Eucerin SUN zaštita od sunca

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D Serum

Potpuno rješenje za 3 dimenzije starenja kože

Starenjem se snižava razina kolagena i elastina što narušava strukturu dermalnog tkiva. Kako bi se očuvala elastičnost i smanjila hiperpigmentacija zreloj koži je potrebna posebno formulirana rutina njege. Inspiriran dermatološkim tretmanima Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D Serum učinkovito djeluje na 3 dimenzije starenja kože: hiperpigmentacija, bore i gubitak elastičnosti.

Eucerin anti-age inovacija

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D Serum

Eucerin njega

Za zrelu kožu

Inovativno rješenje za zrelu kožu

Inspiriran dermatološkim tretmanima inovativan Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D anti-age serum učinkovito djeluje na 3 dimenzije starenja kože.
Naručite odmah

Potpuno rješenje za 3 dimenzije starenja kože

Formula uključuje thiamidol - patentirani Eucerin sastojak koji djeluje na pojavu hiperpigmentacije smanjujući proizvodnju melanina.
Kako starimo bore postaju sve dublje. Inovativna kombinacija visoko i niskomolekularne hijaluroske kisline vidljivo ispunava duboke bore. Koža izgleda zdravo, pomlađeno i blistavo.
Aktivni sastojak arktin dokazano ubrzava obnovu kolagena u stanicama kože. U formuli, zajedno s hijaluronskom kiselinom, poboljšava elastičnost kože.

Vidljivi rezultati

Nakon samo 2 tjedna redovite primjene

 

Aktivni sastojci za vidljive rezultate

Upoznajte Eucerin sastojke

Patentirani thiamidol

Eucerin svakodnevno preuzima odgovornost i za okoliš – cjelokupna SUN njega je bez oksibenzona i oktinoksata za koje se smatra kako doprinose izbjeljivanju koralja i u potpunosti u skladu s ‘Havajskim zakonom o zaštiti koraljnih grebena'.
Saznajte više

Hijaluronska kiselina

Za brend Eucerin životinje su dragocjene stoga smo uvjereni da testiranje na životinjama, koje je u EU zabranjeno 2004., nije potrebno kako bismo potvrdili učinkovitost i sigurnost upotrebe naših proizvoda.
Saznajte više

Arktin

Zagađenje voda plastikom glavni je izazov našeg vremena zato je Eucerin odlučio do kraja 2020. u potpunosti ukloniti najlon kao sastojak i prilagoditi odgovarajuće formule preparata.
Saznajte više

Potpuna rutina njege za zrelu kožu

1.

Dodatna njega

Serum za smanjenje hiperpigmentacije nanesite prije dnevne ili noćne njege. Jedna pumpica seruma dostatna je za prekrivanje lica, vrata i dekoltea.
2.

Njega

Njegu nastavite odgovarajućom dnevnom ili noćnom hidratantnom kremom. Izaberite između Eucerin® Hyaluron-Filler + Elasticity dnevne njege SPF 15 ili SPF 30 za dan i Eucerin® Hyaluron-Filler + Elasticity noćne njege prije odlaska na spavanje.
3.

Okoloočna njega

Ne zaboravite na nježno područje oko očiju! Anti-age njega za područje oko očiju poboljšava elastičnost kože i vidljivo ispunjava duboke bore.
4.

Hidratantno ulje

Suho ulje za lice poboljšava elastičnost kože i podupire otpornost, koristite ga do dva puta dnevno - ujutro, navečer ili oboje. Nanesite ga prije ili poslije odgovarajućeg proizvoda za njegu. Možete ga i umiješati u dnevnu ili noćnu kremu i nanijeti zajedno.

Blogerice su isprobale inovativni Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D serum

Saznajte njihove dojmove

Beauty blogerice dobile su priliku testirati novu Eucerin inovaciju - Hyaluron-Filler + Elasticity 3D serum. Tijekom 4 tjedna vrijedno su bilježile dojmove koje su kasnije podijelile sa svojim čitateljima na blogu i društvenim mrežama. Saznajte kako je Eucerin serum, koji snažno djeluje na 3 dimenzije starenja kože, poboljšao svakodnevnu rutinu njege kože.

 

Blogericu @Anaviglam oduševio je novi Eucerin anti-age serum

Saznajte njezine dojmove nakon 4 tjedna primjene

Ivana Šušnja, koja se krije iza poznatog beauty bloga @Anaviglam, koristila je novi Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D serum svakodnevno tijekom 4 tjedna i vrijedno bilježila svoje dojmove. Otkrijte kako je primjenom nove Eucerin anti-age inovacije vidljivo poboljšava izgled svoje kože. 

'Moram priznati da me se ovaj serum najviše dojmio kao dio večernje njege jer se savršeno nadopunjava u moj večernji beauty ritual, kada ga koristim u kombinaciji s nešto agresivnijim kiselinama. Odmah po nanošenju čini kožu mekšom, glađom i nježnijom na dodir a kroz nekoliko trenutaka osjetite onaj ugodan i zdrav osjećaj vlastite kože. U mom slučaju hiperpigmentacijske mrlje nisu preizražene ali uvijek su prisutne na području čela, korištenjem ovog seruma vjerujem kako će s vremenom postati sve manje vidljive. Hidratacija je također izražena kod ovog seruma jer onaj osjećaj zategnutosti u potpunosti je nestao i to već nakon svega par primjena seruma.'

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.

 

Kožne indikacije