• 1/4 age-spot-correcting-hand-cream-spf-30
 • 2/4
 • 3/4
 • 4/4
 • 1/4 age-spot-correcting-hand-cream-spf-30
 • 2/4
 • 3/4
 • 4/4

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity korigirajuća krema za staračke pjege na rukama SPF30

5
2 recenzija
Vidljivo smanjuje staračke pjege
Pruža dugotrajnu 24h hidrataciju
Poboljšava zategnutost i elastičnost kože

Za sve tipove kože

Brzo upijajuća korigirajuća krema za staračke pjege na rukama sadrži patentirani sastojak thiamidol koji smanjuje pojavu tamnih mrlja i redovitom primjenom sprječava njihovo ponovno pojavljivanje. Krema za ruke brzo se upija, poboljšava elastičnost kože i pruža 24-satnu hidrataciju. SPF30 pruža dodatnu zaštitu od nastanka tamnih mrlja uzrokovanih suncem. Primjenjivati maksimalno 4 puta dnevno.  

 

Kupite online:

     

 

Više o njezi

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity korigirajuća krema za staračke pjege na rukama SPF30

Pigment melanin proizvode melanociti koji pružaju boju koži i prirodna su UV zaštita našeg tijela. Ipak povećana proizvodnja melanina i neravnomjerna raspodjela mogu uzrokovati pojavu staračkih pjega. Mnoge žene počinju primjećivati da se staračke pjege prirodno pojavljuju na rukama od 50. godine nadalje, obično kao rezultat izlaganja suncu tijekom godina ili zbog vrste melanina koji se stvara u koži.

Kako bismo smanjili pojavu staračkih pjega i spriječili njihovo ponovno pojavljivanje, kreirali smo Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity korigirajuću kremu za staračke pjege na rukama SPF30. Krema za ruke brzo se upija, poboljšava elastičnost kože, a također je nevjerojatno učinkovita u pružaju hidratacije, koža ruku je nahranjena tijekom cijelog dana.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity korigirajuća krema za staračke pjege na rukama SPF30 sadrži jedinstvenu formulu koja pruža brojne anti-age pogodnosti. Jedinstvena Eucerin kombinacija kratkolančane i dugolančane hijaluronske kiseline djeluje uz arktin koji vidljivo ispunjava duboke bore i ubrzava obnovu kolagena u stanicama kože. Sadrži i thiamidol, učinkovit i patentiran sastojak koji djeluje na pojavu hiperpigmentacije smanjujući proizvodnju melanina. Klinički i dermatološki dokazano smanjuje tamne mrlje i sprječava njihovo ponovno pojavljivanje. Prvi rezultati vidljivi su nakon dva tjedna i kontinuirano se poboljšavaju redovitom primjenom.

S UVA i UVB filtrima (SPF 30) korigirajuća krema pruža učinkovitu zaštitu od sunca i smanjuje mogućnost pojave mrlja od sunca. Staračke pjege na rukama su vidljivo smanjene, a koža izgleda ujednačeno i blistavo.

Klinički i dermatološki testirano i dokazano

Istraživanja dokazuju vrlo visoku učinkovitost i podnošljivost na koži.

Glavna otkrića

Istraživanje proizvoda u upotrebi (PiU) provedeno je na uzorku od 130 žena koje imaju staračke pjege na rukama u dobi između 50 i 65 godina. Preparat je testiran u razdoblju od dva i četiri tjedna sa sljedećim rezultatima:

 

 

Nakon 2 tjedna

Nakon 4 tjedna

Poboljšava zategnutost i elastičnost kože

98%

95%

Pruža intenzivnu hidrataciju

97%

95%

Pruža mladenački izgled kože ruku

91%

91%

Pruža ujednačen izgled kože

95%

94%

Sprječava ponovno pojavljivanje staračkih pjega (tamnih mrlja)

82%

81%

1 Beiersdorf AG, PiU, Italija, Rujan 2020 


Svojstva

 • brzo upijanje
 • blagog mirisa
 • nemasna formula
 • lagane teksture

Kako koristiti

Kako koristiti

 • Umasirati dok se krema u potpunosti ne upije
 • Njegu s thiamidolom primjenjivati najviše 4 puta dnevno
 • Za najbolje rezultati koristiti u večernjoj rutini 
 • Izbjegavati kontakt s očima

Koristite ovu njegu ako…

Imate vidljive staračke pjege na rukama. .

