• (78)
Pročitajte recenzije Napišite recenziju

Eucerin intenzivni sprej protiv jakog i prekomjernog znojenja

Dugotrajna zaštita od jakog i prekomjernog znojenja

Ovaj dezodorans s blagom formulom dokazano štiti od neugodnih mirisa i pogodan je čak i za osobe s osjetljivom kožom ili kožom koja ne podnosi dezodoranse.

 

Dobitnik Cosmopolitan Beauty Awards 2017. u kategoriji dezodorans po izboru stručnog žirija. Saznajte više.

Eucerin intenzivni antitranspirant u spreju namijenjen je osobama koje pate od prekomjernog znojenja Njegova jedinstvena 72-satna formula pruža pouzdanu, dugotrajnu zaštitu od prekomjernog znojenja i neugodnih mirisa. Sadrži visoku koncentraciju dva vrlo učinkovita sastojka koji sprečavaju znojenje: aluminijev klorohidrat i aluminijev klorid Aluminijev klorid prodire duboko u znojne pore, pružajući tako dugotrajniju zaštitu između dva nanošenja. Klinička i dermatološka ispitivanja dokazala su smanjenje znojenja za 91 %.

KLINIČKA ISTRAŽIVANJA

Klinička ispitivanja pokazuju da se znojenje kod osoba s prekomjernim znojenjem smanjilo za 91 % uz učinkovitost do 72 sata .

Sastojci

Uputa za korištenje

  • Kako biste sveli znojenje na normalnu razinu, nanesite navečer na čistu, suhu i nenadraženu kožu.
  • Jutro poslije nanošenja normalno se istuširajte. Nema potrebe za dodatnom upotrebom dezodoransa.
  • Prva tri dana nanesite svaku večer - zatim svaku drugu večer ili po potrebi. 
  • Učestalost upotrebe s vremenom će se smanjiti. U slučaju nadraženosti kože, produljite stanku između dva nanošenja. Ako nadraženost potraje, prekinite upotrebu.
  • Ne dopustite da dođe u dodir s očima.
  • Ostavite da se osuši prije no što se odjenete kako ne bi nastale mrlje.
  • Držite podalje od djece.

Nanošenje Eucerin intenzivnog spreja protiv jakog i prekomjernog znojenja
Koristite svaki dan za maksimalnu učinkovitost

Što možete činiti, a što je bolje izbjegavati

Upotrebljavajte Eucerin intenzivni sprej protiv jakog i prekomjernog znojenja ako…

Isprobajte drugi proizvod ako...

Patite od problema prekomjernog znojenja.

Upravo ste se depilirali ispod pazuha:

Upravo ste se depilirali ispod pazuha. Isprobajte Eucerin Roll-on dezodorans za osjetljivu kožu pogodan za osjetljivu i depiliranu kožu

Nadraženost kože ne prolazi.

Česta postavljana pitanja

Kako djeluju antitranspiranti?

Antitranspiranti (također poznati kao antiperspiranti) djeluju na ekrine i apokrine žlijezde znojnice, smanjujući izlučivanje znoja. Obzirom da nastaje manje znoja primijetit ćete manje vlage i neugodnih mirisa. Većina antitranspiranata sadrži aktivne tvari aluminijev klorhidrat (ACH) i aluminijev klorid (AC). Molekule aluminijeva klorhidrata manje su i imaju nižu pH vrijednost od molekula aluminijeva klorida pa mogu prodrijeti još dublje u kanale za izlučivanje znoja i zatvoriti ih na duže razdoblje. Čak i male količine antiperspiranta mogu učinkovito smanjiti znojenje.

Što uzrokuje prekomjerno znojenje (hiperhidrozu)?

Neke osobe pojačano se znoje tijekom tjelovježbe ili kada je jako vruće. Mali broj osoba, međutim, pojačano se znoji neovisno o vanjskoj temperaturi, godišnjem dobu ili tjelesnoj aktivnosti. Njihovo stanje zove se hiperhidroza. Dva su glavna uzroka hiperhidroze

1. Primarna idiopatska hiperhidroza nema očitog uzroka. Javlja se u adolescenciji, ponekad i ranije, i sve je više dokaza da je nasljedna.

2. Sekundarna hiperhidroza javlja se kao posljedica inherentnog zdravstvenog stanja poput hipertireoze ili bolesti srca. Može se javiti i uslijed upotrebe nekih lijekova.

Overall Rating
  • (78)
5 od 5 bodova / 78 recenzija
5 Stars
78
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Uvijek nastojimo poboljšati svoje proizvode.
Recite nam svoje mišljenje i ocijenite naš proizvod.
Vivana,

Najbolji

Nikada više neću kupiti nijedan drugi proizvod.. nema boljega
Gordana Prpić,

Eucerin Anti- Transpirant intensive

Kao i mnogi koji se susreću sa prekomjernim znojenjem..u potrazi za odgovarajućim..konačno sam pronašla smirujuće zadovoljstvo najbolje učinkovite zaštite Eucerin Anti- Transpirant intensive zaštita 72 h.. savršena formula!!
juče danas sutra,

Odličan 5,

Izražavam moje oduševljenje proizvodom i zaista je veoma učinkovit,riješen dugogodišnji problem prekomjernog znojenja. Zanima me u tom smislu:Da li je u redu zaustaviti znojenje koje je prirodan proces i kako se to dugoročno može odraziti na organizam ? Realno mislim da bi moglo biti nekih problema ili možda griješim???
Dalila,

Tople preporuke

Moj spas, moje sve. Odkako sam ga otkrila više ne koristim niti jedan drugi dezić. Stvarno svi koji imate problema s neugodnim mirisom i jakim znojenjem morate probati Eucerin anti transpirant
Bojan Rodik,

Spas protiv znojenja

Eucerinov intenzivni sprej najbolji je kojeg sam pronašao na našem tržištu. Fizički sam aktivan, pogotovo terenski za vrijeme ljetnih vrućina, stoga se često i intenzivno znojim. Uz to si i brijem pazuhe, nakon čega je moja koža dodatno osjetljiva i negativno reagira na skoro svaki preparat. U jednom periodu nisam htio koristiti ništa kao after-shave, dok bih za probleme sa znojenjem raznorazne dezodorane raspršio po odjevnom predmetu iznad pazuha - da bih izbjegao doticaj s kožom. Nažalost, ta metoda nije riješila problem znojenja i neugodnog mirisa, pa sam morao pronaći ultimativno rješenje svojih problema. Ovaj Eucerinov sprej prvi je takav koji mi ne nadražuje kožu, već ju smiruje i osvježava. U prosjeku mi jedna bočica potraje po dva-tri mjeseca te ostajem vjeran Eucerinu.

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.