Postanite član Eucerin VIP kluba vjernosti i osvojite Hyaluron osvježavajući sprej za lice i tijelo!

Brinete o svojoj koži i redovitu ju njegujete omiljenim Eucerin preparatima, želite među prvima saznati sve novosti, akcije, promocije i ekskluzivno isprobati novu Eucerin njegu prije dolaska u prodaju? Postanite član Eucerin VIP kluba vjernosti!

Prijavite se, isprobajte Eucerin njegu prije svih i postanite član Eucerin VIP kluba vjernosti

Ne propustite ekskluzivnu priliku i postanite član Eucerin VIP kluba vjernosti! Požurite, prijavite se i osvojite novi Eucerin Hyaluron osvježavajući sprej za lice i tijelo. Samo članovi VIP kluba dobit će jedinstvenu mogućnost prvi isprobati novi sprej koji otpušta osvježavajuću maglicu hijaluronske kiseline, prije dolaska u prodaju.
Prijavite se odmah

Hyaluron osvježavajući sprej za lice i tijelo pruža trenutačnu i dugotrajnu hidrataciju iznutra

Kada je ugrožena prirodna zaštitna barijera kože, ona gubi vlagu i postaje dehidrirana. Dehidrirana koža izgleda sivo, zateže i ne može zadržati vanjske nadražujuće tvari te može postati osjetljiva. Hyaluron osvježavajući sprej za lice i tijelo s visoko kvalitetnom hijaluronskom kiselinom i gluko-glicerolom pruža trenutačnu i dugotrajnu hidrataciju za glatku i blistavu kožu. Sadrži koži srodnu pH vrijednost, brzo se upija, a pogodan je za više nanošenja dnevno, za sva godišnja doba.
Saznajte više

Kako postati član Eucerin VIP kluba vjernosti?

1.

Vaše mišljenje nam je važno!

Imate omiljenu Eucerin njegu koju uvijek iznova vjerno koristite? Na našoj internetskoj stranici podijelite svoje iskustvo korištenja bilo koje Eucerin njege i ostavite recenziju.
2.

Prijavite se

Nakon što ste ostavili recenziju za omiljenu Eucerin njegu putem kontaktnog obrasca prijavite se za članstvo u Eucerin VIP klubu vjernosti. Ne zaboravite napisati svoje ime, prezime, adresu, kontakt broj i naziv Eucerin njege koju ste ocijenili.
3.

Osvojite osvježavajući sprej

Požurite jer čak prvih 100 ostavljenih recenzija osvaja Eucerin Hyaluron osvježavajući sprej za lice i tijelo. Ne propustite priliku isprobati osvježavajući sprej s hijaluronskom kiselinom prije dolaska u prodaju.
4.

Podijelite s nama svoje iskustvo

Oduševio vas je jedinstveni Eucerin Hyaluron osvježavajući sprej koji otpušta rashlađujuću maglicu obogaćenu hijaluronskom kiselinom? Podijelite s nama svoje iskustvo i postanite punopravni član Eucerin VIP kluba vjernosti. Kao našeg vjernog člana redovito ćemo vas informirati o Eucerin novostima, akcijama i ekskluzivnim testiranjima.

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.

 

Kožne indikacije