• 1/7 Hyaluron-Filler noćna krema
 • 2/7 Hyaluron-Filler noćna krema
 • 3/7 Hyaluron-Filler noćna krema
 • 4/7 Hyaluron-Filler noćna krema
 • 5/7 Hyaluron-Filler noćna krema
 • 6/7 Hyaluron-Filler noćna krema
 • 7/7 Hyaluron-Filler noćna krema
 • 1/7 Hyaluron-Filler noćna krema
 • 2/7 Hyaluron-Filler noćna krema
 • 3/7 Hyaluron-Filler noćna krema
 • 4/7 Hyaluron-Filler noćna krema
 • 5/7 Hyaluron-Filler noćna krema
 • 6/7 Hyaluron-Filler noćna krema
 • 7/7 Hyaluron-Filler noćna krema

Eucerin Hyaluron-Filler Refill noćna krema

0.0
0 recenzija
Upotrijebljeno 90% manje plastike u odnosu na standardno Hyaluron-Filler pakiranje
Ambalaža za ponovno punjenje izrađena je od 91,7% recikliranog papira
Nova generacija Hyaluron-Filler njege: Anti-age noćna krema s hijaluronskom kiselinom, saponinom i enoksolonom

Anti-age noćna krema s 3X Hyal Effectom

 1. Ispunjava
 2. Stimulira
 3. Štiti

Subija proces starenja. Za vidljivo glatku, blistaviju kožu mladenačkog izgleda. Refill - ponovno punjenje za Hyaluron-Filler noćnu njegu može se koristiti u kombinaciji s bilo kojom Eucerin teglicom za njegu lica. Ušteda više od 16 tona plastike godišnje. *Godišnja ušteda na temelju interne jednogodišnje prognoze.

 

 

*Izvor: IQVIA Hrvatska-prema vrijednosnoj prodaji iz veledrogerije u hrvatske ljekarne 2020.- 2023. godine/tržište dermokozmetike u kategoriji njege protiv starenja kože.

Održivost i odgovornost

Bez mikroplastike (prema definiciji UNEP-a)

Vanjska ambalaža izrađena od FSC certificiranog papira

Saznajte više o programu 'Recikliram i dobivam'.

Više o njezi

Noćna krema s hijaluronskom kiselinom

Kako starimo, vlastita proizvodnja hijaluronske kiseline u našoj koži se smanjuje uzrokujući da koža stvara bore i izgleda starije.
Eucerin Hyaluron-Filler noćna krema s 3X Hyal učinkom suzbija ovaj proces:

1. Ispunjava: Visoko i niskomolekularne kiseline hidriraju i popunjavaju bore.
2. Stimulira: Antioksidans, Saponin, aktivira vlastitu proizvodnju hijaluronske kiseline u koži do 256% i štiti kožu od slobodnih radikala.
3. Štiti: Enoksolon smanjuje brzinu razgradnje hijaluronske kiseline za više od 50%.


Eucerin Hyaluron-Filler noćna krema rješava prve znakove starenja. Uočljivo popunjava fine linije pa čak i duboke bore za mladenački izgled dok podržava regeneraciju kože. Eucerinova jedinstvena kombinacija visoke i niske molekularne hijaluronske kiseline, glicin saponina i enoksolona vidljivo popunjava čak i dubokih bore. Visokomolekularna hijaluronska kiselina poboljšava hidraciju i zaglađuje najdublje slojeve kože, dok niskomolekularna hijaluronska kiselina, koja je 40 puta manja1, prodire dalje u epidermalne slojeve kože odakle nastaju dublje bore. Antioksidans glicin-saponin podržava proizvodnju hijaluronske kiseline u sloju kože gdje nastaju najdublje bore i štiti od slobodnih radikala. Enoksolon štiti hijaluron kože od propadanja, a dekspantenol podržava proces regeneracije kože preko noći.

1 - U usporedbi s visoko molekularnom hijaluronskom kiselinom koja se također koristi u formuli.

Kako koristiti

Uputa za korištenje

Za vašu svakodnevnu rutinu

Čišćenje

Očistite kožu Eucerin DermatoClean [HYALURON] mlijekom za čišćenje (za suhu kožu) ili Eucerin DermatoClean [HYALURON] gelom za čišćenje (za normalnu do mješovitu kožu). Upotrijebite Eucerin DermatoClean [HYALURON] odstranjivač šminke na očima kako biste uklonili i posljednje tragove šminke s očiju.

Više teksta

Toniranje

Blazinicom nanesite Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] tonik za lice kako biste kožu pripremili za nanošenje njege.

Više teksta

Sastojci

Hijaluronska kiselina
Hijaluronska kiselina smanjuje pojavu finih linija i bora

Kako djeluju zajedno

Srž jedinstvene Eucerin Hyaluron-Filler formule jedinstvena je kombinacija visoko i nisko molekularne hijaluronske kiseline:

 • Visokomolekularna hijaluronska kiselina (također poznata kao dugolančana hijaluronska kiselina) ostaje na površini kože kako bi poboljšala hidraciju u najudaljenijem sloju epidermisa – gdje nastaju fine linije i bore.
 • Molekule u niskomolekularnoj hijaluronskoj kiselini (također poznatoj kao kratkolančana hijaluronska kiselina) su 40 puta manjeod onih u visokomolekularnoj hijaluronskoj kiselini i stoga mogu prodrijeti dalje u slojeve epiderme gdje potiče vlastitu proizvodnju hijaluronske kiseline u koži.

U većini formula hijaluronska kiselina kombinirana je s bioaktivnim antioksidansom glicin saponinom koji prodire još dublje, u dermalne slojeve kože, potičući proizvodnju hijaluronske kiseline i vraćajući vlagu tamo gdje nastaju dublje bore. Nadalje, štiti kožu od slobodnih radikala.

Hyaluron-Filler formula nove generacije također sadrži enoksolon, aktivni sastojak koji usporava stopu razgradnje vlastite hijaluronske kiseline kože inhibicijom hijaluronidaze.

Rezultat: 200% više hijalurona.
Fine linije i bore primjetno su popunjene. Za glatku, blistavu i mlađu kožu.


1 Standardna jedinica za mjerenje mase atoma je kilo Dalton (kDa). Dugolančana hijaluronska kiselina ima kDa 2000, a kratkolančana hijaluronska kiselina ima kDa 52. Obje su sadržane u formulama Hyaluron-Filler i Hyaluron-Filler + Elasticity.

FAQ (10)

Potpuna rutina njege

Vrijednosti našeg brenda

Pioniri u njezi kože

Pružamo holistički dermo-kozmetički pristup kako bismo zaštitili vašu kožu, održali ju zdravom i sjajnom.

Preporuke dermatologa

Surađujemo s vodećim partnerima - dermatolozima i ljekarnicima diljem svijeta na stvaranju inovativnih i učinkovitih preparata za njegu kože kojima mogu vjerovati i preporučiti.

Posvećenost inovacijama

Više od 100 godina, posvetili smo se istraživanju i inovacijama na području znanosti o koži. Vjerujemo u stvaranje aktivnih sastojaka i umirujućih formula s visokom podnošljivošću koje vam pomažu da kvalitetnije živite svoj život iz dana u dan.

Povezani članci