Recikliram i dobivam

Zamijenite praznu Eucerin ambalažu za novu njegu

Eucerin koži posvjećuje svu svoju strast i stručnost, ali uz pružanje njege za zdravu i lijepu kožu preuzima odgovornost i za okoliš. Dermokozmetička njega s klinički dokazanom učinkovitošću iza koje stoji više od 120 godina inovacija pažljivo je formulirana kako bi učinila kožu zdravom, vratila samopouzdanje i očuvala planet. 

Uključite se i vi u krug održivosti: sačuvajte praznu ambalažu Eucerin njege, donesite u odabrane Farmacia lokacije i zamijenite za vrijedan Eucerin poklon.

KAKO SUDJELOVATI

Pratite korake i praznu Eucerin ambalažu zamijeniti za novu njegu

Recikliram i dobivam

Sačuvajte minimalno 6 praznih ambalaža Eucerin njege jer uz njih kupovina vrijedi više! U promociji ne sudjeluje Eucerin pH5 sindet bez sapuna, a dvije ambalaže Eucerin lip Active balzama za usne 10 ml računaju se kao jedan proizvod. Praznu ambalažu je potrebno donijeti u odabrane Farmacia lokacije.

 

Povezani članci

Vrijednosti našeg brenda

Pioniri u njezi kože

Pružamo holistički dermo-kozmetički pristup kako bismo zaštitili vašu kožu, održali ju zdravom i sjajnom.

Preporuke dermatologa

Surađujemo s vodećim partnerima - dermatolozima i ljekarnicima diljem svijeta na stvaranju inovativnih i učinkovitih preparata za njegu kože kojima mogu vjerovati i preporučiti.

Posvećenost inovacijama

Više od 100 godina, posvetili smo se istraživanju i inovacijama na području znanosti o koži. Vjerujemo u stvaranje aktivnih sastojaka i umirujućih formula s visokom podnošljivošću koje vam pomažu da kvalitetnije živite svoj život iz dana u dan.