Zaštita dječje kože od sunca

Sigurna dječja igra na suncu

uz Eucerin SUN njegu

Utjecaj sunca na kožu djece

Dječja koža zahtjeva vrlo visoku SPF zaštitu s UVA i UVB filterima. Idealno, obzirom na njihov aktivan život, krema za sunčanje trebala bi biti vodootporna.
Saznajte više

Kako zaštititi odjeću od žutih mrlja?

Zaštita od sunca je neophodna ali pojedini proizvodi za zaštitu ostavljaju žute tragove na odjeći koji ne odlaze ni nakon pranja.
Saznajte više

Koža beba i djece

Koža djece izgleda i funkcionira drugačije nego koža odraslih. Samozaštitni mehanizmi koji postoje kod zdrave odrasle kože nisu toliko razvijeni kod mlade kože pa bebe i djeca trebaju posebnu njegu kako bi njihova koža ostala zdrava.
Saznajte više

Kako UVA, UVB i HEV svjetlosne zrake utječu na kožu

Važno je biti svjestan utjecaja koje sunce ima na kožu i prakticirati "sigurno sunčanje" - ograničiti vrijeme provedeno na suncu, nositi zaštitnu odjeću i odabrati i primijeniti posebu formulaciju za zaštitu od sunca, posebno za osjetljivu dječju kožu.
Saznajte više
kako djeluje

Jedinstvena i učinkovita formula

Zaštita od sunca za djecu

Eucerin Sensitive Protect Kids sprej za zaštitu dječje kože od sunca SPF 50+ sadrži naprednu spektralnu tehnologiju koja kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA/UVB filtere za visoku UV zaštitu s likokalkonom A za neutraliziranje slobodnih radikala uzrokovanih UV i HEVIS svjetlošću.
Saznajte više

Mineralni losion za zaštitu od sunca za bebe i djecu

Bez kemijskih filtera, širokopojasni i fotostabilni sustav mineralnog filtriranja nudi visoki faktor zaštite s mikropigmentima koji reflektiraju UVA/UVB zrake izravno s površine kože. Mineralni losion za zaštitu od sunca također uključuje gliceretiničnu kiselinu koja podržava vlastiti mehanizam obavljanja DNA kože.
Saznajte više

pH5 za osjetljivu dječju kožu

Jedinstveni Eucerin pH5 sustav za ravnotežu obnavlja optimalnu pH vrijednost dječje kože i jača njezine prirodne obrambene mehanizme.
Saznajte više
Zlatna pravila

Zlatna pravila za zaštitu od sunca

Slijedite ova jednostavna pravila kako biste mogli uživati u suncu bez rizika za kožu!
1
Ne izlažite bebe i djecu mlađu od tri godine direktnoj sunčevoj svjetlosti.
2
Izbjegavajte boravak djece na suncu kad je sunce najjače. Na odmoru potražite relevantne lokalne informacije ili koristite odgovarajuće aplikacije.
3
Nanesite sredstvo za sunčanje na dječju kožu prije izlaganje suncu. Redovito ponavljajte nanošenje zaštite.
4
Zaštitite dijete odjećom, šeširom ili kapom i sunčanim naočalama.
Nanošenje

Nanošenje pravilnih količina

Losion za djecu mlađu od 6 godina

Nanesite na svako područje (2-11) izdašnu količinu sredstva za zaštitu od sunca koje odgovara dužini srednjeg prsta i polovici kažiprsta. Na područje glave i vrata (1) nanesite dvostruku količinu.
Saznajte više

Losion za djecu od 6 do 10 godina

Nanesite na svako područje (2-11) izdašnu količinu sredstva za zaštitu od sunca koje odgovara dužini srednjeg prsta i polovici kažiprsta. Za djecu stariju od 10 godina koristite upute za korištenje za odrasle.
Saznajte više

Sprej za djecu

Djeca mlađa od 6 godina (poprskajte 5 puta svako područje), 6-10 godina (poprskajte 7-10 puta svako područje), starija od 10 godina (poprskajte 10-15 puta svako područje).
Saznajte više

Kako ste ocijenili Eucerin njegu

S obzirom na to da naša djevojčica ima zbilja jako osjetljivu kožu, odlučili smo se za Eucerin - na preporuku pedijatrice. Meni je bilo najbitnije da se ne radi o proizvodu s kemijskim filterima te da je faktor 30 (kažu da je taj idealan). Uzeli smo upravo ovaj proizvod - i nismo požalili!

Eucerin Sensitive Protect Kids Mineral losion za zaštitu dječje kože od sunca SPF 30

Senka K.

Saznajte više
Od prvog trena kada sam kupila Eucerin sprej za sunčanje za svoju malenu nisam pogriješila. Sviđa mi se što ne ostavlja trag na odjeći, što se ne ispire odmah nakon prvog kupanja, što se lako nanosi i brzo upija.

Eucerin Sensitive Protect Kids sprej za zaštitu dječje kože od sunca SPF 50+

Suzana K.

Saznajte više

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.

 

Kožne indikacije