 

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity korigirajuća krema za staračke pjege na rukama SPF30 vidljivo smanjuje pojavu staračkih pjega i njihovo ponovno pojavljivanje.

 

Želite spriječiti ponovnu pojavu staračkih pjega.

 

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity korigirajuća krema za staračke pjege na rukama SPF30 sadrži aktivni sastojak thiamidol koji spječava ponovno pojavljivanje tamnih mrlja.

 

Imate zrelu kožu.

 

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity korigirajuća krema za staračke pjege na rukama SPF30 prikladna je za sve tipove zrele kože.

 

Pokušajte s nekim drugim proizvodom ako…

Tražite kremu za suhu, osjetljivu kožu na rukama.

Isprobajte Eucerin pH5 kremu za ruke koja štiti mikrobiom, obnavlja prirodne obrambene mehanizme kože i smanjuje osjetljivost.

Tražite kremu za izrazito suhu, grubu kožu na rukama.

Isprobajte Eucerin UreaRepair PLUS kremu za ruke s 5% ureje koja puža trenutno olakšanje + 48h odgode simptoma suhe kože.

Imate atopijski dermatitis i tražite odgovarajuću kremu za ruke.

Eucerin AtopiControl intenzivna krema za ruke regenerira i štiti kožu, sprječava suhe i crvene ruke te svrbež.

FAQ (2)

 • Koliko često je potrebno nanositi Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity korigirajuću kremu za staračke pjege na rukama SPF30?

  Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity korigirajuću kremu za staračke pjege na rukama SPF30 možete nanijeti na kožu do 4 puta dnevno jer sadrži aktivni sastojak thiamidol. Izbjegavajte direktan kontakt s očima.

 • Zašto je potrebno koristiti posebnu njegu za ruke?

  Koža na našim rukama izloženija je vanjskim nadražujućim čimbenicima više nego na bilo kojem drugom dijelu tijela. Učestalo pranje ruku znači da je koža na rukama često u kontaktu s vodom, sapunima, drugim kemikalijama i temperaturnim promjenama. Stabilna zaštitna funkcija štiti nas od vanjskih čimbenika i održava kožu hidratiziranom. Međutim, kada je oštećena kožna zaštitna barijera, koža može izgubiti vlagu, a ruke mogu izgledati izrazito suho, crveno i nadraženo.

5
2 Recenzije
2
0
0
0
0
 • Mila Škoro 23.10.2021.
  Vidiljivi rezlutati!
  Odlicna krema za ruke,posebno zimi,štiti nije masna male borice su nestale a fleke skoro i da se ne vide,vredi se kupiti ja ću je koristiti svaki dan do stare dane!
 • Sanja Timon. 9.5.2021.
  Top krema za ruke protiv starenja!
  Ovu kremu sam kupila,ali realno Nisam se nadala nekim čudom jer sam puno krema za ruku koristila protiv tamne mrlje i zborane ruke!Ali čudom za samo par dana razlika se vidjela a nakon 14 dana ruke su mi bile -50% bez fleka na ruke i glatka koža,koristim je i dalje,broj 1 krema za ruke!

Potpuna rutina njege

Vrijednosti našeg brenda

Pioniri u njezi kože

Pružamo holistički dermo-kozmetički pristup kako bismo zaštitili vašu kožu, održali ju zdravom i sjajnom.

Preporuke dermatologa

Surađujemo s vodećim partnerima - dermatolozima i ljekarnicima diljem svijeta na stvaranju inovativnih i učinkovitih preparata za njegu kože kojima mogu vjerovati i preporučiti.

Posvećenost inovacijama

Više od 100 godina, posvetili smo se istraživanju i inovacijama na području znanosti o koži. Vjerujemo u stvaranje aktivnih sastojaka i umirujućih formula s visokom podnošljivošću koje vam pomažu da kvalitetnije živite svoj život iz dana u dan.

Povezani članci