Pouzdana njega prilagođena različitim indikacijama kože

Eucerin asortiman za njegu lica i tijela

Pouzdana njega

za sve indikacije kože

Beauty Savjetnik by Simona Antonović

Eucerin Aquaphor obnavljajuća njega svojom formulom s tek nekoliko sastojaka klinički i dermatološki dokazano je prikladna za korištenje na osjetljivoj koži i očima. U Eucerin Beauty Savjetniku by Simona Antonović od poznate hrvatske vizažistice saznajte kako možete Aquaphor uvrstiti u svakodnevnu makeup rutinu i zablistati.
Saznajte više

Eucerin zimska njega kože

Zimi je kožu potrebno redovito hidratizirati intenzivnim preparatima kako bi ostala njegovana i zdrava. Saznajte kako uz Eucerin pravilno brinuti o koži i tijekom najhladnijih mjeseci.
Saznajte više

Njega kože trudnica i beba

Koža novorođenčadi je osjetljiva i zahtjeva posebnu njegu, jednako kao i koža trudnica. Saznajte kako je njegovati.
Saznajte više

Njega suhe kože

Suha se koristi za opisivanje tipa kože koji proizvodi manje sebuma od normalne kože. Saznajte kako joj pružiti pravilnu i dostatnu njegu uz specijaliziranu Eucerin njegu s urejom.
Saznajte više

Njega osjetljive kože

Osjetljiva koža je koža koja se lako iritira i reaktivnija od normalnog tipa kože. Imate li osjetljivu kožu prednost dajte preparatima sa sastojcima koji će obnoviti Ph vrijednost kože i ojačati njezinu zaštitnu barijeru.
Saznajte više

Njega kože kod psorijaze

Naš majmunčić Anton zna kako držati atopičnu kožu sklonu svrbežu pod kontrolom. Uz specijaliziranu Eucerin AtopiControl njegu smanjite suhoću, perutanje, zategnutost kože i svrbež te održite kožu zdravom dulje vremena.
Saznajte više

Njega kože i dijabetes

Dijagnoza dijebetesa ne mora biti prepreka za vođenje sretnog i ispunjenog života. Saznajte kako uz Eucerin njegu s urejom možete živjeti s dijabetesom bez teškoća.
Saznajte više

Njega kože kod psorijaze

Uzročnici psorijaze mogu biti genetika, infekcije, stres i lijekovi. Saznajte kako uz Eucerin pravilno brinuti i njegovati kožu sklonu psorijazi.
Saznajte više

Tipovi kože

Važno je znati prepoznati vlastiti tip kože prije odabira odgovarajuće njege
1

NORMALNA KOŽA

Normalna koža je dobro uravnotežena: nije previše masna niti previše suha.
2

SUHA KOŽA

"Suha" se koristi za opisivanje tipa kože koji proizvodi manje sebuma od normalne kože. Zbog nedostatka sebuma suha koža ima manjak lipida koji su joj potrebni da zadrži vlagu i izgradi zaštitni štit protiv vanjskih utjecaja.
3

MASNA KOŽA

„Masna” se upotrebljava za tip kože s pojačanom proizvodnjom sebuma. To prekomjerno stvaranje poznato je kao seboreja.
Eucerin njega

Potpuna njega prilagođena različitim indikacijama kože

Trenutno olakšanje PLUS 48h odgode simptoma suhe kože

Formula s jedinstvenom kombinacijom sastojaka: urea, prirodni čimbenici zadržavanja vlage i ceramidi poboljšava sposobnost vezanja vode za kožu, povećava količinu hidratacije i jača kožnu barijeru.
Saznajte više

Linija njege za suhu kožu sklonu iritacijama

Formula s omega-6 masnim kiselinama i licochalconom A obnavlja kožu, jača otpornost, pruža intenzivnu hidrataciju, ublažava hrapavost i svrbež.
Saznajte više

Svakodnevna njega za osjetljivu kožu

Eucerin AntiREDNESS dnevna i noćna njega posebno je razvijena za izrazito osjetljivu kožu i kožu sklonu rozaceji. Dokazano ublažava neugodne osjete tipične za izrazito osjetljivu kožu te ublažava i prekriva crvenilo, štiti zaštitnu barijeru kože i umiruje nadraženost.
Saznajte više

Svakodnevna njega za osjetljivu kožu

Osjetljivoj koži potrebna je svakodnevna zaštita kako bi se obranila od vanjskih nadražujućih čimbenika. Jedinstvena Eucerin pH5 njega obnavlja optimalnu pH vrijednost kože i jača njezine prirodne obrambene mehanizme, čineći je otpornijom na okolišne okidače.
Saznajte više

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.

 

Kožne indikacije