Njega kože kod alergije na pelud – Sveobuhvatna linija

0 min čitanja
Prikaži više

Svatko tko pati od peludne groznice u proljeće i ljeto ono što svakako želi je brzo olakšanje i smanjenje simptoma alergije na pelud. Ono što većina ljudi ne zna: alergeni peludi ne ulaze u organizam samo kroz sluznicu, već i kroz kožu. Što je ranjivija prirodna zaštitna barijera kože to alergeni u nju lakše prodiru.

Dakle, želite li zadržati pelud dalje od sebe, obratite pažnju na svoju kožu koja mora biti zdrava, a njena zaštitna barijera netaknuta. Sljedeći preparati pomoći će vam u tome.

Linija njege specijalizirana za potrebe kože sklone alergijama

Ovdje ćete naći preparate za čišćenje i njegu koji jačaju prirodnu zaštitnu barijeru kože i najbolje odgovaraju vašim željama i potrebama.Također pročitajte više o Preparatima protiv alergija i Pravilnoj njezi koja smanjuje simptome alergije na pelud.

Vrijednosti našeg brenda

Pioniri u njezi kože

Pružamo holistički dermo-kozmetički pristup kako bismo zaštitili vašu kožu, održali ju zdravom i sjajnom.

Preporuke dermatologa

Surađujemo s vodećim partnerima - dermatolozima i ljekarnicima diljem svijeta na stvaranju inovativnih i učinkovitih preparata za njegu kože kojima mogu vjerovati i preporučiti.

Posvećenost inovacijama

Više od 100 godina, posvetili smo se istraživanju i inovacijama na području znanosti o koži. Vjerujemo u stvaranje aktivnih sastojaka i umirujućih formula s visokom podnošljivošću koje vam pomažu da kvalitetnije živite svoj život iz dana u dan.

Potpuna rutina njege