Nova generacija Hyaluron-Filler njege lica

Nova, održiva Hyaluron-Filler njega

Biološko pomlađivanje i revitalizacija za mladenački izgled kože

Struktura kože se mijenja kako starimo: pojavljuju se fine linije i prve bore te se produbljuju s vremenom. Kako koža postaje zrelija, čvrstoća, sjaj, a kasnije i elastičnost, postupno se smanjuju.

Fine linije i bore pojavljuju se kako se vlastita proizvodnja hijaluronske kiseline u našoj koži smanjuje uzrokujući stariji izgled kože.

Nova generacija Eucerin Hyaluron-Filler njege lica s 3x Hyal effectom posebno je formulirana za pružanje trostrukog učinka protiv starenja. 
1. Ispunjava bore: Visoko i niskomolekularna hijaluronska kiseline hidrira i popunjavaju bore.
2. Stimulira: Antioksidans glicin-saponin aktivira vlastitu proizvodnju hijaluronske kiseline u koži do 256 % i štiti kožu od slobodnih radikala.
3. Štiti: Enoksolon smanjuje brzinu razgradnje hijaluronske kiseline za više od 50 %.

99 % je potvrdilo: manje bora!

Eucerin Hyaluron-Filler posebno je formulirana njega za rješavanje prvih znakova starenja kao što su fine linije i bore. Eucerinova jedinstvena kombinacija visoko i niskomolekularne hijaluronske kiseline, glicin-saponina i enoksolona vidljivo popunjava duboke bore. Visokomolekularna hijaluronska kiselina poboljšava hidraciju i zaglađuje najdublje slojeve kože, dok niskomolekularna hijaluronska kiselina, koja je 40 puta manja1, prodire dalje u slojeve kože epiderme gdje nastaju dublje bore. Antioksidans glicin-saponin podržava proizvodnju hijaluronske kiseline u sloju kože gdje nastaju najdublje bore i štiti od slobodnih radikala. Enoksolon štiti hijaluron kože od propadanja.

Njega uključuje dnevnu kremu (SPF 15 za normalnu i mješovitu kožu ili suhu kožu i SPF 30), noćnu kremu i kremu za područje oko očiju koje odgovaraju svim tipovima kože. Za dodatne rezultate u svakodnevnu rutinu njege uključite: koncentrirani tretmannoćni piling i serummasku za intenzivnu hidraciju licakorigirajući serumhidratantni booster i Vitamin C booster.

1 U usporedbi s visokomolekularnom hijaluronskom kiselinom koja se također koristi u formuli.