• (0)
Napišite recenziju

Anti-Pigment spot korektor

Učinkovito smanjuje tamnje mrlje i sprječava njihovo ponovno pojavljivanje

Aplikator s thiamidolom koji nudi precizno rješenje za male površine hiperpigmentacije. Koža izgleda ujednačenije.

Anti-Pigment spot korektor

Melanin je prirodni pigment koji koži daje boju. Izloženost sunčevoj svjetlosti, hormonalni utjecaji i starenje mogu uzrokovati povećanje proizvodnje melanina i potaknuti hiperpigmentaciju. Hiperpigmentacija se pojavljuje u obliku tamnih mrlja i staračkih pjega (također poznate kao mrlje od sunca) koje čine kožu neujednačenom.

Eucerin Anti-Pigment spot korektor nemasan je gel s aplikatorom za lokalnu primjenu za jednostavno i precizno nanošenje na mala područja hiperpigmentacije. Sadrži thiamidol, djelotvoran i patentiran sastojak koji djeluje na pojavu hiperpigmentacije smanjenjem proizvodnje melanina. Nanesen izravno na tamne mrlje klinički i dermatološki dokazano ih smanjuje i sprječava njihovo ponovno pojavljivanje. Prvi rezultati su vidljivi nakon dva tjedna i kontinuirano se poboljšavaju uslijed redovite primjene. Koža je vidno ujednačenija.

Klinička i dermatološka istraživanja

Kliničke i dermatološke studije dokazuju učinkovitost i podnošljivost na koži.

Često postavljana pitanja

Djeluje li Eucerin Anti-Pigment spot korektor kao korektor za prekrivanje?

Ne. Anti-Pigment Spot korektor ne sadrži pigmente u boji te tako ne može prekriti tamne mrlje. Transparentna formula učinkovito smanjuje tamne mrlje i sprječava njihovo ponovno pojavljivanje te je klinički i dermatološki dokazano daju rezultate.

Tražite li proizvod koji nudi trenutnu korekciju tena, isprobajte Eucerin Hyaluron-Filler CC kremu sa SPF15 u svijetloj ili srednje tamnoj nijansi koje sadrže pigmenate boje za trenutno ujednačeniji ten kože.

Može li Eucerin Anti-Pigment spot korektor izbijeliti staračke bjege?

Da. Eucerin Anti-Pigment spot korektor pomaže smanjiti različita hiperpigmentacijska stanja na kožu uključujući tamne mrlje i staračke pjege (poznate i kao mrlje od sunca).

Više o različitim oblicima hiperpigmentacije i što ih uzrokuje saznajte u članku Hiperpigmentacija.

Mogu li koristiti Eucerin Anti-Pigment spot korektor za tretiranje staračkih pjega na rukama?

Da. Eucerin Anti-Pigment spot korektor posebno je formuliran za ciljanu primjenu na malim površinama zahvaćenim hiperpigmentacijom i idealan je za tretiranje staračkih pjega (također poznate i kao mrlje od sunca) na rukama i licu.

Sastojci

Kako koristiti

Dnevna rutina njege

Nježno očistite kožu odgovarajućim Eucerin sredstvom za čišćenje. Izaberite između:

Kao toner možete koristiti Eucerin DermatoCLEAN 3 u 1 micelarnu otopinu za čišćenje lica (za sve tipove kože).

Hidratizirajte kožu ujutro Eucerin Anti-Pigment SPF 30 dnevnom njegom i uvečer Eucerin Anti-Pigment noćnom njegom.

Za optimalne rezultate nanesite Eucerin Anti-Pigment spot korektor prije hidratantne njege. Proizvode s thiamidolom koristite maksimalno četiri puta dnevno.

Eucerin Anti-Pigment dnevna njega SPF 30 nudi UVB (SPF 30) i UVA zaštitu. Tražite li dodatnu zaštitu, Eucerin SUN linija njege sadrži proizvode s visokom i vrlo visokom SPF zaštitom koji su posebno prilagođeni različitim uvjetima kože.

Za trenutačnu korekciju tena uz Eucerin Anti-Pigment dnevnu njegu SPF 30 koristite Eucerin Photoaging Control CC toniranu kremu za zaštitu lica od sunca  SPF 50+ svijetloj ili srednje tamnoj nijansa. Ovi proizvodi sadrže pigmenat koji odmah ujednačuje ten.

Što možete činiti, a što je bolje izbjegavati

Koristite ovaj proivod ako...

Isprobajte drugi proizvod ako...

Želite smanjiti pigmentacijske mrlje na licu i /ili rukama:

Eucerin Anti-Pigment spot korektor ima topikalni aplikator koji omogućuje jednostavno nanošenje koncentrirane formule točno tamo gdje je potrebna. Dokazano učinkovito smanjuje pigmentacijske mrlje i sprječava njihovo ponovno pojavljivanje.

Želite spriječiti ponovno pojavljivanje pigmentacijskih mrlja:

Formula s thiamidolom pomaže u sprječavanju ponovnog pojavljivanja pigmentacijskih mrlja.

Želite da vaša koža izgleda ujednačenije:

Eucerin Anti-Pigment spot korektor izbjeljuje mala područja hiperpigmentacije za ujednačeniji izgled kože. Za najbolje rezultate koristite u kombinaciji s drugim preparatima iz Eucerin Anti-Pigment linije njege.

Tražite trenutnu korekciju tena:
Tražite korektor za prikrivanje nepravilnosti:

Eucerin Anti-Pigment Za ujednačeniju, sjajniju kožu

Sunce, utjecaj hormona i starenje mogu izazvati hiperpigmentaciju: tamne mrlje i staračke pjege (također poznate kao mrlje od sunca) koje kožu čine neujednačenom. Eucerin Anti-Pigment njega posebno je formuliran kako bi smanjila hiperpigmentaciju za ujednačeniju i sjajniju kožu.

Cijela liniji - Anti-Pigment dnevna njega, noćna njega i korektor za ciljanu primjenu - sadrže Thiamidol, učinkovit i patentiran sastojak koji djeluje na pojavu hiperpigmentacije smanjujući proizvodnju melanina. Klinički i dermatološki dokazano smanjuju tamne mrlje i sprječava njihovo ponovno pojavljivanje. Prvi rezultati su vidljivi nakon dva tjedna i kontinuirano se poboljšavaju uslijed redovite primjene.

Ukupna ocjena
  • (0)
0 od 5 bodova / 0 recenzija
5 Stars
0
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Uvijek nastojimo poboljšati svoje proizvode.
Recite nam svoje mišljenje i ocijenite naš proizvod.

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.