PRAVILNA BRIGA O KOSI I VLASIŠTU

NJEGA KOSE I VLASIŠTA

SAZNAJTE SVE O NJEZI PRILAGOĐENOJ VAŠOJ KOSI I VLASIŠTU

Izbor odgovarajuće njege za kosu i vlasište

Osjetljivo ili masno vlasište, prhut, stanjivanje ili gubitak kose dobro su poznati problemi s kojim se velik broj ljudi susreće. Saznajte kako odgovarajućom njegom i pravilnim izborom proizvoda očuvati kosu njegovanom i zdravom.
Saznajte više

Osjetljivo vlasište

Osjetljivo vlasište može izazvati nelagodu i unijeti nemir u svakodnevni život. Čak oko 60% žena i 40% muškaraca ima osjetljivo vlasište, a razlozi za to su različiti. Saznajte kako ublažiti preosjetljivost odgovarajućom njegom!
Saznajte više

Stanjivanje i gubitak kose

Gubitak kose je problem koji može pridonijeti stvaranju loše slike o sebi. Normalno je da kosa opada svakog dana, međutim, gubitak veće količine može značiti da se kosa stanjuje i prorjeđuje. Saznajte kako izbor pravih proizvoda može pozitivno utjecati na opadanje i stanjivanje kose.
Saznajte više

Prhut

Prhut je stanje kože koje je teško prikriti te zahvaća više od 50% odrasle populacije diljem svijeta. Saznajte više o uzrocima pojave neželjenih bijelih ljuskica i načinima kako ih se može kontrolirati.
Saznajte više

Seboreični dermatitis na vlasištu

Seboroični dermatitis je često, kronično i neugodno kožno oboljenje koje uzrokuje pojavu žućkastih ljuskica na vlasištu. Saznajte kako pravilnom i učestalom upotrebom posebno formuliranih preparata za kosu možete kontrolirati ovo stanje.
Saznajte više
kako djeluje

Jedinstvena i učinkovita formula

Potpuna njega za kosu i vlasište

Eucerin DermoCapillaire njega rješava problem mikroupala vlasišta koje su jedan od glavnih čimbenika problema poput prhuti, suhog vlasišta koje svrbi, osjetljivog vlasišta te stanjivanja i opadanja kose.
Saznajte više

Nježan šampon za osjetljivo vlasište

Posebno osmišljen za osobe s osjetljivom kožom vlasišta, Eucerin DermoCapillaire pH5 šampon nježno čisti i omekšava kosu te pri tom zadržava prirodni obrambeni mehanizam vlasišta.
Saznajte više

Šampon protiv prhuti za masno vlasište

Eucerin DermoCapillaire šampon protiv prhuti posebno je osmišljen za slučajeve masne prhuti i seboreičnog dermatitisa. Nježno čisti vlasište i kosu od masnih žućkastih ljuskica te učinkovito smanjuje i kontrolira prhut.
Saznajte više

Revitalizirajući šampon protiv stanjivanja kose

Eucerin DermoCapillaire revitalizirajući šampon posebno je osmišljen za korištenje u kombinaciji s Eucerin DermoCapillaire revitalizirajućim tretmanom za kosu kako bi korijen kose ojačao i podržao njegovu opskrbu energijom.
Saznajte više

Revitalizirajući tretman protiv stanjivanja kose

Inovativni Eucerin DermoCapillaire revitalizirajući tretman za kosu protiv stanjivanja i opadanja jača korijen kose podržavajući njegovu opskrbu energijom.
Saznajte više

KORISNI SAVJETI

za zdravo vlasište i blistavu kosu
1

PRAVILAN ODABIR PROIZVODA

Kako bi kosa bila sjajna i njegovana, a vlasište zdravo važno je izabrati odgovarajuće proizvode koji će udovoljavati vašim potrebama.
2

NE TRLJAJTE KOSU

Grubo trljanje mokre kose ručnikom dovodi do pucanja i oštećivanja vlasi. Nakon pranja kosu nježno posušite tapkanjem.
3

PREHRANOM DO ZDRAVIJE KOSE

Bez zdrave i uravnotežene prehrane nemoguće je imati zdravu, čvrstu, gustu i sjajnu kosu. Konzumacija crvenog mesa, jaja, špinata, leće, slanutka, brokule i orašastih plodova probudit će beživotnu kosu.
4

