Eucerin Vas voli i zato od sada svoje omiljene Eucerin preparate možete kupiti uz posebne pogodnosti! Pretražite aktualne promocije i akcije, sudjelujte u nagradnim natječajima i osvojite bogate Eucerin nagrade, naručite dostupne  uzorke, prijavite se za testiranje i ekskluzivno isprobajte najnovije Eucerin preparate prije svih.

Eucerin ljetna hidratacija

Akcije i promocije

Ostvarite pogodnost -30% na odabrani Eucerin asortiman za potpunu njegu kože ljeti

Ljeto je posebno godišnje doba koje zahtjeva specifičnu rutinu njege kako bi koža ostala zdrava, blistava i meka tijekom najtoplijih mjeseci. Uz Eucerin njegu s visoko hidratantnim aktivnim sastojcima pružite koži potrebnu njegu uz trenutno upijanje, bez osjećaja težine na koži. U razdoblju od 06.07. do 20.07.2020. samo u odabranim online ljekarnama iskoristite 30% popusta na Eucerin njegu za ljetnu hidrataciju.
Saznajte više

Eucerin Vas nagrađuje!

Akcije i promocije

Kupite SUN njegu za zaštitu od sunca i osvojite poklon

Eucerin kupovina uvijek vrijedi više! Samo u odabranim online ljekarnama kupovinom Eucerin SUN njege za zaštitu od sunca dobivate putno pakiranje SUN losiona za zaštitu dječje kože od sunca GRATIS.
Saznajte više

Zdrava kosa počinje sa zdravim vlasištem

Eucerin akcije i promocije

Posebna pogodnost -30% na Eucerin DermoCapillaire njegu za kosu i vlasište

Iskoristite posebnu pogodnost i samo u online ljekarnama u razdoblju od 13.07. do 27.07.2020. ostvarite -30% na Eucerin DermoCapillaire njegu za kosu i vlasište.
Saznajte više

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.

 

Kožne indikacije