. Za dodatnu zaštitu od sunca predlažemo Eucerin Photoaging Control fluid za zaštitu kože lica od sunca SPF 50.
Eucerin njega

Pobijedite hiperpigmentaciju uz sigurnu zaštitu od sunca

S patentiranim sastojkom thiamidolom

Pouzdana zaštita koja sprječava hiperpigmentaciju

Pouzdana zaštita od sunca za lice za sve tipove kože koja sprječava hiperpigmentaciju uzrokovanu suncem. Učinkovito smanjuje tamne mrlje i sprječava njihovo ponovno formiranje.
Saznajte više

Za ujednačeniju, sjajniju kožu

Eucerin Anti-Pigment njega posebno je formuliran kako bi smanjila hiperpigmentaciju za ujednačeniju i sjajniju kožu. Cijela linija sadrži thiamidol, učinkovit i patentiran sastojak koji djeluje na pojavu hiperpigmentacije.
Saznajte više

Kako ste ocijenili Eucerin njegu

Osim što je lagan za kožu, ne "guši" je i ne začepljuje pore, odlična je podloga za šminku, i najvažnije, ne moram se skrivati u hladu, mrlje se nisu pojavile, boja tena se drži ujednačeno. Ovaj fluid je sastavni dio moje torbice i svuda ide samnom.

Eucerin Pigment Control fluid za zaštitu kože lica od sunca SPF 50+

Ljubica Branašić

Saznajte više
Zaista odličan proizvod! Isprobala sam cijelu liniju i odlična je, no kombinacija krema i seruma je idealna zbog toga što se dobije i potrebna vlažnost kože uz uklanjanje i zaštitu od mrlja. Sve što piše o proizvodu je istina, pa preporučam!

Anti-Pigment dvofazni serum

Dada

Saznajte više
Ovo je najbolja linija koju sam probala za hiperpigmentacije. Krema je lagana. Ne čepi pore. Koža je postala sjajnija, a ten ujednačen. Hiperpigmentacija je počelabiti svijetlija već nakon 2 tjedna, nakon 4 tjedna je još sasvim malo vidljiva.

Anti-Pigment dnevna njega SPF 30

L. V.

Saznajte više
Na preporuku prijateljice, probala sam Eucerin Anti-Pigment njegu protiv hiperpigmentacije i već nakon 2 tjedna korištenja mrlje su vidljivo smanjene! Nastavit ću je koristiti i dalje i svima s istim problemima je toplo preporučujem.

Anti-Pigment noćna njega

Ana Josić

Saznajte više
Najbitnije je da sam u ovom proizvodu našla sve ono što u ostalim ni približno nisam. Učinkovito smanjuje tamne mrlje i sprečava njihovo ponovno pojavljivanje.

Anti-Pigment spot korektor

Jasna Jurić

Saznajte više

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.

 

Kožne indikacije