ZAUSTAVITE OPADANJE KOSE

Normalno je da kosa opada svakog dana, međutim, gubitak veće količine može značiti da se kosa stanjuje i prorjeđuje. Eucerin DermoCapillaire revitalizirajući šampon i tretman za kosu ojačavaju korijen kose i podržavaju njegovu opskrbu energijom.
5

IZBJEGAVAJTE SUŠILO ZA KOSU

Prevrući zrak iz sušila isušuje vlas, a može i dodatno nadražiti vlasište. Tijekom ljetnih mjeseci sušilo možete u potpunosti izbaciti, a tijekom zime kosu osušile polovično te ju ostavite da se do kraja osuši na zraku.
6

RIJEŠITE SE PAMUČNE JASTUČNICE

Satenske jastušnice pravi su izbor ukoliko želite da vaša kose bude zdrava, njegovana i prekrasna.
7

KORISTITE NJEŽAN ŠAMPON

Eucerin DermoCapillaire pH5 šampon bez alkalnih sapuna nježno čisti vlasište i omekšava kosu.
Eucerin njega

Zdrava kosa započinje sa zdravim vlasištem!

Nasljedni gubitak kose je najčešći razlog stanjivanja i opadanja kose kod muškaraca i žena. Eucerin duo protiv opadanja kose: DermoCapillaire revitalizirajući šampon i DermoCapillaire revitalizirajući tretman za kosu klinički i dermatološki dokazano odgađaju stanjivanje kose uzrokovano nasljednim gubitkom kose.
Saznajte više
Prhut se javlja uslijed skraćivanja procesa obnove stanica vlasišta, što uzrokuje ljuštenje rožnatog sloja stanica kože koje tvore vidljivu prhut u obliku bijelih pahuljica. Eucerin DermoCapillaire šampon protiv prhuti učinkovito kontrolira masnu prhut i umiruje osjećaj svrbeža te nježno čisti vlasište i kosu.
Saznajte više
Žarenje, trnci, bol, svrbež i crvenilo simptomi su osjetljivog vlasišta. Eucerin DermoCapillaire pH5 šampon čisti i omekšava kosu te pri tom zadržava prirodni obrambeni mehanizam vlasišta.
Saznajte više

Kako ste ocijenili Eucerin njegu

Nakon dugo vremena sam pronašao šampon koji ne iritira moje vlasište i koji koristim sa olakšanjem jer mojoj kosi daje jedan predivan izgled zdrave i njegovane kose. Dugo godina imam problema sa perutanjem i osjetljivim vlasištem i nakon savjetovanja sa dermatologom počeo sam koristiti ovaj šampon. Šampon je u isto vrijeme i nježan i blag za tjeme a istovremeno učinkovito uklanja moje dugogodišnje probleme sa lakoćom. Od mene veliki +++

Eucerin DermoCapillaire pH5 šampon

Dubravko Badalić

Saznajte više
Već godinama muku mučim s masnom prhuti i svrbežom vlasišta. Nakon isprobavanja proizvoda protiv prhuti većine brendova na tržištu spas sam uspjela pronaći u Eucerin DermoCapillaire šamponu protiv prhuti. Nježan za moje osjetljivo vlasište,a opet dovoljno učinkovit u uklanjanju prhuti.

Eucerin DermoCapillaire šampon protiv prhuti

Tena Pavelić

Saznajte više
Novi Eucerin šampon protiv ispadanja kose moje je novo otkriće! Već nekokoliko godina borim se s ispadanjem kose te sam na nagovor ljekarnika kupila ovaj šampon i tretman za vlasište. Malo je reći kako sam oduševljena! Već nakon 3 pranja primijetila sam veliku razliku te kosa opada bar 80% manje. Svakako ću nastaviti koristiti ovu komninaciju jer dokazano djeluje. Moje pohvale!

Eucerin DermoCapillaire revitalizirajući šampon

Ankica Delić

Saznajte više
Danas po treći put koristim Eucerin revitalizirajući tretman protiv stanjivanja kose i mogu reći kako sam oduševljena rezultatima. Već nakon prve primjene primjetila sam kako prilikom prolaska prstima kroz kosu ona znatno manje opada. Koristim ga zajedno s pripadajućim šamponom i rezultati su sjajni. Svaka pohvala i naravno preporuka!

Eucerin DermoCapillaire revitalizirajući tretman za kosu

Ana Punek

Saznajte više

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.

 

Kožne indikacije