ZAŠTITA OD SUNCA MASNE I AKNAMA SKLONE KOŽE

KAKO ZAŠTITITI KOŽU BEZ SUVIŠNOG SJAJA

SAZNAJTE SVE O POUZDANOJ ZAŠTITI

Zaštita od sunca i akne

Pretjerano izlaganje suncu bez odgovarajuće zaštite može potaknuti uzroke i okidače za nastanak akni i pogoršati stanje kože. Saznajte kako kako istovremeno uživati u suncu i njegovati kožu sklonu aknama.
Saznajte više

Utjecaj sunca na kožu sklonu aknama

Pojedine osobe s kožom sklonom aknama primjećuju pogoršanje stanja kože i povećanje broja akni tijekom ljetnih mjeseci. Sunčeva svjetlost može i potaknuti nastanak posebne vrste akni poznate kao Acne Aestivalis (Mallorca Acne).
Saznajte više

Idealna rutina njege masne i aknama sklone kože

Ako je vaša koža problematična ili sklona aknama imat će koristi od svakodnevne rutine njege i zbog preparata posebno namjenjenih njenim potrebama.
Saznajte više

Kako ublažiti mrlje od prištića?

Nepravilnosti na koži mogu uzrokovati probleme s pigmentacijom u slučaju pretjeranog izlaganja suncu, a medicinski tretmani za liječenje simptoma akni mogu povećati osjetljivot kože na UV zrake
Saznajte više
kako djeluje

Jedinstvena i učinkovita formula

Zaštita od sunca bez sjaja

Pouzdana zaštita od sunca za lice za masnu kožu sklonu aknama s učinkom protiv sjaja do 8 sati.
Saznajte više

Zaštita za kožu sklonu aknama

UVA i UVB zaštita za osjetljivu kožu, uključujući kožu sklonu aknama, za tijelo.
Saznajte više

Učinkovita njega za masnu i aknama sklonu kožu

Eucerin DERMOPURE njega je posebno formulirana kako bi spriječila glavne uzročnike masne i aknama sklone kože.
Saznajte više

inovativna tehnologija

Eucerin zaštita od sunca za kožu sklonu aknama

Dnevna rutina njege

za masnu i aknama sklonu kožu
1

ČIŠĆENJE I TONIRANJE

Očistite lice DERMOPURE gelom za čišćenje i tonirajte ga DERMOPURE osvježavajućim losionom za lice.
2

Njega

Nanesite DERMOPURE matirajući fluid s osmosatnim učinkom protiv sjaja.
3

Zaštita od sunca za lice

Zaštitite lice od sunca Oil Control Dry Touch gel-kremom SPF 30 za masnu kožu sklonu aknama s učinkom protiv sjaja do 8 sati.
4

Prekrijte manje nepravilnosti

Prekrijte manje nepravilnosti Eucerin DERMOPURE obojanim stik za prikrivanje koji istovremeno djeluje na akne.
5

Zaštita od sunca za tijelo

Pouzdana zaštita od sunca kožu sklonu aknama Eucerin Sensitive Protect Transparent sprej za zaštitu od sunca SPF 50 za tijelo umiruje kožu i štiti od oštećenja kože uzrokovanog suncem.
6

Umirite kožu lica nakon sunčanja

Intenzivno hidratizirajte kožu s Eucerin DERMOPURE dopunskom umirujućom kremom.
Eucerin njega

Zaštita od sunca bez suvišnog sjaja

Oil Control Dry Touch gel-krema je pouzdana krema za zaštitu od sunca za lice za masnu kožu sklonu aknama s učinkom protiv sjaja do 8 sati. Tehnologija kontrole mašćenja i reguliranje sebuma s L-karnitinom i upijajućim mikro česticama pruža koži trenutačni učinak suh na dodir i dugotrajan učinak protiv sjaja do osam sati.
Saznajte više
Eucerin Sensitive Protect Transparent sprej za zaštitu od sunca i Eucerin Sensitive Protect Dry Touch sprej prozirni su i nemasni sprejevi koji se brzo upijaju i ne maste kožu. Idealni su za kožu sklonu aknama.
Saznajte više
DERMOPURE njega sadrži nježna, ali učinkovita sredstva za čišćenje te proizvode za njegu posebno razvijene za kožu sklonu aknama koji se mogu koristiti i uz medicinsku terapiju protiv akni. Klinička i dermatološka istraživanja su dokazala da su učinkoviti za masnu i aknama sklonu kožu te vrlo djelotvorni za tretiranje i olakšavanje simptoma problematične kože.
Saznajte više

Kako ste ocijenili Eucerin njegu

Savršena krema u ljetnim danima za moju masnu problematičnu kožu sklonu aknama, te isto tako i opeklinama od sunca. Jedina je krema koja mi ne pogoršava stanje kože već poboljšava!

Oil Control Dry Touch gel-krema SPF 30

Petra Celinger

Saznajte više
Eucerin sprej SPF 30 je odličan proizvod , koji ne ostavlja masne tragove, brzo se upija a što je najvažnije koža pod njim diše i odlično štiti protiv opasnih sunčevih zraka kada se nalazite na plaži, gradu ili planini.

Eucerin Sensitive Protect Transparent sprej za zaštitu od sunca SPF 30

Martina

Saznajte više
Dermopure gel za čišćenje je tako nježan prema koži, a istovremeno je dubinski čisti. Osobno ga koristim nekoliko puta tjedno, ne svakodnevno, i odličan mi je za uklanjanje mitesera. Također, povremeno ga koristim i za gornji dio leđa, prlikom tuširanja jer mi koža bude čišća i blistavija. Još jedna veliki plus ovog proizvoda je da ima antibakterijska svojstva

Eucerin DERMOPURE gel za čišćenje lica

Alenka Šljivečka

Saznajte više
Nemam izrazito prištavu kožu na licu, ali imam sklonost povremenom izbijanju akni, pogotovo ako pojedem nešto masno ili ako prestanem redovito koristiti potrebnu njegu. Bitno mi je i da je preparat nekomedogen. To je odlika DERMOPURE matirajućeg fluida.

DERMOPURE matirajući fluid

Ljiljana Martan

Saznajte više
Otkako sam otkrila Eucerin DERMOPURE stick za prikrivanje jedino njega koristim na svojim prištićima i aknama i mogu reći kako sam prezadovoljna. Nijansa je odlična te se nepravilnosti više ne vide kroz podlogu.

Eucerin DERMOPURE obojani stik za prikrivanje

Lorena Klarić

Saznajte više
Eucerin DERMOPURE dopunska umirujuća krema hidratantna je krema za moju masnu i aknastu kožu. Bez obzira na masnoću, neki mi proizvodi za akne isušuju kožu pa mi ova krema pomaže ublažiti suhoću.

Eucerin DERMOPURE dopunska umirujuća krema

Ruža Matika

Saznajte više

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.

 

Kožne indikacije