Potpuna zaštita od sunca uz dodatnu hidrataciju

Kožu lica potrebno je zaštititi prilikom svakog izlaganja UV zrakama, bez obzira na to provodite li dan na otvorenom s vašim najbližima, šetate li se, trčite ili planinarite. Sunce, u određenoj mjeri, može imati pozitivan utjecaj na raspoloženje, osigurati vitamin D, poboljšati cirkulaciju te ojačati metabolizam i produktivnost, ali pretjerano izlaganje vrlo je štetno. Također, glavni je uzročnik tamnih mrlja na koži i to je dodatni razlog zašto je potrebna pouzdana zaštita od sunca.

Eucerin SUN zaštita od sunca pruža sveobuhvatnu zaštitu od oštećenja uzrokovanog suncem, a Anti-Pigment njega posebno je formulirana kako bi smanjila hiperpigmentaciju.

Uslijed UV zračenja, visokih temperatura i vlažnosti zraka moguće je oštetiti kožnu barijeru i zato joj je potrebna dodatna hidratacija. Eucerin Hyaluron osvježavajući sprej za lice i tijelo nanesite svaki put kad osjetite da je vašoj koži potrebno osvježenje. Pružit će trenutačnu, dugotrajnu hidrataciju i umiriti iritacije izazvane suhoćom.

Da kvalitetna njega i zdrava koža uvijek moraju biti prioritet, zna i vodeća hrvatska make-up umjetnica Simona Antonović kojoj Eucerin njega pruža učinkovitu zaštitu od sunca, a novi Hyaluron osvježavajući sprej za lice i tijelo koristi kako bi njezin make-up bio dugotrajniji i izgledao prirodnije, bez izraženih suhih dijelova.

Eucerin dnevna rutina njege lica

Saznajte kako profesionalna make-up umjetnica Simona Antonović koristi Eucerin njegu kako bi svojoj koži pružila učinkovitu zaštitu od sunca i dodatnu hidrataciju.

Koraci u dnevnoj rutini njege lica ljeti

1

KOREKCIJA

Na mala područja hiperpigmentacije nanesite Eucerin Anti-Pigment spot korektor koji učinkovito smanjuje tamne mrlje i sprječava njihovo ponovno pojavljivanje.
2

ZAŠTITA

Za pouzdanu zaštitu od sunca isprobajte Eucerin Pigment Control fluid za zaštitu kože lica od sunca SPF 50+ koji sprječava hiperpigmentaciju uzrokovanu suncem.
3

DODATNA ZAŠTITA I KOREKCIJA TENA

Eucerin Photoaging Control CC tonirana krema za zaštitu lica od sunca SPF50+ u svijetloj nijansi pruža lagani ujednačeni ton te prirodno preplanuli izgled.
4

HIDRATACIJA I OSVJEZENJE

Nakon šminkanja nanesite novi Hyaluron osvježavajući sprej za lice i tijelo za dugotrajniji i prirodniji izgled make-upa, bez izraženih suhih dijelova.

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.

 

Kožne indikacije