Anti-aging skincare solutions from Eucerin

Tailored and effective anti-aging solutions from Eucerin

Kako naša koža stari, njena struktura i izgled se mijenjaju. Prvi znakovi starenja su obično fine linije i bore. Kako se proces starenje nastavlja, koža postaje ovješena zbog nedostatka volumena i gube se konture lica. U daljnjim stadijima starenja, broj bora se povećava, one se produbljuju dok koža istovremeno gubi elastičnost, čvrstoću i sjaj.  
Eucerin Hyaluron-Filler nudi učinkovite anti-age proizvode koji vašoj koži daju mladneački izgled bez obzira na znakove starenja na licu.

- Eucerin Hyaluron-Filler ublažava prve znakove starenja kao što su fine linije i bore. Popunjava čak i duboke bore za mladenački izgled. 

- Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift je namijenjen za njegu kože s dubokim borama i znakovima gubitka volumena, kontura i čvrstoće kože do kojih dolazi kako koža stari. Popunjava duboke bore i redefinira konture lica s efektom podizanja. 

- Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity njeguje krhku i zrelu kožu. Popunjava duboke bore i povećava elastičnost kože. 

Linija njege uključuje dnevnu i noćnu njegu prilagođenu svim potrebama kože, serume (uključujući i inovativni Noćni piling i serum), ulje za njegu lica, kreme za područje oko očiju i CC kreme. Svi proizvodi su klinički i dermatološki testirani i pokazuju visoku učinkovitost i podnošljivost na koži. 

Newsletter

Za primanje najnovijih Eucerin vijesti, molimo da ispunite sljedeća polja za pretplatu na naš newsletter.