Znanstvenica za njegu kože Sarah Hiddemann

Eucerin Anti-Pigment Znanstvena pozadina

Hiperpigmentacija je čest kožni problem i može uzrokovati stres ako je jako vidljiva. Eucerin Anti-Pigment njega klinički dokazano smanjuje pojavu staračkih pjega (poznate i kao mrlje od sunca) za ujednačeniju i sjajniju kožu. U ovom članku dr. Ludger Kolbe, medicinski stručmnjak u Eucerinu predstavlja thiamidol, ključni sastojak ove formule i objašnjava znanstvenu pozadinu inovativne i učinkovite Anti-Pigment njege.

Što uzrokuje neujednačen ton kože?

Neujednačen ten kože rezultat je pigmentacijskih problema kao što je hiperpigmentacija

"Hiperpigmentaciju uzrokuje povećana proizvodnja melanina"govori dr. Ludge Kolbe. "Naša kože ima posebne stanice, zvane melanociti koje su zaslužne za proizvodnju tamnog pigmenta melanina"objašnjava. On koži daje boju i pruža prirodnu zaštitu od sunčeve svjetlosti, ali pretjerano izlaganje suncu, utjecaj hormona, starenje, ozljede kože ili upale mogu utjecati na povećanu proizvodnju melanina i pojavu hiperpigmentacije."

Hiperpigmentacija se javlja u obliku tamnih mrlja i staračkih pjega (poznate i kao mrlje od sunca) koje ten kože čine neujednačen. Prekomjerna proizvodnja melanina glavni je razlog pojave stanja kao što su melazma i postupalna hiperpigmentacija. Dr. Kolbe objašnjava "iako je hiperpigmentacija kože bezopasna može utjecati na pojavu stresa i kvalitetu života onih koji se s njom susreću."

Iznimno otkriće znanstvenika iz Eucerina

Podržani Eucerinovim 100-godišnjim iskustvom u medicinskoj njezi, dr. Kolbe i njegov tim kreirali su formulu koja će pružiti rješenje za osobe s neujednačenim tenom kože i hiperpigmentacijskim problemima.

"Proveli smo veliki program projekcije", objašnjava dr. Kolbe. "Ispitali smo više od 50.000 potencijalnih sastojaka u potrazi za aktivnošću koja bi smanjila hiperpigmentaciju, a bila ugodna za kožu." U prošlosti, formule su testirane na enzimima gljiva, ali dr. Kolbe i njegov tim insistirali su na testiranju aktivnih tvari na ljudskim enzimima kao točnijoj mjeri njihove potencijalne učinkovitosti.

Ključni trenutak je bio otkriće tiamidola, koji pokazuje značajne rezultate u kliničkim i dermatološkim testovima. "Tiamidol djeluje na korijen hiperpigmentacije smanjenjem proizvodnje melanina", objašnjava dr. Kolbe, "a djeluje na sve tipove i tonove kože."

Patentirani Eucerin sastojak - thiamidol - ključni je sastojak Eucerin Anti-Pigment njege.

Vidljivo smanjenje hiperpigmentacije dokazano kliničkim studijama

Zatim smo razvili i testirali više od 300 potencijalnih formula preparata prije no što smo proizveli EVEN BRIGHTER 


 

"Ovi su preparati iscrpno testirani in vitro, kao i na dobrovoljnim ispitanicima i pacijentima koji pate od hiperpigmentacije," rekla je Sarah Hiddemann. "Stoga smo sigurni da su učinkoviti i da ih dobro podnose svi tipovi kože te smo uvjereni kako ćete uslijed redovite uporabe vidjeti smanjenje tamnih mrlja i poboljšanje tena."


Poboljšanje se neće dogoditi odmah, ali će se sigurno dogoditi.

Vidljivo smanjenje hiperpigmentacije dokazano kliničkim istraživanjem

Eucerin Anti-Pigment: klinički dokazano smanjuje hiperpigmentaciju

Nedostaje alternativni tekst
1 - Primjena Eucerin Anti-Pigment dual seruma i dnevne kreme sa SPF 30 dva puta dnevno tijekom 8 tjedana. Individualni rezultati mogu varirati. BDF datoteka

Impresivni rezultati prilikom primjene Eucerin Anti-Pigment njege

Inovativni i učinkoviti thiamidol ključni je sastojak Eucerin Anti-Pigment njege te klinički i dermatološki dokazano smanjuje tamne mrlje i sprječava njihovo ponovno pojavljivanje.

"Prvi rezultati vidljivi su nakon samo 2 tjedna i kontinuirano se poboljšavaju uslijed redovite primjene, kaže dr. Kolbe. Dodaje "dobili smo izrazito pozitivna iskustva ljudi koji su sudjelovali u testu."

Eucerin Anti-Pigment njega uključuje dnevnu kremu, noćnu kremu i spot korektor za lokalnu primjenu. Dnevna njega sadrži SPF 30 i UVA zaštitu. Sunce je glavni uzročnik hiperpigmentacije jer sunčeva svjetlost potiče povećanu proizvodnu melanina pa je tako svakodnevna primjena odgovarajuće zaštite od sunce ključni korak u prevenciji pojave staračkih pjega.

Eucerin Anti-Pigment njega smanjuje tamne mrlje i sprječava njihovo ponovno pojavljivanje.

"Eucerin Anti-Pigment njega bila je u izradi deset godina i vrlo smo ponosni na ono što smo postigli", kaže dr. Kolbe. Prvi rezultati su vidljivi nakon samo dva tjedna i kontinuirano se poboljšavaju uslijed redovite primjene, što čini njegu učinkovitom u  dermo-kozmetičkom pristupu mnogim oblicima hiperpigmentacije. "Osim toga," zaključuje Kolbe, "Eucerin Anti-Pigment se može koristiti uz dermatološke tretmane kao što su kemijski pilingi i laserske terapije kako bi pojačali i produžili rezultate."

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.

 

Kožne indikacije