Potaknite proizvodnju vlastitog hijalurona i kolagena

+200% hijalurona
+49% kolagena
ISPROBAJTE ODMAH

Uz Hyaluron-Filler rutinu aktivirajte tajnu mladosti vaše kože

Struktura kože se mijenja kako starimo: pojavljuju se fine linije i prve bore te se produbljuju s vremenom. Kako koža postaje zrelija, čvrstoća, sjaj, a kasnije i elastičnost, postupno se smanjuju.

Fine linije i bore pojavljuju se kako se vlastita proizvodnja hijaluronske kiseline u našoj koži smanjuje uzrokujući stariji izgled kože. Eucerin Hyaluron-Filler njega pruža višestruke učinke protiv starenja uz odlične rezultate:

  • +200% hijalurona
  • +49% kolagena
Hyaluron-Filler

Eucerin Hyaluron-Filler njega posebno je formulirana za rješavanje prvih znakova starenja kao što su fine linije i bore. Jedinstvena kombinacija visoko i niskomolekularne hijaluronske kiseline, glicin-saponina i enoksolona vidljivo popunjava fine linije, ali i duboke bore. Visokomolekularna hijaluronska kiselina poboljšava hidraciju i zaglađuje najdublje slojeve kože, dok niskomolekularna hijaluronska kiselina prodire dalje u slojeve kože epiderme gdje nastaju dublje bore. Antioksidans glicin-saponin podržava proizvodnju hijaluronske kiseline u sloju kože gdje nastaju najdublje bore i štiti od slobodnih radikala. Enoksolon štiti hijaluron kože od propadanja.

Hyaluron-Filler
Br.1 anti-age njega u hrvatskim ljekarnama

Uz Hyaluron-Filler rutinu aktivirajte tajnu mladosti vaše kože

 

Smanjite vidljive znakove starenja kože uz potpunu Hyaluron-Filler rutinu! Br.1 anti-age njega u hrvatskim ljekarnama klinički dokazano ispunjava fine linije i bore uz vidljive i dugotrajne rezultate na koži.

Odaberite anti-age protokol prema zahtjevima vaše kože

Saznajte kako brinuti o zreloj koži

Vrijednosti našeg brenda

Pioniri u njezi kože

Pružamo holistički dermo-kozmetički pristup kako bismo zaštitili vašu kožu, održali ju zdravom i sjajnom.

Preporuke dermatologa

Surađujemo s vodećim partnerima - dermatolozima i ljekarnicima diljem svijeta na stvaranju inovativnih i učinkovitih preparata za njegu kože kojima mogu vjerovati i preporučiti.

Posvećenost inovacijama

Više od 100 godina, posvetili smo se istraživanju i inovacijama na području znanosti o koži. Vjerujemo u stvaranje aktivnih sastojaka i umirujućih formula s visokom podnošljivošću koje vam pomažu da kvalitetnije živite svoj život iz dana u dan.