Eczema itch relief from Eucerin

Manje češanja
više smijanja

Eczema itch relief from Eucerin

UPOZNAJ ANTONA

Atopijski dermatitis nije zabavan, ali Anton jest.

Zabavni i edukativni video zabavit će vaše dijete i skrenuti mu pažnju sa svrbeža i suhe kože

Lutke od čarapa sjajan su način da odvučete svoje misli od svrbeža i ogrebotina. Anton će vas upoznati s princezom Gorgonzolom i princom Mozzarellijem.

Najbolji savjeti od Antona

Naš majmunčić Anton zna kako držati atopičnu kožu sklonu svrbežu pod kontrolom.
Eczema relief with Anton

Vrijeme je za kupanje

"Majmuni se vole ponašati nestašno u kadi ili tušu. Ali nemojte ostati tamo predugo i koristite mlaku vodu umjesto vruće da bi vaša koža bila sretna."
Eczema skincare with Anton

Rashladite se

"Kreme koje h-h-h-hlade: tako je dobar osjećaj nanijeti ih na kožu. Svoju omiljenu hidratantnu kremu držite u hladnjaku kako bi dodatno godila koži. Ako želite svilenkasto glatku kožu poput moje, nemojte zaboraviti nanositi kremu nekoliko puta dnevno."
Eczema itch with Anton

Bez češanja

"Više grljenja i manje češanja molim. Znam da je teško, ali češanje samo još više pogoršava stvari. Navucite čarape na ruke i igrajmo se njima umjesto češanja."

Oboji me!

Eczema itch distraction: coloring in
"Majmuni vole šareni život.
I bojanjem svrbež prestaje.

Preuzmite sliku veselog majmunčića Antona i krenite."
Download
Savjeti za roditelje

Kako umiriti i njegovati atopijsku kožu djeteta?

Učinkovita njega kože ublažava većinu neugodnosti u akutnoj fazi i daje koži sve što joj je potrebno.
Eucerin AtopiControl

Njega specifična za pojedinu fazu

Atopijski dermatitis ima dvije faze: akutnu, gdje je koža najviše sklona iritacijama i neaktivnu, mirniju fazu između. Odaberite preparate za njegu kože posebno formulirane za pružanje njege u određenoj fazi.
Saznajte više
Čišćenje atopične kože

Nježno čišćenje

Odaberite preparate za čišćenje koji podržavaju, a ne uklanjaju prirodne lipide u koži. Koristite mlaku umjesto tople vode i ne zadržavajte se previše u kadi ili tušu i nježno njegujte atopijsku kožu.
Saznajte više

Redovita hidratacija

Osigurajte atopičnoj koži svakodnevnu njegu s preparatima koji dokazano jačaju kožnu barijeru. Koristite sastojke poput licochalcona A i ceramida.
Saznajte više

Trenutno olakšanje

Započnite borbu s kožom sklonom svrbežu jer češanje i grebanje samo pogoršava situaciju. Eucerin AtopiControl Akut krema za njegu kože sklone crvenilu sadrži jedinstveni kompleks aktivnih sastojaka koji brzo smiruju kožu tijekom akutne faze. Pogodna je za bebe starije od 3 mjeseca.
Saznajte više

Liječenje

Liječnik će preporučiti najbolje lijekove za Vaše dijete. Oralni i topički kortikosteroidi poput 1% hidrokortizonske kreme ublažit će simptome atopijskog dermatitisa.
Saznajte više

Kako spriječiti akutnu fazu atopijskog dermatitisa?

Teško je gledati kako dijete pati zbog atopične kože. Lijek za atopijski dermatitis nije poznat, ali pored učinkovitih lijekova i njege kože, ponekad pomažu i sljedeći.

Prepoznajte potencijalne okidače

Alergeni (poput peludi i dlaka kućnih ljubimaca) mogu izazvati reakciju. Alergija na hranu nije okidač u tolikoj mjeri, ali nekim roditeljima i njihovoj djeci je koža najviše sklona iritacijama zbog alergijske reakcije na hranu. Pokušajte voditi evidenciju o bilo čemu što bi moglo pogoršati simptome djetetu. Raspravite o svemu s doktorom.
Saznajte više

Nemojte pušiti

Znate da pušenje nije dobro za vas, ali jeste li znali da pasivno pušenje može pogoršati atopičnu kožu Vašeg djeteta?
Saznajte više

Prirodne tkanine

Umotajte dijete u nježne prirodne tkanine poput pamuka i lana i izbjegavajte materijale koji grebu, poput vune. Koristite nježni deterdžent i operite svu novu odjeću kako biste ukloniti sve kemikalije koje su se koristile u procesu proizvodnje.
Saznajte više
Rukavice protiv grebanja

Rukavice protiv grebanja kože

Koristite pamučne rukavice kako biste zaštitili osjetljivu kožu djeteta prilikom češanja. Neki roditelji su otkrili da pomažu i igračke, jer djeca mogu svrbjeti njih umjesto svoje kože.
Saznajte više
Rutina njege

Kako umiriti i njegovati atopičnu kožu?

Preparati za svakodnevnu njegu atopijskog dermatitisa prilagođeni akutnoj i neaktivnoj fazi

1. korak: Čišćenje

Očistite lice ujutro i navečer s Eucerin DermatoCLEAN mlijekom za čišćenje lica i tijelo s Eucerin AtopiControl Bath and Shower Oil . Ovi se preparati za njegu mogu koristiti tijekom akutne i neaktivne faze.

2. korak: Osnovna njega

Svakodnevna njega za razdoblja između akutnih faza
Nanesite odgovarajući preparat za dnevnu njegu. Izaberite između AtopiControl losiona (bogati losion za tijelo), AtopiControl kreme za njegu (gusta krema za određene dijelove tijela), AtopiControl kreme za ruke, AtopiControl kreme za lice.

2. korak: Njega u akutnoj fazi

Dodatna briga za vrijeme akutne faze
Nanesite AtopiControl akut kremu za njegu kako biste ublažili svrbež i poboljšali stanje kože. Na područja pogođena atopijskim dermatitisom nanesite Eucerin AtopiControl Akut kremu za njegu kože sklone crvenilu. To je idealan dodatak medicinskom liječenju atopične kože. Ako koristite lijekove, uzmite ih prije Eucerin AtopiControl Akut kreme za njegu kože sklone crvenilu.

3. korak: Ublažite svrbež i zaštitite kožu

Trenutno smirivanje svrbeža
AtopiControl njegujući sprej protiv podražaja na svrbež trenutno hladi kožu i smanjuje svrbež unutar 60 sekundi. Upotrijebite ga za trenutno i dugotrajno olakšanje kad god osjetite svrbež - bilo u akutnoj ili neaktivnoj fazi.

3. korak: Ublažite svrbež i zaštitite kožu od sunca

Zaštita od sunca
Atopična koža posebno je osjetljiva na sunčevu svjetlost. Nansitezaštitu od sunca svako jutro nakon preparata za njegu kože.

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.