Eucerin njega

Naša filozofija dermokozmetičke njege kože

Eucerin je marka za njegu kože koju preporučuju dermatolozi i koja se temelji na etičnoj znanosti o koži. Čuva i vraća zdrav izgled kože te pruža osjećaj samopouzdanja zbog zdrave, blistave kože.

Mi znamo formule zdrave i lijepe kože!

Eucerin - 100 godina inovacije u znanosti za njegu kože

U suradnji s dermatolozima i uz korištenje naprednih tehnoloških znanja, Eucerin jamči pouzdanost i djelotvornost inovativnih preparata u skladu s najvišim dermatološkim standardima.

Svojim odabirom aktivnih sastojaka i zahtijevanjem kliničkog dokaza, Eucerin predstavlja sinonim za preparate najviše kvalitete i kombinaciju učinkovitosti i najviše razine podnošljivosti na koži.

Zahvaljujući medicinskoj stručnosti, stručnosti u području njege kože i predanosti u području kozmetike, Eucerin je marka za njegu kože koja osigurava holistički “dermokozmetički” pristup.
 
Oslanjajući se na više od 100 godina istraživanja tvrtke Beiersdorf, Eucerin nas čini još ljepšima izvana, a iznutra pruža unutarnji mir i samopouzdanje. Dajući koži vidljivo zdraviji izgled i sjaj, Eucerin je jedina marka koja je sinonim medicinske njege za ljepšu kožu. 

Saznajte više o održivosti u Beiersdorfu


Istraživački centar Beiersdorf
Istraživački centar Beiersdorf u Hamburgu.

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.

 

Kožne indikacije