Njega kože i psorijaza

PSORIJAZA

KAKO BRINUTI O KOŽI TIJELA S PSORIJAZOM

SAZNAJTE SVE O PRAVILNOJ NJEZI KOJA ĆE UBLAŽITI SIMPTOME PSORIJAZE

Njega kože sklonoj psorijazi

Terapije s lokalnom primjenom za psorijazu sastoje se uglavnom od emolijensa, hidratantnih krema, keratolitičkih agensa i kortikosteroida.
Saznajte više

Djeca oboljela od psorijaze

Imaju manji broj ljuskavih područja u odnosu na odrasle te uglavnom dobro reagiraju na liječenje. Ako su u pitanju ozbiljniji slučajevi, potreban je agresivniji tretman.
Saznajte više

Savjeti za prehranu

Uvođenjem zdravih namirnica osobe oboljele od psorijaze mogu osigurati dug period poboljšanja, a simptomi će biti blaži kad se bolest vrati opet.
Saznajte više

Uzrok pojave psorijaze

Liječnici nisu sigurni što je točan uzrok psorijaze, ali znaju kako bolest funkcionira. Uzročnici mogu biti genetika, infekcije, stres i lijekovi.
Saznajte više

Koje namirnice nije poželjno konzumirati ako imate psorijazu?

Određenim izborom namirnica može se utjecati na tijek psorijaze. Saznajte koje namirnice nikako ne biste smjeli konzumirati ako ste oboljeli od psorijaze.
Saznajte više
Korisni savjeti

Kako brinuti o koži oboljeloj od psorijaze?

Savjeti koji će vam pomoći ublažiti simptome psorijaze

Ulje noćurka - prirodno olakšanje za psorijazu

Ulje noćurka pomaže popraviti stanje brojnih kroničnih upalnih bolesti pa tako i psorijaze. Ovaj djelotvoran sastojak sadrži Eucerin AtopiControl linija njege.

Smanjite stres

Smatra se kako je jedan od okidača psorijaze stres pa ga je potrebno suzbiti što je više moguće. Probajte biti fizički aktivni i baviti se aktivnostima koje volite i koje vas opuštaju.

Ne izlažite se hladnoći

Niske temperature mogu pojačati simptome psorijaze pa ako im se izlažete, obucite se dovoljno toplo. S druge strane, izlaganje suncu ublažit će simptome psorijaze.
Njega kože i psorijaza

Potpuna njega za osobe oboljele od psorijaze

Jedinstvena i visokoučinkovita kombinacija aktivnih sastojaka koji djeluju zajedno na simptome psorijaze.

Čišćenje kože

Za čišćenje kože osoba oboljelih od psorijaze važno je izabrati nježno sredstvo s urejom, kao što je Eucerin UreaRepair ORIGINAL fluid za pranje s 5% ureje.
Saznajte više

Svakodnevna njega

Eucerin UreaRepair Plus losion za tijelo s 10% ureje i ceramidima sadržava jedinstvenu i visoko učinkovitu kombinaciju sastojaka koji pružaju koži sklonoj psorijazi trenutno olakšanje i intenzivnu, dugotrajnu hidratizaciju.
Saznajte više

Njega ruku

Eucerin UreaRepair PLUS krema za ruke s 5% ureje pruža trenutno olakšanje i intenzivnu, dugotrajnu hidratizaciju osobama oboljelim od psorijaze. Ojačava prirodnu kožnu barijeru i odgađa simptome suhe kože do 48 sati.
Saznajte više

Njega stopala

Psorijaza se može javiti i na stopalima pa se zbog suhoće preporučuje Eucerin UreaRepair PLUS krema za njegu stopala s 10% ureje koja obnavlja prirodnu zaštitnu barijeru kože kako bi se spriječio daljnji gubitak vlage.
Saznajte više
Birani sastojci

Jedinstveni i učinkoviti sastojci koji pomažu osobama oboljelim od psorijaze

Ključni sastojak preparata za njegu suhe kože

Urea je tvar koja na sebe veže vodu te tako kožu opskrbljuje vlagom i sprječava isušivanje. Omekšava kožu, održava poželjnu razinu vlage u koži i poboljšava njenu elastičnost. Preporučuje se koristiti kod raznih stanja kože koja uzrokuju suhu i prhutavu kožu.
Saznajte više

Sastojak bez kojeg nema dobre njegujuće kreme

Ceramid pospješuje oporavak i regeneraciju prirodne zaštitne barijere kože te sprječava suhoću i nadražaj. Neizostavan je sastojak visokokvalitetnih losiona i kremi za njegu suhe i izrazito suhe kože.
Saznajte više

Sastojak koji zadržava vlažnost

Prirodni čimbenici zadržavanja vlage ili NMF privlače i vezuju vlažnost u gornjem sloju kože te sprječavaju pojavu suhoće, ljuskica i oštećenja.
Saznajte više

Kako ste ocijenili Eucerin njegu

Ova krema je ispunila moja očekivanja. Koža na stopalima je mekana, njegovana i to nakon kraćeg roka mazanja. Ušteda i vremena i novaca. Nema masnog traga, a stopala nježna i glatka. Preporučam od srca!

Eucerin UreaRepair PLUS krema za njegu stopala sa 10% ureje

Sandra H.

Saznajte više
Moja koža zimi je izuzetno suha, posebno noge. Probala sam veliki broj proizvoda, ali nažalost nakon nekog vremena uz mazanje došla bih na isto. Prijateljica koja ima isti problem savjetovala mi je da probavu sa ovim losinom. Nakon već 2 mazanja moja koža je izgledala bolje. Oduševljena sam rezultatom!

Eucerin UreaRepair Plus losion za tijelo sa 10% ureje i ceramidima

Lidija

Saznajte više
Jako kvalitetan proizvod koji je ugodan za tuširanje, dovoljna sasvim mala količina, praktično pakiranje. Imala sam problem s suhom kožom koja je jako svrbila a pri nošenju uskih traperica iznutra bi bio bijeli sloj od perutanja kože. Uz domaći piling tijela i ovaj proizvod više nemam taj problem.

Eucerin UreaRepair ORIGINAL fluid za pranje sa 5% ureje

Marija M.R.

Saznajte više

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.

 

Kožne indikacije