Idealni suputnici na svakom putovanju Znate li što ponijeti sa sobom na odmor kako bi on bio savršen?

Pobjegnite od svakodnevne rutine i otiđite na odmor! Bez obzira na to jeste li se zaputili na uživanje na plaži ili na aktivan odmor u planine, dobra priprema je neophodna.

Kvalitetna njega potrebna vam je čitave godine, a naročito ljeti kad možete očekivati pojačane potrebe za njegom zbog suhog i vrućeg zraka.

Pranje i njega

Rutinu njege potrebno je zadržati i kad putujete, posebno ako je vaša koža osjetljiva,  sklona alergijama ili atopijskom dermatitisu. Kako ne biste morali mijenjati svoju rutinu njege, ali niti preopteretiti prtljagu s velikim pakiranjima, Eucerin je za vas pripremio putna pakiranja omiljene njege.

Njega za pranje tijela iz Eucerin pH5 linije formulirana je za nježno čišćenje suhe, osjetljive kože i čini je manje osjetljivom na vanjske čimbenike. pH5 ulje za tuširanje u pakiranju od 100 ml idealno je za ručnu prtljagu ako putujete avionom.

Različiti problemi s kožom tijela zahtijevaju specifične tretmane koje ne bi trebalo mijenjati niti na putovanjima. AtopiControl losion za tijelo vlaži suhu kožu i ublažava svrbež i crvenilo atopične kože i također dolazi u pakiranju od 100 ml, idealnom za ručnu prtljagu u avionu.

Dezodoransi i antitranspiranti

Planirate aktivni odmor ili samo šetnje gradom? U oba slučaja potrebna vam je zaštita od znojenja. Eucerin dezodoransi su nježni i blagi, čak i za osobe s vrlo osjetljivom kožom ili kožnim oboljenjima kao što je atopijski dermatitis ili psorijaza. Antitranspiranti pružaju dugotrajnu i učinkovitu zaštitu kod jakog i prekomjernog znojenja i idealan su suputnik na putovanjima i napornijim fizičkim aktivnostima.

Zaštita od sunca

Zaštita od sunca neophodna je tijekom čitave godine, a posebno kad ste na putovanju u ljetnim mjesecima i više izloženi suncu.

Eucerin SUN njega za zaštitu od sunca pruža sigurnu zaštitu za sve indikacije kože.

Inovativna napredna spektralna tehnologija kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA/UVB filtere za pouzdanu UV zaštitu s protuupalnim antioksidansom likokalkonom  A za zaštitu od visokoenergetske vidljive svjetlosti (HEVIS). Gliceretinična kiselina osigurava dodatnu DNA zaštitu.

Savjeti za putovanja

Kako bi vam putovanje ostalo u lijepom sjećanju i proteklo bez većih problema, donosimo vam nekoliko korisnih savjeta:

  • Odluka o veličini prtljage neka se temelji na tome koliko dugo se namjeravate zadržati na putovanju, gdje odsjedate i koje prijevozno sredstvo koristite. Ako putujete niskobudžetnim aviokompanijama obratite pažnju na maksimalnu dozvoljenu veličinu prtljage. Ne želite neugodna iznenađenja u zračnoj luci.
  • Kada birate odjeću i obuću vodite se vremenskim uvjetima koji vladaju na lokaciji koju namjeravate posjetiti. Nosite udobnu odjeću od prirodnih materijala u kojima ćete se manje znojiti.
  • Putovanja obično traju kratko i sigurno ih želite maksimalno iskoristiti, stoga se pripremite na dugo hodanje i nosite udobnu obuću.

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.

 

Kožne indikacije