Zaštita od sunca za suhu kožu

Kako zaštititi suhu kožu od sunca i isušivanja

Saznajte sve o pouzdanoj zaštiti

Kako sunce utječe na suhu kožu

Sunce i suh i vruć zrak mogu imati negativan utjecaj na kožu , posebno ako je i inače suha. Bore mogu postati dublje i izraženije i možete imati neugodan osjećaj zatezanja. Koži je potrebna posebna njega koja istovremeno djeluje na uzročnike suhe kože i sprečava nastanak bora.
Saznajte više

Zaštita od sunca za lice

Lice, ruke i dekolte su područja tijela najizloženija UV zračenju. Neka od oštećenja uzrokovanih djelovanjem sunca na kožu su preuranjeno starenje kože, hiperpigmentacija pa čak i rak kože.
Saznajte više

Zaštita od sunca za tijelo

Najbolji način da se izbjegne javljanje kožnih bolesti povezanih s izlaganjem suncu jest izbjegavati sunčevo zračenje. Kako to nije uvijek moguće ili poželjno, sljedeća najvažnija stvar jest zaštita od sunca.
Saznajte više

Kako se nositi sa suhom kožom lica

Suhi tip kože lica je koža lica sklona suhoći i uobičajenom osjećaju zatezanja i laganoj hrapavosti u nekim područjima. Postoji nekoliko uzroka suhe kože lica i njihovo razumijevanje pomoći će vam u otkrivanju relevantnih rješenja.
Saznajte više

Njega suhe i hrapave kože tijela

Suha koža može se pojaviti bilo gdje na tijelu, ali određena područja imaju veću vjerojatnost da postanu vrlo suha ili čak i gruba i ispucala.
Saznajte više
kako djeluje

Jedinstvena i učinkovita formula

Zaštita od sunca bez zatezanja

Pouzdana krema za zaštitu od sunca za lice koja smiruje osjetljivu i suhu kožu.
Saznajte više

Zaštita za suhu kožu

Ekstra lagani losion za zaštitu suhe i osjetljive smiruje suhu i osjetljivu kožu i štiti od oštećenja kože uzrokovanog suncem.
Saznajte više

Jedinstvena kombinacija sastojaka za suhu kožu

Formula klinički dokazano nadopunjuje lipide i vlagu u koži za trenutno olakšanje te odgađa simptome suhe kože do 48 sati
Saznajte više

Za suhu kožu sa znakovima starenja

Njega sadrži formulu s kombinacijom ureje i hijaluronske kiseline koje se istovremeno bore protiv uzroka vrlo suhe kože i bora.
Saznajte više

Trenutno olakšanje zatezanja i dugotrajno nahranjena koža

Suha koža lica često je uzrokovana poremećajem u prirodnoj proizvodnji lipida (odnosno masti) u koži. Eucerin Lipo-Balance krema intenzivno hrani kožu i obnavlja lipidni sloj.
Saznajte više

Dnevna rutina njege

za suhu kožu
1

ČIŠĆENJE

Očistite lice DermatoCLEAN mlijekom za čišćenje lica. Ovo blago, ali učinkovito sredstvo za čišćenje uklanja nečistoću i šminku te pomaže koži održati prirodnu ravnotežu hidratacije.
2

Njega

Nanesite Lipo-Balance kremu koja intenzivno hrani kožu i čini je njegovanom, opuštenom, glatkom i podatnom. Obnavljanjem lipidnog sloja, povećava se sposobnost kože za vraćanjem hidrolipidne zaštitne barijere, što rezultira dugotrajnom zaštitom od dehidracije.
3

Zaštita od sunca za lice

Zaštitite lice od sunca pouzdanom kremom za lice Eucerin Sensitive Protect koja smiruje osjetljivu i suhu kožu
4

Noćna njega

Nanesite Hyaluron-Filler UREA noćnu kremu koja pruža intenzivnu hidrataciju te svojom formulom s 5% ureje i hijaluronskom kiselinom smanjuje pojavu suhih linija i bora.
5

Njega tijela

Eucerin UreaRepair PLUS njega nadopunjuje lipide i vlagu u koži te je ostavlja mekom, zaglađenom i hidratiziranom.
6

Zaštitite kožu tijela od sunca

Zaštitite kožu tijela od sunca Eucerin Sensitive Protect ekstra laganim losionom za zaštitu od sunca SPF 50+ koji se odmah upija
Eucerin njega

Zaštita od sunca za suhu kožu

Eucerin Sensitive Protect krema za zaštitu kože lica od sunca koristi se ujutro s ili umjesto proizvoda za dnevnu njegu. Brzo se upija, a koža je odmah zaštićena. Može se koristiti u kombinaciji s njegom za suhu kožu kao što je Lipo-Balance ili Hyaluron-Filler+UREA.
Saznajte više
Eucerin Sensitive Protect ekstra lagani losion za zaštitu od sunca nanesite u dovoljnoj količini prije izlaganja suncu i ponovo nanesite - posebno nakon kupanja, znojenja ili brisanja ručnikom - za održavanje izvorne zaštite Smanjenje količine značajno smanjuje razinu zaštite.
Saznajte više
Suha koža vrlo je osjetljiva i važno je da nijedan preparat koji se koristi na suhoj koži ne nadražuje kožu i ne pridonosi uzrocima suhe kože. Eucerin Hyaluron-Filler UREA njega sadržava formulu s kombinacijom ureje i hijaluronske kiseline koje se istovremeno bore protiv uzroka vrlo suhe kože i bora.
Saznajte više
Eucerin Lipo-Balance krema s biotinom i ceramidom-3 intenzivno hrani kožu i čini je njegovanom, opuštenom, glatkom i podatnom. Obnavljanjem lipidnog sloja, povećava se sposobnost kože za vraćanjem hidrolipidne zaštitne barijere, što rezultira dugotrajnom zaštitom od dehidracije.
Saznajte više
Eucerin UreaRepair PLUS nudi široki asortiman njege koja uključuje sredstvo za čišćenje, losione za tijelo, kreme (uključujući proizvode za njegu ruku i nogu) i intenzivnu krema za lokalnu primjenu na problematičnim područjima izrazito suhe kože. Eucerin UreaRepair PLUS njega dostupna je s različitim koncentracijama ureje, koja se primjenjuje ovisno o težini suhoće kože.
Saznajte više

Kako ste ocijenili Eucerin njegu

Ovo je "must have" ljetna krema za svaku zensku torbu! Moje lice vam je zahvalno za ovu kremu!

Eucerin Sensitive Protect krema za zaštitu kože lica od sunca SPF 50+

Gordana B.

Saznajte više
Imam problema s perutanjem listova do kojeg vjerojatno dolazi od nošenja najlonki. Ova krema je spas jer baš lijepo nahrani, umiri i zagladi kožu. Preporučila sam je svim prijateljicama i kolegicama jer je odličan omjer cijene i kvalitete.

Eucerin UreaRepair Plus losion za tijelo sa 10% ureje i ceramidima

Vesna K.

Saznajte više
Krema je stvarno divna, a kako ima hijaluronske kiseline za smanjenje bora, kupila sam ju i mami, koja je isto tako oduševljena njome. Spas za suhu kožu!

Hyaluron-Filler UREA dnevna krema s 5% ureje i hijaluronskom kiselinom

Sofija Petrić

Saznajte više

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.

 

Kožne indikacije