Eucerin Hyaluron-Filler + UREA – Znanstvena pozadina

2 min čitanja
Prikaži više

Eucerin ima dugu povijest otkrivanja novih inovativnih aktivnih sastojaka. Eucerin Hyaluron-Filler + UREA njega je kombinacija dvaju učinkovitih sastojaka koje Eucerin koristi - ureja rješava problem suhe kože, a hijaluronska kiselina izglađuje površinu kože i smanjuje tanke linije i bore. Dr. Alexander Filbry, voditelj Eucerin odjela za razvoja preparata za njegu tijela, bio je dio razvoja Eucerin Hyaluron-Filler + UREA njege.

Saznajte kako pravilno njegovati suhu kožu uz stručne savjete specijalistice dermatovenerologije dr. sc. Vesne Sredoja Tišma, dr.med.

Eucerin Hyaluron-Filler + UREA --> rješenje protiv bora za vrlo suhu kožu

Beiersdorf centar za istraživanje
Beiersdorf centar za istraživanje kože u Hamburgu.
znanstvenici
Znanstvenici iz različitih područja znanosti doprinose svojom stručnosti.

Suhoća kože i starenje kože međusobno su povezani; što je koža starija, to je sklonija isušivanju, a što je koža suša, to je sklonija stvaranju bora i beživotnom izgledu. Naš najuspješniji aktivni sastojak, ureja, pokazao je učinkovitost protiv suhe kože od pokretanja prvih preparata prije tridesetak godina.

Eucerin je među prvima ponudio rješenja za suhu kožu na bazi ureje. 

Ureja je aktivni sastojak koji mnogi koriste još od 1970-ih godina. Drugi važni aktivni sastojak je hijaluronska kiselina ključni sastojak u svim Eucerin Hyaluron-Filler + UREA preparatima.

Znali smo da naši korisnici ne zahtijevaju samo učinkovite preparate, nego i kozmetički ugodne teksture, stoga smo usmjerili našu dermatološku stručnost u pronalaženje najboljih kombinacija aktivnih sastojaka.

Naše je istraživanje otkrilo kakohijaluronska kiselina dugog lanca pomaže izgladiti površinske linije gotovo odmah po nanošenju i kako hijaluronska kiselina kratkog lanca podiže volumen kože hidratacijom dubljih epidermalnih slojeva. Kada se u kremi koristi u kombinaciji s prirodnim čimbenikom zadržavanja vlage, urejom, vidljivo se smanjuje stvaranje tankih linija i bora.

Od tog je razdoblja ova kombinacija dvaju tipa hijaluronske kiseline postala vrijedni aktivni sastojak za Eucerin, posebno u kombinaciji s ureom. Stoga se Eucerin Hyaluron-Filler Urea njega bori protiv suhoće kože i starenja kože u jednom jednostavnom preparatu.

animacija učinka ureje na suhu kožu

Daljnja istraživanja pokazala su da je kombinacija hijaluronske kiseline i ureje donijela do izvrsnog rješenja za kožu koja značajno pokazuje znakove starenja zbog suhoće.


Dr.sc. Alexander Filbry, voditelj Eucerin odjela za razvoj preparata za njegu tijela

 

Istraživanja su pokazala da Eucerin Hyaluron-Filler Urea formule intenzivno hidratiziraju suhu kožu, što dovodi do blistavog i mlađeg izgleda. Svi Eucerin Hyaluron-Filler + UREA preparati su nekomedogeni i ne sadrže mirise i bojila kako bi se umanjila iritacija kože.

rezultati studije

Kad smo ispitali Hyalaluron-Filler + UREA formule u dermatološkim ispitivanjima - kod dobrovoljaca prosječne dobi od 50 godina i sa suhom kožom lica i borama, one ne samo da su smanjile suhoću i pojavu bora, nego su i značajno smanjile ljuštenje, zategnutost i svrbež. Podnošljivost je dodatno dokazana u kliničkim studijama na pacijentima s atopijskim dermatitisom i psorijazom.

Od posvećene predanosti unapređenju dermatološke znanosti, u kombinaciji s dubokim razumijevanjem raznih kozmetičkih zahtjeva, Eucerin stručnjaci osmislili su kombinaciju učinkovitih sastojaka koji su sada široko prihvaćeni u održivoj njezi kože protiv starenja.

Vrijednosti našeg brenda

Pioniri u njezi kože

Pružamo holistički dermo-kozmetički pristup kako bismo zaštitili vašu kožu, održali ju zdravom i sjajnom.

Preporuke dermatologa

Surađujemo s vodećim partnerima - dermatolozima i ljekarnicima diljem svijeta na stvaranju inovativnih i učinkovitih preparata za njegu kože kojima mogu vjerovati i preporučiti.

Posvećenost inovacijama

Više od 100 godina, posvetili smo se istraživanju i inovacijama na području znanosti o koži. Vjerujemo u stvaranje aktivnih sastojaka i umirujućih formula s visokom podnošljivošću koje vam pomažu da kvalitetnije živite svoj život iz dana u dan.

Potpuna rutina njege