Pravilnom higijenom i njegom osnažite prirodnu zaštitu kože

Higijena i njega kože

Higijena i njega kože

Pomaže minimizirati mikroorganizme iz okoline

Eucerin njega za čistu i zdravu kožu

Specijalizirana Eucerin pH5 njega u svom asortimanu ima nježna sredstva za svakodnevno čišćenje kože koja podržavaju njezinu prirodu zaštitu i pomažu joj održati zaštitnu funkciju.
Online narudžba
Eucerin pH5

Kako smanjiti utjecaj mikroorganizama?

Koža je fizička barijera za prodor brojnim mikroorganizmima iz okoline. Svakodnevna higijena osnovna je mjera prevencije za virusne i bakterijske infekcije.

Higijena je ključna

Svakodnevna i pravilna higijena ključan je korak u smanjenju broja mikroorganizama koji utječu na pojavu virusa i bakterija. Loša higijena među glavnim je “krivcima” prenošenja virusnih bolesti zato je u dijelovima godine, kada smo više izloženi, posebno važno staviti naglasak na redovitu rutinu čišćenja kože.
Savjeti stručnjaka

Održite kožu zdravom uz savjete stručnjaka i Eucerin

Stručni savjeti specijaliste dermatovenerologije dr. med. Ružice Jurakić Tončić

Kako kožu ruku održati zdravom i njegovanom uslijed učestalog pranja otkriva dr. med Ružica Jurakić Tončić, specijalist dermatovenerologije Klinike za dermatovenerologiju KBC Zagreb i Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu
Saznajte više
Eucerin kupnja vrijedi više

Održite ruke čistima uz novo Eucerin pH5 uljno sredstvo za pranje ruku i osvojite POKLON uz kupnju!

Akcije i promocije
Održite svoje i ruke svojih najbližih zdravima i čistim uz novo Eucerin pH5 uljno sredstvo za pranje ruku uz čiju kupovinu na POKLON dobivate pH5 ulje za tuširanje.
Online narudžba

Smanjite utjecaj mikroorganizama na organizam

4 osnovna koraka
1

REDOVITO ČIŠĆENJE KOŽE

Redovito pranje kože osnovna je mjera za prevenciju bakterijskih i virusnih infekcija. Eucerin pH5 blagi gel za tuširanje čisti nježno, ali učinkovito pružajući koži zaštitu prirodnih obrambenih mehanizama. Blaga formula prikladna je za svakodnevno čišćenje normalne, suhe i osjetljive kože.
2

PRUŽITE KOŽI DODATNU NJEGU

Dodatna njega nakon tuširanja očuvat će kožu zdravom i sriječiti suhoću. Eucerin pH5 losion je blago ali učinkovito sredstvo za hidratizaciju posebno stvoreno kako bi koža bila otpornija i manje osjetljiva. Jedinstven Eucerin pH sustav ravnoteže sadrži citratni pufer koji obnavlja i podupire optimalnu pH vrijednost kože i dekspantenol - aktivni sastojak poznat po svojim regenerativnim svojstvima.
3

ČISTOĆA RUKU POLA JE ZDRAVLJA

Ruke su najizloženije mikroorganizmima u našoj okolini. Stoga je njihova higijena iznimno važna, jer se prljavim rukama i neposrednim ili posrednim kontaktom šire brojne zaraze. Kako bi ruke uslijed učestalog pranja ostale zdrave i njegovane nužna je dodatna zaštita. Eucerin pH5 blaga krema za ruke obnavlja prirodne obrambene mehanizme kože za dugotrajnu zaštitu i hidratiziranost.
4

Čišćenje kose i vlasišta

Mikroorganizmi zadržavaju se jednako na koži i kosi. Zato je čišćenje kose jednako važan korak u minimizaciji mikroorganizama iz okoline. Kako učestalo pranje ne bi nadražilo vlasište izaberite nježano, ali učinkovito sredstvo za čišćenje. Eucerin DermoCapillaire pH5 blagi šampon čisti i omekšava kosu te pritom zadržava prirodni obrambeni mehanizam vlasišta.
Higijena ruku

Pravilnom higijenom ruku zadržite mikroorganizme podalje od svoje kože

Redovito pranje ruku najvažnija je mjera sprječavanja širenja zaraznih bolesti. Kako bi uslijed učestalog pranja kožu ruku održali zdravom i spriječili isušivanje izaberite jednu od Eucerin krema za njegu.

Krema za osjetljive ruke

Eucerin pH5 je blaga, ali učinkovita krema za ruke koja obnavlja prirodne obrambene mehanizme kože i smanjuje osjetljivost za dugotrajnu zaštitu i hidratiziranost.
Saznajte više

Krema za nadraženu kožu

Eucerin AtopiControl intenzivna krema za ruke regenerira i štiti kožu, sprečava pojavu suhoće, crvenila i svrbeža kože. Prikladna je za nadraženu kožu sklonu atopijskom dermatitisu, u akutnoj fazi i razdoblju bez neugodnih simptoma.
Saznajte više
Eucerin UreaRepair PLUS krema za ruke s 5% ureje

Krema za suhu kožu

Eucerin UreaRepair PLUS krema za ruke sa 5% ureje pruža suhoj i gruboj koži ruku potrebnu dnevnu njegu. Formula klinički i dermatološki dokazano pruža trenutno olakšanje i intenzivnu, dugotrajnu hidratizaciju za suhe, grube ruke.
Saznajte više

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.

 

Kožne indikacije