Potpuna njega za ljetno osvježenje

Poklanjamo vam 20 Eucerin poklon paketa!

Nagradni natječaj „Moje ljetno osvježenje“

Eucerin se pobrinuo da ovog ljeta ne zaboravite na važnost hidratacije tijekom vrućih dana. Paket ljetne hidratacije čini čak 4 Eucerin preparata: Hyaluron sprej, DermatoCLEAN [HYALURON] micelarna pjena, Hyaluron-Filler hidratantni booster te AQUAporin ACTIVE okoloočna krema

Sve što trebate napraviti je pratiti Eucerin na društvenim mrežama Facebook i Instagram i odgovoriti na nagradno pitanje; možete sudjelovati do 16.07.2021. Sudjelujte i ne propustite osvojiti bogate nagrade.

Pravila Nagradnog natječaja možete pročitati OVDJE.

Eucerin potpuna njega za ljetno osvježenje s hijaluronskom kiselinom

Pružite koži osvježenje svaki dan

Uz savjete makeup umjetnice Simone Antonović

PRIPREMITE KOŽU ZA LJETO

Saznajte sve o Eucerin njezi za pomlađivanje i osvježavanje kože

Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] njega

Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] je potpuna linija za čišćenje prilagođena različitim tipovima i indikacijama kože. Sadrži blage, ali učinkovite preparate za čišćenje koji sprječavaju isušivanje kože.
Online narudžba

Eucerin Hyaluron-Filler hidratantni booster

Hidratantni i osvježavajući gel koji koži trenutno pruža vlažnost i povećava hidrataciju do 24 sata. Vidljivo ispunjava fine linije za glatku kožu zdravog izgleda. Rješava problem dehidriranosti kože, a pogodan je za sve tipove kože.
Online narudžba

Eucerin Hyaluron osvježavajući sprej za lice i tijelo

Hyaluron osvježavajući sprej za lice i tijelo s visoko kvalitetnom hijaluronskom kiselinom i gluko-glicerolom pruža koži dugotrajnu hidrataciju. Sadrži koži srodnu pH vrijednost, a pogodan je za više nanošenja dnevno.
Online narudžba

Eucerin AQUAporin ACTIVE krema za područje oko očiju

Hidracijska krema koja pruža intenzivnu, 24-satnu hidraciju i smanjuje natečenost i tamne krugove oko kontura očiju.
Online narudžba
Dnevna hidratacija započinje čišćenjem

DermatoCLEAN s hijaluronskom kiselinom

DermatoCLEAN njegom se uklanjaju nečistoće, šminka, višak sebuma, a podržava se regeneracija kože.
Novu Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] micelarnu otopinu koja uklanja nečistoće i vodootpornu šminku bez isušivanja isprobalo je 100 Eucerin korisnika. Saznajte njihove dojmove!
Saznajte više
Novu Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] micelarnu otopinu koja uklanja nečistoće i vodootpornu šminku bez isušivanja isprobalo je 100 Eucerin korisnika. Saznajte njihove dojmove!
Saznajte više
Novu Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] micelarnu otopinu koja uklanja nečistoće i vodootpornu šminku bez isušivanja isprobalo je 100 Eucerin korisnika. Saznajte njihove dojmove!
Saznajte više

Potpuna rutina njege lica za ljetnu hidrataciju

1

ČIŠĆENJE

Kožu temeljito očistite odgovarajućim Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] sredstvom za čišćenje. Ako nosite vodootpornu maskaru, uklonite je prije čišćenja Eucerin [HYALURON] DermatoCLEAN odstranjivačem šminke na očima.
2

TONIRANJE

Njegu nastavite s nanošenjem Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] tonika za lice koji uklanja preostale tragove sredstava za čišćenje i priprema kožu za njegu. Ostavlja kožu čistom i osvježenom.
3

NJEGA

Nanesite odgovarajuću dnevnu ili noćnu hidratantnu kremu i kremu za okoloočno područje. Preporučujemo jednu od Eucerin linija njege s hijaluronskom kiselinom, te AQUAporin ACTIVE kremu za područje oko očiju koja poboljšava hidracijski sustav kože.
4

DODATNA NJEGA

Pružite koži dodatnu njegu s Eucerin Hyaluron-Filler hidratantnim boosterom nježnim masiranjem na dobro očišćenu kožu. Možete ga koristiti ujutro ili navečer.
5

ZAŠTITA

Koža lica svakodnevno je izložena suncu, stoga joj je potrebno pružiti posebnu i trajnu zaštitu uz Eucerin SUN njegu. Za trenutnu korekciju tena preporučujemo Eucerin Photoaging Control CC toniranu kremu SPF 50+ koja je dostupna u svijetloj i tamnoj nijansi.
6

DODATNA HIDRATACIJA

UV zračenje, visoke temperature i vlažnost zraka mogu oštetiti kožnu barijeru i zato joj je potrebna dodatna hidratacija. Eucerin Hyaluron osvježavajući sprej za lice i tijelo nanesite svaki put kad osjetite da je vašoj koži potrebno osvježenje. Pružit će trenutačnu, dugotrajnu hidrataciju i umiriti iritacije izazvane suhoćom.
HIDRATACIJA KOŽE I ODGAĐANJE PRIJEVREMENOG STARENJA KOŽE

Hijaluronska kiselina u svakodnevnoj rutini njege kože

Održavanje optimalne hidratacije ključno je za zdravu kožu, inače se koža isušuje i vizualno gubi sjaj i čvrstinu. Hijaluronska kiselina sprječava da koža izgubi previše vlage, stoga je od vitalnog značaja za hidrataciju kože. Svakodnevno čišćenje, hidratacija i zaštita od sunca s njegom bogatom hijaluronskom kiselinom pomoći će održati kožu hidriranom, zdravom i odgoditi vidljive znakove starenja kože.
Saznajte više
DVOSTRUKI HIDRATACIJSKI UČINAK

Njega lica s hijaluronskom kiselinom

1

TRENUTAČNA HIDRATACIJA

Nakon temeljitog čišćenja koži možete pružiti trenutačnu i dugotrajnu hidrataciju s Hyaluron osvježavajućim sprejem za lice i tijelo.
2

DODATNA HIDRATACIJA

Kad vam je potrebna dodatna hidratacija i njega tokom dana, također možete nanijeti Hyaluron osvježavajući sprej za lice i tijelo koji je pogodan za svakodnevnu upotrebu za sve tipove kože, uključujući osjetljivu.
3

ZA PRIRODNIJI IZGLED ŠMINKE

Eucerin Hyaluron osvježavajući sprej za lice i tijelo ima višenamjensku primjenu te se može koristiti i neposredno nakon nanošenja šminke kako bi bila dugotrajnija i izgledala prirodnije, bez izraženih suhih dijelova.

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.

 

Kožne indikacije