Anti-Pigment

POTPUNA RUTINA ZA SMANJENJE HIPERPIGMENTACIJA

Ljetni mjeseci ostavljaju lijepa sjećanja, ali ponekad i tragove na koži lica - hiperpigmentaciju.

Odgovorno izlaganje suncu ljudskom organizmu donosi brojne dobrobiti, od stvaranja vitamina D do oslobađanja od stresa i depresije. No, nakon ljetovanja i dugotrajnog izlaganja suncu, na koži se mogu pojaviti neželjene pigmentne mrlje – hiperpigmentacije. Različite veličine i oblika, hiperpigmentacija se pojavljuje najčešće na licu, rukama ili drugim dijelovima tijela koji su najviše izloženi suncu. Iako bezopasna, može izazvati dodatan stres i negativno utjecati na kvalitetu života.

Dobra vijest je kako se hiperpigmentacija može riješiti primjenom odgovarajuće njege! Saznajte više u nastavku.

Potpuna rutina njege protiv hiperpigmentacije s patentiranim thiamidolom

Učinkovita rutina protiv hiperpigmentacija za 100% samopouzdanje

Prvi rezultati nakon 2 tjedna, do -75% hiperpigmentacije nakon 12 tjedana

Maksimalna učinkovitost uz kontinuiranu primjenu potpune Anti-Pigment rutine njege. Individualni rezultati mogu varirati. Prikladno za sve tonove i tipove kože.

Rezultati koji inspiriraju

Petra

Petrino samopouzdanje naglo je palo kad se suočila sa životom s hiperpigmentacijom. Eucerin je pozvao Petru na testiranje Anti-Pigment linije njege, koja je postala prekretnica u njezinom putovanju prema ujednačenoj koži. Nakon dvanaest tjedana njezina se koža počela mijenjati na način koji joj je promijenio život. Ovo iskustvo nije utjecalo samo na njezin život, već je nadahnulo žene diljem svijeta da otkriju moć Anti-Pigment njege. Zahvaljujući Eucerinovom učinkovitom patentiranom sastojku, thiamidolu, Petri i mnogim drugim ženama hiperpigmentacije su nestale u samo nekoliko tjedana.

Elena

Elena se zbog hiperpigmentacije osjećala neugodno i natjerala ju je da postane svjesna uživanja u vremenu vani na suncu sa svojim zaručnikom. Nakon što je vidjela Petrine rezultate s Anti-Pigment njegom, Elena je znala da je konačno pronašla rješenje kako izblijediti svoje hiperpigmentacije, i to baš na vrijeme za dan svog vjenčanja.

Aida

Aida je isprobala sve, čak i sok od limuna, kako bi uklonila hiperpigmentacije koje su joj se pojavile na licu tijekom trudnoće. Njezine hiperpigmentacije utjecale su na njezino samopouzdanje, osobito na poslu. Ništa nije pomoglo dok joj dermatolog nije preporučio da proba Anti-Pigment liniju.

 

Kako koristiti

Nanositi svakodnevno za maksimalno učinkovite rezultate. Preparate s thiamidolom koristiti najviše četiri puta dnevno.

Povezani članci

Otkrijte više o hiperpigmentaciji

Vrijednosti našeg brenda

Pioniri u njezi kože

Pružamo holistički dermo-kozmetički pristup kako bismo zaštitili vašu kožu, održali ju zdravom i sjajnom.

Preporuke dermatologa

Surađujemo s vodećim partnerima - dermatolozima i ljekarnicima diljem svijeta na stvaranju inovativnih i učinkovitih preparata za njegu kože kojima mogu vjerovati i preporučiti.

Posvećenost inovacijama

Više od 100 godina, posvetili smo se istraživanju i inovacijama na području znanosti o koži. Vjerujemo u stvaranje aktivnih sastojaka i umirujućih formula s visokom podnošljivošću koje vam pomažu da kvalitetnije živite svoj život iz dana u dan.