Nagradni natječaj: "Moje ljetno osvježenje"

Pratite Eucerin na društvenim mrežama, odgovorite na pitanje i osvojite vrijedan paket!

Hidratacija kože obvezna je tijekom vrućih ljetnih dana. Sve potrebne preparate za hidrataciju kože lica možete osvojiti ukoliko odgovorite na nagradno pitanje! Pratite Eucerin na društvenim mrežama Facebook i Instagram te u periodu od 15.06. do 16.07. možete osvojiti Eucerin paket ljetnog osvježenja u kojem se nalaze Hyaluron sprej za lice i tijelo, Hyaluron-Filler hidratantni booster, DermatoCLEAN [HYALURON] micelarna pjena te AQUAporin ACITVE krema za područje oko očiju.

Pravila nagradnog natječaja: "Moje ljetno osvježenje"

Članak 1: PRIREĐIVAČ

Priređivač nagradnog natječaja pod nazivom “Moja ljetno osvježenje” je (dalje u tekstu: „Nagradni natječaj“) Beiersdorf d.o.o., Radnička cesta 37a, 10 000 Zagreb (dalje u tekstu: „Priređivač“).

 

 Članak 2: TRAJANJE, SVRHA I MJESTO PROVOĐENJA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj se priređuje s ciljem promidžbe proizvoda Eucerin od strane Priređivača te s ciljem povećanja broja pretplatnika Newslettera na teritoriju Republike Hrvatske, sukladno ovim Pravilima. Nagradni natječaj traje od 15.06.2021. do 16.07.2021.

 

 Članak 3: PODRUČJE PROMOCIJE

Nagradni natječaj provodi se putem službene Eucerin Instagram stranice.

 

Članak 4: NAGRADNI FOND

Poklanjamo 20 paketa u kojima možete osvojiti sljedeće Eucerin preparate: Eucerin Hyaluron sprej, Eucerin Hyaluron-Filler hidratantni booster, Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] micelarnu pjenu te Eucerin AQUAporin ACTIVE kremu za područje oko očiju.

 

Članak 5: PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj osim radnika Organizatora i članova žirija kao i članova njihovih užih obitelji. Svaki Sudionik se za Nagradni natječaj može prijaviti neograničen broj puta, ali nagradu može osvojiti samo jednom.

 

Članak 6: NAČIN SUDJELOVANJA U NAGRADNOM NATJEČAJU

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je odgovoriti na pitanje ispod nagradnog posta na Eucerin Instagram stranici. 

Sve odgovore možete naći na Eucerin službenoj web stranici https://www.eucerin.hr/

 

Članak 7: ODABIR DOBITNIKA

Poklanjamo ukupno 20 Eucerin poklon paketa.Sretni dobitnici će biti izvučeni slučajnim odabirom. U obzir dolaze samo korisnici koji točno odgovore na pitanje. Svaki tjedan biramo četiri sretna dobitnika. Dobitnici će biti objavljeni ispod nagradnog posta.

1. krug 21.06. 
2. krug 28.06.
3. krug 05.07.
4. krug 12.07.
5. krug 19.05.

Članak 8: DOSTAVA NAGRADA

Dobitnicima će nagrade biti poslane preporučeno poštom. Rok za dostavu nagrade je 90 dana od dana proglašenja.

 

 Članak 9: SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Sudionici koji sudjeluju u Nagradnom natječaju nemaju pravo zahtijevati drugačije nagrade od nagrada navedenih u članku 4 ili u količinama, odnosno vrijednosti većim od onih koje su navedene u ovim Pravilima. U izvanrednim situacijama, Priređivač ima pravo poslati zamjenski proizvod umjesto nekog od navedenih proizvoda. Nagrade nije moguće zamijeniti za novac.

 

 Članak 10: POGREŠKE I NEPOTPUNE PRIJAVE

Priređivač ne odgovara za nepotpune i neispravne prijave. Priređivač i osobe koje sudjeluju u provođenju Nagradnog natječaja ne odgovaraju za moguću štetu, koja bi mogla proizlaziti iz nagrada ili pogodnosti. Nagradni natječaj može se otkazati, prekinuti ili staviti u stanje mirovanja samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći, u kojem slučaju se Priređivač oslobađa svih eventualno nastalih obveza prema Sudionicima. Sudionici će o otkazu, prekidu ili mirovanju Nagradnog natječaja biti obaviješteni na službenoj Eucerin Hrvatska internetskoj stranici https://www.eucerin.hr/. U slučaju da se u Nagradnom natječaju ne prijavi dovoljan broj Sudionika, dodijelit će se onoliko nagrada koliko je u Nagradnom natječaju sudjelovalo Sudionika. Odluka Priređivača o svim pitanjima vezanim uz Nagradni natječaj, odnosno primjeru ovih Pravila konačna je i obvezuje sve Sudionike.

 

 Članak 11: OSOBNI PODACI

Sudionici u Nagradnom natječaju sudjelovanjem, odnosno prijavom prihvaćaju ova Pravila te bez daljnjeg pitanja i odobrenja ovlašćuju Priređivača da prikuplja i obrađuje navedene osobne podatke u svrhu provođenja Nagradnog natječaja kako je ovim Pravilima specificirano, a sve sukladno Uvjetima korištenja i Pravilima privatnosti kako je definirano na internet stranici www.eucerin.hr. Za vrijeme trajanja Nagradnog natječaja prikupljeni podaci se mogu koristiti u marketinške svrhe (slanje promidžbenih, reklamnih ili promotivnih materijala te informiranje o novostima u ponudi, akcijama ili pogodnostima Priređivača), a sve sukladno Uvjetima korištenja i Pravila privatnosti uz prethodnu izričitu suglasnost Sudionika. Osobni podaci Sudionika prikupljeni prihvatom ovih Pravila, a sve sukladno Uvjetima korištenja i Pravilima privatnosti koristit će se do dovršetka Nagradnog natječaja. Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju Sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime i prezime može objaviti i koristiti od strane Priređivača Nagradnog natječaja bez naknade u tiskovnom, zvučnom, slikovnom i video materijalu s ciljem promidžbe proizvoda Priređivača. Priređivač će poduzeti sve razumno potrebne mjere da bi osigurao da se osobni podaci sudionika u Nagradnom natječaju obrađuju i koriste na siguran način i u suglasnosti s primjenjivim zakonodavstvom. Priređivač će pažljivo postupati i čuvati prikupljene osobne podatke, sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (Narodne novine broj 103/03, 118/06, 41/08, 130/11, 106/12), drugim odgovarajućim propisima te Pravilima privatnosti kako je definirano na internet stranici www.eucerin.hr. Sudionik u svakom trenutku može povući svoj pristanak, zatražiti promjenu ili ispravak već danih osobnih podataka i/ili zatražiti prestanak daljnje obrade osobnih podataka za sudjelovanje u Nagradnom natječaju, odnosno za korištenje u marketinške svrhe obavještavanjem Priređivača pisanom obavijesti dostavljenom na adresu Radnička cesta 37 a 18, 10000 Zagreb ili na e-mail adresu info@beiersdorf.hr.

 

Članak 12: PRIHVAĆANJE PRAVA I OBVEZA

Sudionik koji sudjeluje u Nagradnom natječaju prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila.

 

 

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.

 

Kožne indikacije